reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Samochodzikiem jadę
ale to nie będzie jednorazowa jazda
tylko taka wycieczka objazdowa
wiesz...
pozwiedzamy Francję... zaliczymy jakiś hotelik albo 2 ;D

Aniulka ale ja już...
Ty mnie nie strasz
10 ide na USG do doktorka co sie nigdy nie pomylił z płcią
więc sie troche uspokoję

tak mnie głowa dzisiaj boli,kurna cały dzień
wpadłam przeczytać co u Was słychać
byłam na festynie z okazji Dnia Dziecka
zmęczona jestem
pozdrawiam Was wszystkie

no to fajne wakacje Ci się zapowiadają, byle nie było takich skwarów jak niedawno.

Melaniu kochana, ja wcale nie chcę Cię straszyć....ale tak czasem bywa. Z kolei inna koleżanka wiedziała na 100% że będzie chłopak, ponoć wszystkie usg potwierdzały a urodziła się Karolinka i było wielkie zaskoczenie. Dlatego ja na przykład wiem ze będzie chłopak ale cały czas zostawiam sobie furtkę otwartą i syna przygotowuję że to różnie bywa.... żeby nie było zdziwienia.

Marta weź sobie apap na tą głowę, może będzie Ci lepiej ;)

No nie znowu namazaly ze nie moge sie doczytac ::) ::) ::) ::)
ja to zaraz mykam spac musze odopczac fizycznie i psychicznie w ciagu 3 h juz musialao mi sie odechciec wszystkiego ::) ::) ::) ::)

Aniulka
ale ja juz sie nastawiłam jak nastawia sie budzik na 7 rano ;D
i nie obedzie sie bez alarmu jak sie okaże, że to chłopak

byle do 10, a potem juz mniejsza niepewność - taka minimalna 1 % mi zostanie
na 99 % będe przekonana ;D

Kociak pisze:
No nie znowu namazaly ze nie moge sie doczytac ::) ::) ::) ::)
ja to zaraz mykam spac musze odopczac fizycznie i psychicznie w ciagu 3 h juz musialao mi sie odechciec wszystkiego ::) ::) ::) ::)
to jak juz sie wyspisz, to opowiesz o co chodziło ;)
paa

reklama
Melanie pewnego dnia to sie juz nie obudze we wlasnym domu tylko w zakladzie psychiatrycznym
Przez ojca i patryka Wlasnie musialam odwiedzic moja Przyszla tesciowa ::)

Do góry