reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
U mnie też tak w kratkę. Wybrałyśmy się z kimpelą też brzuchatką i z naszymi dziećmi na spacer i nas taka ulewa spotkała,że jak zmokłe kury wróciłyśmy. A ja się wybrałam w białych spodniach.... ::)

heh to podobnie ja ja kilka dni temu
ubrałam bardzo jasno zółte spodnie i laczki do tego
nie musze mówic jak wygladałam w deszczu...

nie musiałam daleko iśc ale wystarczylo kikla kroków

ale sie dzisiaj zleniuchowałam i czuję sie o wiele bardziej zmęczona jak wczoraj kiedy dużo pracowałam ::)

Ja po tym remoncie nie mogłam dojść do siebie i źle się czułam więc teraz trochę leniuchuję, ale jak jest dziecko w domu to tak za bardzo się nie da

tez sie zastanawiam...
ale tak to jest, czasem zagląda sie tu często a czasem nie

mam nadzieję, że nic im i dzieciaczkom nie jest
pewnie świetnie sie mają i nie mają czasu na forum :)

obyś miałą rację. Zmykam narazie bo muszę małemu kolację zrobić i sama też już głodna jestem a zaraz jeszcze mąż z pracy wróci.... ::) Będę później pa pa

reklama
Do góry