reklama
Kinuś fryzurkę wkleiłam w dopowiednim wątku, może nie widać jej za dokładnie, ale jest.
Nad morze jeszcze nie jadę, tylko do mojej córeczki, do moich rodziców i tylko na tydzień. Wczasowanie będzie dopiero od 27 lipca do 08 sierpnia. Chyba, że gdzieś jeszcze o rodzinkę zahaczymy;-)
Motory extra:-). Robercikowi na pewno by się spodobały. Tylko ja nie miałabym gdzie takiego zmieścić. Narazie ma auto i trochę mniejszy motor po Sarze
Nad morze jeszcze nie jadę, tylko do mojej córeczki, do moich rodziców i tylko na tydzień. Wczasowanie będzie dopiero od 27 lipca do 08 sierpnia. Chyba, że gdzieś jeszcze o rodzinkę zahaczymy;-)
Motory extra:-). Robercikowi na pewno by się spodobały. Tylko ja nie miałabym gdzie takiego zmieścić. Narazie ma auto i trochę mniejszy motor po Sarze
anineczka
królowa mrówek :P
Ja tak z doskoku bo przeprowadzam sie do pustych szafek po wspollokatorze.
Ale fajnie miec tyle miejsca
Zrobilam juz remament w lekarstwach i zalozylam specjalna poleczke dla Tuptusia.
Widze,ze wszystko mam dla niego z kosmetycznych spraw i tylko brakuje mi jakiegos spirytusu do kikuta pepka
Dla Antka mialam takie gaziki Leko nasaczone spirytem z Polski.
No i zostaly po Antku witaminy D3
Musi babcia doslac
Kinus taki motorek to ze 400 zlotych,nie?
Kurcze chyba tez Antkowi sprawie takie cacko na urodzinki.
Karioko lece ogladac fryz ;-)
Ale fajnie miec tyle miejsca
Zrobilam juz remament w lekarstwach i zalozylam specjalna poleczke dla Tuptusia.
Widze,ze wszystko mam dla niego z kosmetycznych spraw i tylko brakuje mi jakiegos spirytusu do kikuta pepka
Dla Antka mialam takie gaziki Leko nasaczone spirytem z Polski.
No i zostaly po Antku witaminy D3
Musi babcia doslac
Kinus taki motorek to ze 400 zlotych,nie?
Kurcze chyba tez Antkowi sprawie takie cacko na urodzinki.
Karioko lece ogladac fryz ;-)
Właśnie wróciłam z oglądania :-).
Karioka, doskonale rozumiem cię z tym brakiem miejsca.Gdybym miała dalej mieszkać w bloku, to nawet nie pomyślałabym o takim jeździdełku ...Hania i tak ma niewiele zabawek...no bo nie ma gdzie ich kłaść ...o te "niewiele" i tak się ciągle potykam
Anineczko, no tak około 4 stówek, ale są i tańsze ...i droższe ...
BAJA sklep z zabawkami, zabawki, zje�d�alnie, zabawki ogrodowe, Little tikes, zabawki, dzieci
Karioka, doskonale rozumiem cię z tym brakiem miejsca.Gdybym miała dalej mieszkać w bloku, to nawet nie pomyślałabym o takim jeździdełku ...Hania i tak ma niewiele zabawek...no bo nie ma gdzie ich kłaść ...o te "niewiele" i tak się ciągle potykam
Anineczko, no tak około 4 stówek, ale są i tańsze ...i droższe ...
BAJA sklep z zabawkami, zabawki, zje�d�alnie, zabawki ogrodowe, Little tikes, zabawki, dzieci
Niezłe te bryki. Pasują do domku z ogródkiem;-)
Anineczko, to jest plus, że będziesz miała małą różnicę wieku między bąblami. Nie musisz tyle teraz tego kupować, co na przy Antosiu
Oj mnie by sie przydał jeszcze jeden pokój i kilka dodatkowych szafek. Ja nie mam gdzie upychać, zwłaszcza dziecięcych rzeczy. Oj i też się potykam o zabawki dzieci. Robert ma manierę wyrzucania wszystko na dywan:-crazy:. Czyli pewnie większe mieszkanie by tego nie zmieniło;-)
Anineczko, to jest plus, że będziesz miała małą różnicę wieku między bąblami. Nie musisz tyle teraz tego kupować, co na przy Antosiu
Oj mnie by sie przydał jeszcze jeden pokój i kilka dodatkowych szafek. Ja nie mam gdzie upychać, zwłaszcza dziecięcych rzeczy. Oj i też się potykam o zabawki dzieci. Robert ma manierę wyrzucania wszystko na dywan:-crazy:. Czyli pewnie większe mieszkanie by tego nie zmieniło;-)
a ja właśnie umówiłam spotkanie z Panem od schodów i podałam nowy adres...Słoneczna 3 ... Ale fajnie...
