reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dziekuje Wam bardzo za cieplutkie powitanie  ;D Bardzo milo mi sie na duszyczce zrobilo  :laugh:
CosmoEwka - termin mam na 10 wrzesnia, ale z blizniakami nigdy nic nie wiadomo :)
Im blizej porodu, tym bardziej sie boje, szczegolnie, ze przy sobie bede miala tylko mojego mezczyzne. Obcy kraj wzmaga tylko moje obawy.

Wpadne pozniej, wstawic zdjecie  ;D

reklama
aniulka melanie nie jest tak zle jeszcze moge Wlasnie teraz mam ochote zjesc jakies ciasto ale w domu jak zwykle nie ma ::) ::) ::) ::)

aniabania - No wlasnie z blizniakami nigdy nie wiadomo, stad byc moze bedziesz rodzic w sierpniu. Ja mam termin na 9 i podejrzewam ze jak wiekszosc urodze przed nim, jednak bardzo bym chciala rodzic wlasnie we wrzesniu. Moze i byc nawet 1 wrzesnia :). A co do obaw przed porodem to nie jestes jedyna, ktora je odczuwa. Im jest blizej tym czesciej sie powaznie o tym mysli, wiem to po sobie. Radosc i entuzjazm sa, ale zaczynaja dominowac powazniejsze mysli. No coz... taka kolej rzeczy.
Ale dwojka bobasow to niezle musi Ci rozrabiac w brzuszku :). Moja malutka ostatnio tak macha nozkami i raczkami ze az moj maz nie moze sie nadziwic, bo wczesniej to jak przykladal reke najczesciej siedziala cichutko i smialismy sie ze jest strasznie cwaniutka i sprytna i robi mu kawal :). Ale dwojka to dopiero musi dawac popalic :).  

reklama
Melanie zebys wiedziala jak cos chcesz to ci nie dadza a tak to przywiezie a pozniej na smietnik wynosze  ::) ::) ::) ::) ::)

Do góry