reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ze sie nie moze doczekac to nic nie znaczy
Duzo znaczy to czy kocha mnie i czy chce byc dalej ze mna
A jak narazie to powiedzialam jego matce ze najlepiej jak by mu samochod do luzka polozyli zeby z nim spal bo z kolegami to tak glupio jak by spal

Melanie uffffffff kamień z serca mi spadł ;) ;)

Kociak a Tobie radzę, jak dobra ciocia ;D, idź się połóż, wyśpij, bo w nocy wszystkie koty czarne.... Rano wstaniesz i pomyślisz o tym wszystkim na spokojnie, z dystansem i zobaczysz że znajdziesz dobre rozwiązanie.  I błagam Cię nie denerwuj się tak bo najbardziej szkodzisz maleństwu.

Jak będziesz miała ochotę to jutro pogadamy ok? a teraz już na prawdę uciekam bo mąż mnie wygania do łóżka ;)

Kociak - w zupełnosci popieram ciocię Aniulkę
Odpocznij a jutro popiszemy sobie dalej

p.s. Jedna laseczka SKARBUŚ własnie napisała u czerwcówek i lipcówek, że urodziła bardzo niespodziewanie w 28 tc :o :o :o
zastanawiam się nad tą Anglią powaznie
ale mnie przeraziła
uffff
az mi sie goraco zrobiło
zaczynam od jutra powazniejsze przygotowania

reklama
Do góry