reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ano mysle...ale chyba na mysleniu sie skonczy :-(
Wlasnie ogladam TVN24 i sie za glowe lapie.Afery,Leppery itp :eek:

Powiem Ci,ze nad tym morzem to ceny europejskie,duzo rzeczy w tej samej cenie co w Irlandii:szok:
Tylko te wynagrodzenia jak z europy wschodniej :angry:

Tylko szkoda mi mojej mamy,ona tak uwielbia Antka :-(
I tak bym chciala byc tam,obok niej. :-(

No dokładnie...Leppery, Rydzyki, antysemici, złodzieje....ech...?
Ale jakoś zyć trzeba
Co do cen, to święta racja :crazy:

Anineczko, moja koleżanka mieszka w Australii i juz 6 lat w Polsce nie była, bo ceny biletów porażające...także, całe szczęście dla mamy, że wyjechaliście tylko do Irlandii ...

reklama
A wiesz,ze moim marzeniem jest Australia :sorry2:
Ale te 23 godziny w samolocie i przesiadki w Singapurze to mnie przerajazaja :szok:
No i te ceny :baffled:
fakt,mam tylko 2,5 godzinki i jestem we Wrocku :rofl2:
A i mama pewnie przyjedzie w pazdzierniku pomoc mi :tak:

Choc gdyby moj maz dostal oferte przeniesienia sie do Pl (jego firma ma oddzial w Pl) za godziwa sumke to moze i rozwazylabym przeprowadzke ;-)

dzień dobry!
u nas wszystko prawie gra, nudzimy się tragicznie przez tą pogodę. czasu nie mam, bo roboty w co nie miara.
wkurzyłam się lekko bo na wakacje pojedziemy dopiero pod koniec sierpnia albo we wrześniu. do tego czasu R. musi być w pracy.
Rozi zdrowa, ja nie za bardzo ucho mnie boli jak nie wiem co i do tego te nery.
czyli raczej bez zmian.

witaj anineczko!ja też kiedyś myślałam o australii albo nowe zelandii, ale za daleko i w dodatku te okropne pająki!!
kinuś, naszczęście z włosami nie ma problemu, prostuje tylko przód, a nawet jak nie prostuje to bardzo dobrze się układają. naprawdę rewelacja.
karioko, cóż za metamorfoza! super!

Cały dzień dziś sma z Robertem, no i z Wami;-). Przed chwilą Jacek dzwonił, że w końcu wraca do domu:tak:
Tunia dzięki:tak:. Dziś nawet w sklepie sprzedawczyni zwróciła uwagę na moją zmianę i powiedziała, że też chce coś zrobić ze swoimi włosami;-).
Czas szybko leci, a może akurat pod koniec sierpnia będzie przynajmniej lepsza pogoda. Teraz nie ma co żałować;-). Zadbaj o swoje zdrowie:tak:. Zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak::tak:

Witam kawą waniliową :tak:,

Hania swoimi śniadaniowymi tostami nakarmiła psa, tak więc przynajmniej jedno będzie najedzone :sorry2:.

Tunia, współczuję choróbsk :-(...a jak tam inne sprawy...z Teściówką jakoś układa się ? Moja w piątek przylatuje...znaczy przyjeżdża :rofl2::szok::-D...Zobaczymy jak będzie

A ja wczoraj bite 3 godziny prasowałam...chyba z 10 koszul pokonałam , nie mówiąc o innej drobnicy :ninja2: ...Deski nie chowam, bo pranie jeszcze się suszy :crazy:

Za chwilę muszę z piesem iśc...a nie chce mi się okrutnie...pocieszam się tym, że jeszcze trochę i Amba sam się wyprowadzi :-D

Witam
Ja mam tylko zwykla kawe z mlekiem :happy2:
Spalismy z Antkiem do 10:00
Wiem,ze sie budzil w nocy,ale bylam nieprzytomna i wygonilam meza do niego.
Chyba spali razem.
Jakos mnie zmoglo wieczorem i spalam bardzo twardym snem :sorry2:

U nas mglisto :eek:

Hej :-)
To Ci zazdroszczę Anineczko, bo ja spałam przez mojego synka tylkooo do 6-stej!!:szok:. Nie wiem co mu się stało:baffled::eek:. A, że głupia poszłam spać o 2-ej w nocy, to mam za swoje:wściekła/y:.
Idę sobie zrobić drugą kawę, bo nie przeżyję tego dnia.. Niestety nie mam waniliowej, jak Kinuś. Ja jak Anineczka z mlekiem;-)

Antek wraca do swojej formy,bo na wakacjach spal do 6-7,teraz widze,ze znowu podsypia sobie. No ale tam w poludnie spal po 4-5 godzin :szok:

Maz przed chwila dzwonil i stwierdzil,ze Antek spal w za malych body:-p bo jak mu rozpial to usnal snem sprawiedliwego:tak:
Ehhh czas na nowa garderobe :happy2:
Choc maz twierdzi,ze tez niewiele pamieta bo tez spal i tylko jedno oko mial otwarte do kontroli tego co robi :-D

Aaa Kinus opowiedzialam mojemu mezowi o twoim,ze kamien z Chin by sprowadzil :-D:-D
Smial sie niemilosiernie i zapytal czy Jacek nie chcialby mu z Japoni auta sciagnac :-D:-D

Karioko o 2 poszlas spac :szok: Jesuuu ja jak siedzialam jak panienka bylam,ale teraz to wymiekam przed 23:30 :sick:

Ja też szybciej wymiekam;-). Ale coś mnie wzięło i zaczęłam czytać stare posty z bb i tak mnie to wciągnęło:rofl2::-D. Nikogo nie było, to się archiwum czepiłam:zawstydzona/y:;-)

reklama
Hej...

moja córcia to terminator :szok:. Dopiero teraz udało mi się ja ululać.Dwugodzinny spacer, obiad i nic. dopiero jak położyłam sie obok niej, to po 45 zasnęła....Ja z resztą też . A teraz siedzę w szlafroku, bo mi zimno...jak jakaś pani Dulska :-p ...może kawa mnie postawi na nogi :crazy:
Aaa Kinus opowiedzialam mojemu mezowi o twoim,ze kamien z Chin by sprowadzil :-D:-D
Smial sie niemilosiernie i zapytal czy Jacek nie chcialby mu z Japoni auta sciagnac :-D:-D

Anineczko, zapytam ;-)...On lubi wyzwania :-D...Przyjedzie dzisiaj, z Torunia...i mam nadzieje, że jakiegoś fikuśnego piernika przywiezie :rofl2:

Do góry