Karioka, w nowym domku, póki co jeszcze żadnych szaf nie ma, więc jak sie przeprowadzimy, wszystko będzie zalegało w worach i kartonach na podłogach ...
Dobrze, że pojadę do rodziców, a jak przyjadę, to może mąż wszystko poukłada , w garderobie, której jeszcze ni ma ...
Karioka, w nowym domku, póki co jeszcze żadnych szaf nie ma, więc jak sie przeprowadzimy, wszystko będzie zalegało w worach i kartonach na podłogach ...
Dobrze, że pojadę do rodziców, a jak przyjadę, to może mąż wszystko poukłada , w garderobie, której jeszcze ni ma ...
anineczka
Troche mi zal,ze juz wyprawke mam
No bo wiecie jak to jest,zachwycac sie malutkimi prosto ze sklepu ciuszkami.
Ale cieszy mnie ta oszczednosc kasy.
I tak najmniejsze ciuszki musze pokupowac bo czesc sprzedalam
Wczoraj kupilismy 3 poleczki na ksiazki do "nowego" pokoju,a co do drugiego niemam koncepcji.Jest maly i stoi w nim szafa przytwierdzona na stale i lozko
I juz niema miejsca nawet na komode
Kinus jaka sloneczna nazwa ulicy
Niemasz tak,ze musisz po swojemu ukladac rzeczy? Bo moj maz pewnie tez by ukladal,ale ja pewnie poprawki bym strzelila
Antek poszedl w kimke,a ja niewiem w co lapy wlozyc
Karioko mialam ten sam problem,wiecznie dokupuje jakies poleczki,szafeczki.Juz moglabym chyba wyposazyc swoje wlasne mieszkanie rzeczami kupionymi tutaj.
I tak sobie mysle,ze jakbym wracala do Pl to chyba Tira bym musiala wynajac :sick:
No bo wiecie jak to jest,zachwycac sie malutkimi prosto ze sklepu ciuszkami.
Ale cieszy mnie ta oszczednosc kasy.
I tak najmniejsze ciuszki musze pokupowac bo czesc sprzedalam
Wczoraj kupilismy 3 poleczki na ksiazki do "nowego" pokoju,a co do drugiego niemam koncepcji.Jest maly i stoi w nim szafa przytwierdzona na stale i lozko
I juz niema miejsca nawet na komode
Kinus jaka sloneczna nazwa ulicy
Niemasz tak,ze musisz po swojemu ukladac rzeczy? Bo moj maz pewnie tez by ukladal,ale ja pewnie poprawki bym strzelila
Antek poszedl w kimke,a ja niewiem w co lapy wlozyc
Karioko mialam ten sam problem,wiecznie dokupuje jakies poleczki,szafeczki.Juz moglabym chyba wyposazyc swoje wlasne mieszkanie rzeczami kupionymi tutaj.
I tak sobie mysle,ze jakbym wracala do Pl to chyba Tira bym musiala wynajac :sick:
Anineczko, no jasne , że bym poprawiała , ale przynajmniej bałaganu na wejście by nie było...
Ania, niech ten najmniejszy pokój będzie gościnny...Zrób tylko ładne zasłonki, jakieś obrazki i fajną narzutę na łóżko i będzie cool
reklama
anineczka
Ano mysle...ale chyba na mysleniu sie skonczy :-(Anineczko, widzę ,że wciąż myślisz o powrocie do kraju
do kraju dla ludzi o silnych nerwach i nieuleczalnie chorych na nadzieję ;-)
Wlasnie ogladam TVN24 i sie za glowe lapie.Afery,Leppery itp
Powiem Ci,ze nad tym morzem to ceny europejskie,duzo rzeczy w tej samej cenie co w Irlandii
Tylko te wynagrodzenia jak z europy wschodniej
Tylko szkoda mi mojej mamy,ona tak uwielbia Antka :-(
I tak bym chciala byc tam,obok niej. :-(