reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kociak do jutra ;)

Melanie, a jak byłaś na tym usg gdzie się dowiedziałaś, to co mówił lekarz że na pewno? Ta koleżanka moja co będzie rodzić w sierpniu, spytała się lekarki dlaczego jej wtedy tak powiedziała skoro nie była pewna a ona na to, że jak rodzice koniecznie chcą wiedzieć a ona nie jest pewna albo nie widać to mówi że dziewczynka ::) Co zagłupia baba nie?

Ja mojego lekarza spytałam czy na pewno a on mi powiedział że na 90% bo nigdy nie mówi że na 100. ale ledwo przyłożył mi głowicę do brzucha to pierwsze słowa jego były: Jacuś będzie ;D
A jak moi panowie wyszli z gabinetu to mi powiedział że powinnam urodzić dziewczynkę bo ładne powinny rodzić dziewczynki a brzydkie niech sobie rodzą co chcą i że on jest rozczarowany.... Pan doktor ::) wyobrażasz sobie??

w niektoryych przypadkach lepiej nie wiedziec co bedzie Niz maja oklamac
Moze dlatego ze mnie zabardzo to ciekawi co bedzie to moje malenstowo nie chce pokazac

Ja też byłam bardzo niecierpliwa a dowiedziałam się dzień przed porodem ;D Może to i lepiej bo do końca nie wiedziałam na kogo czekam...
a teraz już jednak mimo wszystko jakieś nastawienie jest. Jak będzie dziewczynka to będę bardzo szczęśliwa bo chciałabym mieć córkę ale nie wiem jak z mężem byłoby wtedy bo on bardzo się cieszy że będzie drugi syn i wszystkim się chwali i chodzi dumny jak paw

bedzie co bedzie
Bede kochac dziewczynke i chlopca Tego sie nie wybiera jak buta czy ubrania
Oddam mu wszystko co tylko bede mu mogla dac

Kociak pisze:
Melanie pewnego dnia to sie juz nie obudze we wlasnym domu tylko w zakladzie psychiatrycznym
Przez ojca i patryka Wlasnie musialam odwiedzic moja Przyszla tesciowa ::)
to musiało być straszne :o :o :o

ja mojej nie widziałam juz z 3 miesiace - oby tak dalej ;D

Mądra kobietka z Ciebie. Ja tak samouważam że nie ważna jest płeć, najważniejsze żeby było zdrowe i szczęśliwe ;)
Ale znam przypadek, że kobieta bardzo chciała córeczkę a urodziła syna i wogóle nie chciala go zobaczyć!! Taka była rozczarowana. Ja będę kochać dziecko a nie córkę czy syna

Idę już spać bo zaczyna mnie głowa boleć.... a jutro poniedziałek więc pobudka przed siódmą....

Ty Kociaczku też już się połóż bo miałaś cięzki dzień. Dzidzia też już musi odetchnąć...

Pa pa dobrej nocki życzę ;)

Aniulka Twój doktorek ma fajne poczucie humoru - podoba mi sie ;D

a co do tego doktorka co mi powiedział o dziewczynec to jest ich jak narazie 2
bo jeden w 17 tygodniu na USG 3D w Warszawie powiedział mize na 60 % dziewczynka
a inny w kwietniu powiedział ze dziewczynka a ja na to: na ile %?
on: no mówie, że dziewczynka

reklama
Do góry