reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No Kociak ja się dołączam do Melanie. Dbaj o dzidzie i odpuść trochę Patrykowi ;D Bo się na priVa z Melanie zgadamy i Ci przyjedziemy manto spuścić ;D

Melanie dobry pomysł z tą wystawą

Jezu baby ja znikam na jakiś czas bo muszę chatę ogarnąc a moje dziecko zaraz z przedzkola wróci... Czemu nie mówicie że to już ta godzina????

reklama
Dziewczyny czekam na was
Mozecie przyjezdzac ;D ;D
Kotek moj mnie obronic teraz mu jego tipsow nie obcielismy to jest obronna ::)

Kociak napewno wszystko dobrze sie ułozy ja ze swoim tez sie czesto sprzeczamy zwłaszcza o pieniadze bo on jest strasznie rozrzutny a ja znowu njchetniej oszczedzałabym na wszystkim co sie da daj Patrykowi troche czasu napewno sam przyjdzie do ciebie i powie ze wtedy przy mamach zachował sie jak gówniaz i ze jest mu strasznie wstyd

Blanus do mnie napisała ;D
padł jej komp :(

ale fajnie, że z nią i maleńką Arisą wszystko ok
wiecie co?
Spotkam się z nią w czwartek jak pojadę na obronę

obie juz nie możemy sie doczekać ;D ;D ;D ;D ;D

Ode mnie też ją pozdrów. ;) A już się martwiłam.... Mam nadzieje, że Edit też niedługo się odezwie i że z nia i z Majką też wszystko ok

reklama
Do góry