reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

karioka, a Ty w tym tygodniu jedziesz nad morze?

Napisz coś więcej o twojej fryzurce. Całkiem na krótko obcięłaś ?

reklama
Kinuś fryzurkę wkleiłam w dopowiednim wątku, może nie widać jej za dokładnie, ale jest:tak:.
Nad morze jeszcze nie jadę, tylko do mojej córeczki, do moich rodziców:tak: i tylko na tydzień. Wczasowanie będzie dopiero od 27 lipca do 08 sierpnia. Chyba, że gdzieś jeszcze o rodzinkę zahaczymy;-)
Motory extra:-). Robercikowi na pewno by się spodobały. Tylko ja nie miałabym gdzie takiego zmieścić. Narazie ma auto i trochę mniejszy motor po Sarze:tak:

Ja tak z doskoku bo przeprowadzam sie do pustych szafek po wspollokatorze.
Ale fajnie miec tyle miejsca :-D
Zrobilam juz remament w lekarstwach i zalozylam specjalna poleczke dla Tuptusia.
Widze,ze wszystko mam dla niego z kosmetycznych spraw i tylko brakuje mi jakiegos spirytusu do kikuta pepka :baffled:
Dla Antka mialam takie gaziki Leko nasaczone spirytem z Polski.
No i zostaly po Antku witaminy D3 :tak:
Musi babcia doslac :tak:
Kinus taki motorek to ze 400 zlotych,nie?
Kurcze chyba tez Antkowi sprawie takie cacko na urodzinki.
Karioko lece ogladac fryz ;-)

Niezłe te bryki:tak:. Pasują do domku z ogródkiem;-):tak:
Anineczko, to jest plus, że będziesz miała małą różnicę wieku między bąblami:tak:. Nie musisz tyle teraz tego kupować, co na przy Antosiu:tak:
Oj mnie by sie przydał jeszcze jeden pokój i kilka dodatkowych szafek. Ja nie mam gdzie upychać, zwłaszcza dziecięcych rzeczy. Oj i też się potykam o zabawki dzieci. Robert ma manierę wyrzucania wszystko na dywan:-:)crazy:. Czyli pewnie większe mieszkanie by tego nie zmieniło:rofl2:;-)

a ja właśnie umówiłam spotkanie z Panem od schodów :tak: i podałam nowy adres...Słoneczna 3 :-D... Ale fajnie...

Karioka, w nowym domku, póki co jeszcze żadnych szaf nie ma, więc jak sie przeprowadzimy, wszystko będzie zalegało w worach i kartonach na podłogach :szok:...
Dobrze, że pojadę do rodziców, a jak przyjadę, to może mąż wszystko poukłada :cool2:, w garderobie, której jeszcze ni ma ...

Troche mi zal,ze juz wyprawke mam :sorry2:
No bo wiecie jak to jest,zachwycac sie malutkimi prosto ze sklepu ciuszkami.
Ale cieszy mnie ta oszczednosc kasy.
I tak najmniejsze ciuszki musze pokupowac bo czesc sprzedalam:baffled:

Wczoraj kupilismy 3 poleczki na ksiazki do "nowego" pokoju,a co do drugiego niemam koncepcji.Jest maly i stoi w nim szafa przytwierdzona na stale i lozko :crazy:
I juz niema miejsca nawet na komode:angry:

Kinus jaka sloneczna nazwa ulicy :-D
Niemasz tak,ze musisz po swojemu ukladac rzeczy? Bo moj maz pewnie tez by ukladal,ale ja pewnie poprawki bym strzelila :happy2:

Antek poszedl w kimke,a ja niewiem w co lapy wlozyc :eek:

Karioko mialam ten sam problem,wiecznie dokupuje jakies poleczki,szafeczki.Juz moglabym chyba wyposazyc swoje wlasne mieszkanie rzeczami kupionymi tutaj.
I tak sobie mysle,ze jakbym wracala do Pl to chyba Tira bym musiala wynajac :sick:

Niemasz tak,ze musisz po swojemu ukladac rzeczy? Bo moj maz pewnie tez by ukladal,ale ja pewnie poprawki bym strzelila :happy2:

Anineczko, no jasne , że bym poprawiała :-D, ale przynajmniej bałaganu na wejście by nie było...

Ania, niech ten najmniejszy pokój będzie gościnny...Zrób tylko ładne zasłonki, jakieś obrazki i fajną narzutę na łóżko i będzie cool :tak:

Anineczko, widzę ,że wciąż myślisz o powrocie do kraju :sorry2:
do kraju dla ludzi o silnych nerwach i nieuleczalnie chorych na nadzieję ;-)

reklama
Anineczko, widzę ,że wciąż myślisz o powrocie do kraju :sorry2:
do kraju dla ludzi o silnych nerwach i nieuleczalnie chorych na nadzieję ;-)
Ano mysle...ale chyba na mysleniu sie skonczy :-(
Wlasnie ogladam TVN24 i sie za glowe lapie.Afery,Leppery itp :eek:

Powiem Ci,ze nad tym morzem to ceny europejskie,duzo rzeczy w tej samej cenie co w Irlandii:szok:
Tylko te wynagrodzenia jak z europy wschodniej :angry:

Tylko szkoda mi mojej mamy,ona tak uwielbia Antka :-(
I tak bym chciala byc tam,obok niej. :-(

Do góry