reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kinuś najważniejsze, że domek już macie:tak:. Schody zrobicie, odświeżycie domek i możecie mieszkać. A kiedy sprzedacie mieszkanko znajdą się pieniążki na większy remont:tak:.
Ja Robercika nadal karmię, bo on na widok jedzenia sam otwiera buzie. Obowiązkowo musi mieć drugą łyżke w swojej ręce i tak razem wiosłujemy. Raz on coś tam wkłada do buźki, raz ja;-).
Ja dziś zupki nie muszę gotować, bo mam z wczoraj rosół. A na drugie rozmrażam piersi z kurczaka. Mam ochotę na fastfooda i zrobię chikenburgery;-). Zatem kiedy Robert sie obudzi, zjemy zupkę i do sklepu po bułki, piwko. Dzwoniła do mnie koleżanka i ma być o 18-stej. Pewnie przyjdą też sąsiedzi i zobaczymy co to dziś będzie:tak::-D

reklama
Karioka, czuję, że będzie fajna imprezka :-D
Zostaw troszkę tego pysznego ciacha dla gości ;-)

Anineczko, no właśnie mam pytanie a'propos suszarki. Masz pralkę i suszarkę w jednym, czy dwa oddzielne sprzęty ?Suszarka nie niszczy ubrań ?
ZAstanawiam się czy nie kupić ?

Ja dziś zrobiłam jedno pranie. Więcej nie robię, bo nie miałabym gdzie suszyć. Anineczko ja unikam żelazka jak mogę. Staram się własnie tak wieszać i składać rzeczy, aby potem nie trzeba było prasować;-):tak:. Tego nauczyła mnie teściowa. Jaka to oszczędnośc czasu i prądu;-)
Moje dzieci lubią wieczorem słuchać bajek:happy2:. Mam kilka płytek, które były dołączane do gazetek.

Robercik przed chwilą coś zamiałczał i wygląda na to, że koniec spania i mojego siedzenia na bb:-(
Właśnie co to za bajki?

Anineczko, no właśnie mam pytanie a'propos suszarki. Masz pralkę i suszarkę w jednym, czy dwa oddzielne sprzęty ?Suszarka nie niszczy ubrań ?
ZAstanawiam się czy nie kupić ?
Mam suszarke,ktora wyglada jak pralka,ale stoi obok :tak:
To jest oddzielny sprzet i jestem z niej mega zadowolona :-)
Tutaj ze wzgledu na wieczne deszcze kazdy dom jest wyposazony w tego typu sprzet.
Godzinka suszenia i ciuszki sa suchutkie i cieplutki.
Az mnie trzepie jak sobie wyobraze zycie bez tego sprzetu,pranie schlo by tydzien :szok:
A ciuszki jak sie ustawi najpierw na cieple suszenie a pozniej na chlodne wychodza nawet nie pogniecione.
Co prawda idealnie nie wygladaja,ale mam juz dosc zelazka .
A w sumie zmusilo mnie to,ze zelazko sie popsulo :happy2:

Anineczko, a co to za bajki ? Pokaż...:tak:
Wlasnie szukam ich w necie.
Sa one z kolekcji Dziecka, Walta Disneya.
Ja mam tylko Zakochanego Kundla i Kubusia Puchatka.
Jedna kupilam z Gazeta Dziecka za 7 zl,a druga osobno za 17zl :dull:
A jest ich ogolnie 25 szt.

Ooo znalazlam
http://serwisy.gazeta.pl/kolekcje/1,80528,4100119.html
mozna zamowic cala kolekcje ;-)

Dzień dobry!

Wpadam na moment, jadę na kilka dni do rodzsiców, bo nie daje rady sama.
Maż wrócił do pracy, a mnie niepokoi mój brzuch.
Twardnieje, boli i w ogóle nie mam siły i szybko sie męczę.

Anineczko welcome back!!! Super, że jesteście zadowoleni z wyjazdu.

Dobry wieczór :-)
Wieczór minął sympatycznie:tak:. Tak jak pisałam wcześniej byli nasi sąsiedzi i jedna koleżanka:tak:. Robert bawił się fajnie z Adasiem, a my nawet nie wiedzieliśmy, kiedy ten czas tak zleciał;-). Została mi jeszcze blacha ciasta. Teście zapomnieli i szwagier, to jeżeli chodzi o najbliższą rodzinę;-).
Edytko naładuj akumulatorki u rodziców. Na pewno sobie u nich odpoczniesz:-).
A ja w weekend jadę do moich rodziców i zostanę z dziecmi na tydzień. Mam zamiar pospotykać się z koleżankami, które jeszcze nie wyjechały na wczasy. Musimy się w końcu nagadać, bo przez gg, to nie to samo;-):tak:.
Anineczko super sprawa z tą suszarką:tak:. Oj mnie też by się taka przydała, zwłaszcza jak za oknem deszcz. Dużo prądu pobiera?
Kolekcja płyt ciekawa:tak:

Witam

Edziu odpoczywaj i nabieraj sil.

Karioka w sumie niewiem ile pradu zjada ta suszarka,ale rachunki mamy nie za duze...zreszta tutaj wszyscy ich uzywaja.
Pewnie osiwialabym gdyby mi ciuchy schly tydzien.
Nie mowie,bo lubie suszyc pranko na sloneczku,ale takie dni sa rzadkoscia.

reklama
Ja zimą suszę w łazience. Grzeją wtedy kaloryfery i nawet szybko schnie. Ale latem, to nic tam nie suszę. Chyba, że rozwieszę ręczniki kąpielowe. Ale one są tylko wilgotne. W łazience po dwóch dniach, ubrania czuć jakby stęchlizną i odnowa trzeba by było prać. W taką pogodę pranie suszę na rozkładanej suszarce w pokoju. Okna są otwarte, więc jakiś przewiew jest. Schnie trochę dłużej, ale pachnie przynajmniej;-)

Do góry