reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Bosz, ja tez padam na twarz, a dopiero sie biore do pracy :no::baffled::sick:

absurdalnie, ale pragne wielkiej ulewy, niech juz sie w koncu ta pogoda zdecyduje, anie takie pitu-pitu, grzmi, chmurzy sie, cisnienie czlowieka poniewiera, i d... z deszczu :wściekła/y:

Kociak, buziale dla Martynki, nie ma nic gorszego od chroby dziecka :no::-( zaraz przeczytam, co napisalas na zamknietym.

Joasiu, ja mam podobnie z truskawkami, tyle ze mi sie nie nudza, a z lenistwa nie kupuje, bo nie chce mi sie myc i obierac... moze gdybym nie byla taka obrzydliwa, to zjadlabym z piachem, ale wole zgrzyt cukru zamiast piasku w zebach, w kazdym razie zawsze zaluje, kiedy sie konczy sezon na truskawki. Uwielbiam ich zapach! :tak: No, i jestem pelna podziwu (jak zawsze zreszta) dla Twoich kucharskich wyczynow ;-):-)

Anineczko, ciesze sie, ze Antos pozegnal antybiotyk, oby jak najdluzej, a wiesz, Arise meczy kaszel juz od poltora miesiaca - tyle minelo od ostatniej infekcji, a caly czas krztusi sie, szczegolnie, kiedy spi :zawstydzona/y::eek::dry:

Edziu
, odpusc sobie, Kochana, dom jest do mieszkania, nie do sprzatania, a rownomiernie rozlozony kurz nie rzuca sie w oczy :-p:tak:;-)
ja tez mialam stresa przez toksoplazmoze, trzymam kciuki za wyniki! ;-)

Karioko, wlasnie wyobrazilam sobie Ciebie z burza wlosow przy kompie, zrob nastepnym razem fotke nieujarzmionej fryzurze, to ja wrzuce swoja i sie posmiejemy :tak::-D:-) posmarowalas ugryzienia cytryna? Pomoglo?

Kinus, odpocznij, zregeneruj sie i do klawiatury :tak:;-)

musze wlasnie przerobic projekt na frisbee do tubisiow, ale nie chce mi sie masakrycznie, bo jednym okiem ogladam "Z ust do ust"... ehhh...
nic to, skoncze i skocze na zamkniety :tak:

reklama
jezdem, Edytko :tak:;-):-)
zapomnialam na smierc o mojej ulubienicy Madzi.M.
mowilam Wam juz, ze kreca ja ulice obok mnie, na Wiejskiej?
przelaczylam ;-)
kto pisze te dialogi?
ale... po takim dniu jak dzis... kiedy upal odmozdza i mozg sie lasuje, to jest to!

Blanus jak Ci sie podoba "z ust do ust"? Już od dawna się szykuję, żeby go obejrzec, ale ...czasu brak.

A Magda M.....hmmm, no cóż, jak dla mnie maksymalna porażka. Poprzednia seria była ok, oglądałam, ale teraz przegięli. Nienawidze tej rozanielonej głupiej laski!!!!!!!

A, i spoko!!! Nie sprzątałam, no co Ty!!?

Edytko dla mnie z "ust do ust" - lekkie, latwe i przyjemne, to jeden z tych filmow, po ktorych ma sie usmiech na twarzy, kiedy leca napisy koncowe, szczegolnie jesli lubi sie Aniston, a ja ja lubie :tak::-D;-)

zerkam na M.M. od ostatniej serii, ale nigdy mi sie nie podobala, sama nie wiem, czemu sie drecze, chyba dlatego, ze czesto pokazuja znajome okolice ;-):tak:

zaczelo padac! :-):-D:tak:;-):laugh2: JUHUUUUUUUU!!!

U nas padało od 19.30.
Jest całkiem przyjemnie i rześko.

Blanus to może Ciebie mozna tam na planie MM zobaczyc jak przemykasz jakąś uliczką?

cytujac Wojewodzkiego ;-) nie mam "parcia na szklo" i raczej unikam miejsc, gdzie kreca :tak: :-p:-D ale moze to blad...:confused::cool2::tak: i pamiatka by byla ;-) i nowy szczegol w zyciorysie :happy:

i po deszczu :baffled:

Koreczku, to rzadkie i cenne... mloda osoba, ktora lubi i umie zaopiekowac sie straszym, a juz tym bardziej niepelnosprawnym:tak: ja czuje duzy sentyment i szacunek do osob starszych, ale nie wiem, czy potrafilabym sie dobrze opiekowac kims chorym... to trudne zadanie... Edytka ma racje, dobra z Ciebie duszyczka :tak:;-):-)

Edziu,
masz racje emigruj na wies, a ja sie chyba wywioze na dzialke... na pewno bedzie tam chlodniej niz w miescie.

Dobrej Nocy, przede wszystkim przespanej ;-)
buziole!

reklama
Witam wszystkich:-)

Wrócilismy wczoraj o 00.30, Kamila była obrażona, kiedy nas rano zobaczyła ale potem nie odstępowała nas na krok i nie miałam kiedy do Was zaglądnąć:-(
Czynię więc to teraz:tak:. Poczytam, co się działo:tak:

Do góry