reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ona dzisiaj bobasa udawala mowilam do mamy ze bedzie trzeba kupic kocie pieluszki butelke i ciuszki
sie wladowala do mnie na rece i sie Polozyla
a teraz ciekne na chwile do lodowki bo moje male jest strasznie glodne
Albo mnie tak bije ze strachu  ::)

Melanie Milych snow

reklama
Czesc Kociak i Aniulka :D
Aniulka :D czytajac wieczorkiem Wasze posty chcialam nadrobic zaleglosci stad ta pozna pora mojego pisania :D
A Kociaczkowi to kazdy dobrze zyczy, wiec sie serce kraje jak taka ladna buzia sie smuci

Melanie ja tez sie przerazilam tym porodem w 28 tc, ale sie od razu uspokoilam wygladem suwaczka, widocznie emocje pomogly pomylce, ale przyznam, ze juz zaczelam sobie wyobrazac takie malenstwo; moj lekarz opowiadal, ze on tez mial takie przypadki urodzin nawet w 24 tc i wszystko skonczylo sie dobrze :D

Wczoraj zaczelam bardzo odczuwac nacisk brzucha na przepone :( jak sobie radzic z takim brakiem tlenu przez najblizsze miesiace?
Najgorsze, ze jak czytalam opowiesc z porodu Aletki to az mnie zeslabilo, a przeciez opis byl bardzo pozytywny i czytalam wiele naprawde drastycznych opisow, a nie wywolaly takiego efektu :)

Melanie zdecydowanie powinnas wydac album ze zdjeciami meza :D zwlaszcza z tymi ostatnimi, domyslam sie, ze zostaniemy zaszczyceni ogladaniem kolejnych owocow tej slawetnej sesji nocnej, ale moze tak zwiekszyc czestotliwosc wystawiania dziel :D np co 1-2 dni?
Pozdrawiam Wszystkie Brzuszki i zycze milego dnia :D

pewnie pól nocy myślałaś co??? a humorek masz już lepszy??? Bo jak nie to może pośpij jeszcze troszke, bo dzidzia nerwowa będzie

Ineczka witaj a co do ucisku na przeponę ja też tak miałam.... pocieszę Cię.. łapałam powietrze dosłownie w pół słowa bo mnie zatykało.... ustąpiło....po porodzie ;)

Myslalam myslalam
Chcialam nawet zjesc cos bo mialam dziwne odglosy z brzusia ale jakos mi wszystko roslo nie moglam nic wcisnac

A teraz śniadanko zjadłaś? zaparz sobie melisę Kociaczku. Ineczka ma rację serce się kraja....
Pomyśl o czymś miłym może to pomoże

reklama
Do góry