reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Przestańcie, bo wyjdę na jakas wyrodną ciężarówkę ;D
Ja chce dziewczynkę !!!!!!!!!!!!!!!!
a potem może byc chłopiec ;D

no ja bym chciala chlopca i zarazem dziewczynke nie wiem co juz chciala bym
Lekarze ci narobili nadzieje na coreczke wiec chcesz miec dziewczynke i tyle :)

No Melanie doktorka mam fajnego.... i do tego przystojnego ;) A skoro Tobie dwóch potwierdziło to pewnie tak będzie nie martw się :)

Aniulka to bede masze dzieci nie mozna wyrozniac

Nie łapię o co chodzi???ale chyba o to co pisałam przedtem to masz rację

Kociak - dokładnie
ale Ty sie nie denerwuj i spokojnie podchodź do kłótni
zapewniam Cie, że to urok młodości :)
tylko po co Tobie to w ciązy...

o to o to
czy chlopiec czy dziewczynka to dzidzia i tak samao powino sie kochac a nie jak ja chce dziewczynke a urodzil sie chlopiec to juz nie
zabierzcie nie chce to nie zabawka

Kociak chłopy to są duże dzieci.... przemyśli, przyjdzie i będzie ok. Sama mówiłaś że nie może doczekać się kiedy urodzisz

Melanie wcale nie wyjdziesz na wyrodną matkę bo masz prawo marzyć o tym lub o tamtym... tak samo o córce czy o synu...ale proszę Cię nie nastawiaj się na 100% zostaw sobie jakiś margines niepewności

reklama
Mysle ze to byla ostatnia klutnia
Jak sie nie dowie co chce to sie bedziemy mijac
Bedzie chcial to bedzie odwiedzac dziecko
Nie moge nikogo zmuszac
prawda ??

Do góry