reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko dziekuje bardzo.Tez taki bralam pod uwage.Pytanie mam jeszcze jedno bo ten model nie ma koszyka na zakupy pod spodem prawda:confused: ja musze miec koszyk,bo iwecznie cos przeworze jak nie zabawki do parku to zakupy i ten maclaren ma cos takiego odpowiedniego:tak:
Ma kosz,ale malych gabarytow. Miesci sie tam zgrzewka malych wod mineralnnych,mleko i inne male pierdolki. Nie za wiele ale cos.
Ale ja wole zakupki wieszac na raczkach :tak:

reklama
Widzę że dyskutujecie o wózkach.
My mamy chicco ct 04.
I jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni, tylko nasz niestety waży 9 kg, więc do lekkich nie należy. No więc jeśli o mnie chodzi to noszenie go po plaży nie będzie najłatwiejsze.

Będziemy się lokowac blisko wejścia na plażę.

A zresztą w ogóle nie wiadomo czy będziemy chodzic na plażę, bo pogodę od wtorku:-:)wściekła/y::wściekła/y: zapowiadają fatalną!!!!!! Miejmy nadzieję, że się nie sprawdzi.

A tak poza tym to właśnie wróciłam z ploteczek.
Maciuś śpi. Jak wyjeżdzałam to miał 38 stopni temp., a;le teraz chyba nie ma.

My mamy problem ze sztormiakiem, nigdzie nie ma.
A kiedyś był w "Dziecku". Mogłam kupic.

Za radą Blanus zajrzałam dziś do indyjskiego i wciąż nie mogę uwierzyc ile cudeniek tam sobie upatrzyłam.
Jutro shopping, mam nadzieję.

A teraz chyba skaczę do wyrka.

Anineczko już sie nie mogę doczekac!!!!!!

Asiu dla mnie też kosz to bardzo ważna rzecz.

A Maciek ciągle łazi z tubisiami i klepie: "Po, Gej Lala Gej...Gej". I sie cieszy, że wreszcie nauczył się imienia fioletowego.:-):blink:

Edzia mowie,wezme karty :tak:
Umiesz grac w tysiaca i remika?Jak nie to masz czas sie nauczyc :laugh2:

Ja juz sobie pareo kupilam,ale niewiem czy zamiast tego nie kupic sobie kaloszy:dry:

Ide robic ta liste :dry:

Edytko Wlasnie kolezanka z parku ma takowy plaszczyk z Dziecka i jest super.Jej coreczka pieknie sie w nim prezentuje:-)Nigdzie nie ma w naszym rozmiarze.

Oj niedobrze ze Macius mial 38 stopni:no:oby to chwilowe lub od zebow :tak:
fajnie ze mozesz wyskoczyc na ploteczki,mam nadzieje ze brzunio mniej sie juz napinal i posmialas sie troszke to czasem pomaga:tak::-)

Anineczko za pierwszym razem niezauwazylam tego koszyczka pod spodem,ja niechce zawieszac na raczkach bo czasem wozek moze zrobic koziolka,wole unikac tego typu przygod.

Edytko tez patrzylam na ten typ chicco,zobaczymy na zywo to ise przekonamy.Oby Jula chciala robic za model do przymiarek:tak:;-):-)

Ania umiem grac w 3-5-8. W tysiąca i remika nie, ale się szybko uczę.
I tak sobie myślę, że z drugiej strony jak mamy płacic tyle za chatę, to chociaŻ spędzimy w niej dużo czasu.

Ciekawa jestem jak Antoś i Maciek się będą dogadywac.

No dobra, to Ty rób listę a ja idę spac.
Jutro może mnie nie byc, ale w niedzielę musimy sie spotkac na gg i wszystko dokładnie obgadac.

Dobranoc Mamusie!

A pogode faktycznie zapowiadaja do konca czerwca kiepska ale od poczatku lipca ma byc upalnie i do tego woda w baltyku bardzo ciepla:tak::-)Mam nadzieje ze sie sprawdzi i dla Was tez bedzie w Krynicy slonecznie:-)

Edytko Wlasnie kolezanka z parku ma takowy plaszczyk z Dziecka i jest super.Jej coreczka pieknie sie w nim prezentuje:-)Nigdzie nie ma w naszym rozmiarze.

Edytko tez patrzylam na ten typ chicco,zobaczymy na zywo to ise przekonamy.Oby Jula chciala robic za model do przymiarek:tak:;-):-)

Asiu ten chicco ma same plusy, tylko waga jest minusem.
Rozkałada się do pozycji prawie leżącej, a przyznam, że u nas to ważne, bo Maciek lubi zasypiac na spacerach. Kosz też ma spory.

A te płaszczyki były śliczne, o ile dobrze pamiętam były żabki, biedronki i coś żółtego też.

I mam nadzieję, że z Tobą również się spotkamy nad morzem.
I z aguulą , która właśnie się pojawiła.

Dobra, już mnie nie ma.

Aniu milego robienia listy a Edytko kolorowych snow:-)

Witaj :-)Aguula oj dawno Cie nie bylo,pisz co tam u Was i jak Dawidek:confused::tak:

reklama
Kinus i Luleczko wypatrzylam ze wasze dziewczynki jezdza maclarenami.Prosze o napisanie jak znacie modele tych wozkow:tak:i czyjestescie zadowolone.One maja chyba takie mniejsze koleczka od chicco wiec bede wdzieczna o plusy i minusy z urzytkowania tych wozeczkow:-)

Uciekam dobranoc:-)do jutra

Do góry