Koreczku, to rzadkie i cenne... mloda osoba, ktora lubi i umie zaopiekowac sie straszym, a juz tym bardziej niepelnosprawnym ja czuje duzy sentyment i szacunek do osob starszych, ale nie wiem, czy potrafilabym sie dobrze opiekowac kims chorym... to trudne zadanie... Edytka ma racje, dobra z Ciebie duszyczka ;-):-)
Koreczku, podpisuję się pod tym co powiedziała Blanka . Wiem jak trudno opiekowac się starszymi osobami. Moja babcia śp., pięć ostatnich lat swego zycia przeleżała w łóżku, praktycznie bez świadomości...Było ciężko...:-(
poczytałam wrzesień
Jak już pisałam, wróciliśmy wczoraj o 00.30, zmęczeni maksymalnie.
Jestem dumna ze swojej córki:-):-):-):-):-)
Kamila była super dzielna. Cały czas kazała babci dzwonić do mamusi ale nie płakała, nie marudziła a nawet zrobiła siku do nocnika - pierwszy raz w życiu:-).
Jestem też dumna ze swojego męża, załatwił swoje sprawy pozytywnie
Monia, a ja wiedziałam, że z Kamilki prawdziwa twardzielka i że sobie świetnie poradzi :-):-):-). Bardzo się cieszę, że zrobiliście sobie mikro wakacje
Ciekawa jestem jak twój mą przeżył rozłąkę z córcią ? Bardzo płakał ?
A w ogóle, gratulacje dla twojej połówki za pozytywne załatwienie spraw zawodowych !!!!!
Ja mam problemy z dostaniem sie na BB,tak jak pisza w ogloszeniu na bb:-(
Juz myslalam,ze dzisiaj tez nici ale jakos sie udalo. Obawiam sie jednak,ze to nie koniec problemow.
Anineczko, moje bb też chodzi ślamazarnie ...Strony mi się bardzo długo otwierają ...