reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

uffffffffffff to moje małe szczęście w końcu zasnęło.... ::)

Ale bym zjadłą ptysia.... Kociak przyślij mi parę ;D

Ania- masz ten brzuszek niczego sobie no ale nie ma się co dziwić ;)

reklama
byałm na innym forum
i przegladałam sobie wątek KUCHNIA
normalnie slina mi poleciała
zapisałam sobie kilka przepisów
miedzy innymi :

zupa paprykowa
makaron kokardki z sosem tuńczykowo-śmietanowym
zupa krem z pieczarek
barszcz ukraiński
dorsz duszony
mięsko ze śmietaną i serem
i kilka sposobów na brokuły
;D

i co oplute? ;D

Melanie ja się właśnie opchałąm czekoladą ale brokuły to bym zjadłą.... albo mięsko ze śmietaną i serem o i zupę krem z pieczarek mmnnniiaaammm

właśnie się zastanawiam co by tu pysznego zjesc na kolację...
po przeczytaniu takiej lektury, to bym teraz wszystko zjadła
ale jest mały problem...
godzinkę temu opchałam sie lodami i aż mnie zemdliło :p

w sumie jeszcze nie zgłodniałam
ale apetyt na cos nie słodkiego mam wielki ;D

Melanie - ja niestety strasznie daleko jestem, scislej mowiac siedze w Londynie.
Kociak - dziekuje za propozycje, ale nie wiem czy ptyski przetrwaly by podroz  ;)

Jezeli chodzi o moje maluchy, bardzo lubi sie gimnastykowac wieksza z moich dziewczyn, druga jest spokojna i tylko czasami kopnie. Dodam, ze sluchaja sie tylko taty ;D

Ide do lozeczka odsapnac troszke ;D

No to miłych snów Aniabania. Odpoczywaj ile możesz i zbieraj siły na po.... później pewnie nie będzie tyle czasu na odsypianie ;)

reklama
Ponoć tak własnie jest ;D Dzisiaj spotkałam się z koleżanką która ma termin na początku sierpnia, od 5 miesiąca wie że będzie druga dziewczynka a ja jej wciąż powtarzałam że będzie mieć chłopca: je konkrety i brzuchol ma do przodu. No i prosze była w ubiegłym tygodniu u lekarza i lekarka powiedziała jej że teraz może jej powiedzieć na 100% że będzie chłopak ;D

Do góry