reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
;D ;D ;D ;D ;D

Kociak my podglądamy czerwc ówki i lipcówki ;D

Dobranoc ;D ;D
coś nie mogę dojść do tego łózka.... chyba mi mąż zwieje ;)

Ja to mam taki komfort z moim, że siedzi ze swoim kompem i jakby go nie było

i to przewaznie ja pierwsza kończe i wołam go do wyrka

a mój przed telewizorem teraz kwitnie i czeka aż się stąd wyniosę bo też chce w necie pogrzebać ;D

A i widziałam że nam się tu gdzieś Ineczka obudziła... chyba jej się doba przekręciła

Ineczka jest 12... ale wnocy ;D ;D dobranoc ;)

ja znowu musialam odganiac bo pierwsze co to siadal teraz przynajmniej sobie odpoczne
A wolam do spania zawsze moja kotke teraz tez mnie zdradzila chyba tez mnie juz nie lubi i nie kocha bo poszla spac do mojej mamy

hehehe
sama idż
hehehe

ale nas tu dzisiaj cos trzyma

Kociak idz pierwsza, bo my czekamy az sie odstresujesz i spac nie możemy z twojego powodu

reklama
oooo
no właśnie
a ja ide do lodówki
i potem może jeszcze kawałek filmiku w TVP
i spać
paaaaa

Żegna was Melania co sie szykuje do spania ;D

Do góry