reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Jestem:eek: Ale niewiem czy Wy jestescie?
Antek nie dal sie uspac pokojowo:baffled: :no: :eek:
Maz prawie,ze sila sciagnal mnie na dol,do kuchni.
Wcisnal smoka synowi i kazal przeczekac jego placz:-(
Ciezko mi to przyszlo,ale po 10 minutach Antek spal:happy:

No i oto jestem:laugh2: :tak:

reklama
Ja tez jestem.... ale chyba na chwilę. Po winku szumi mi w głowie a jutro do pracy śmigam...:baffled: Musze sie nacieszyć wolnościa bo to ostatnie chwile. za miesiąc znowu 5 dni w tygodniu po 8 godzin... trzy zmiany:-p:-p:-p:-:)-:)baffled::baffled::baffled:
Obawy mamy dlatego, ze mój mąz zajmuje wyższe stanowisko w tejże firmie. Jest tzw team liderem na swojej zmainie.... kiedy przejdziemy na 3, bedzie o jednego teama za dużo.... on jest najkrócej.... :-( A to oczywiście wiąze sie z wypłata....:-(

Witam wieczorkiem:-) W temacie ogrzewania chcialam sie pochwalic, ze dzis przyszlo mi rozlicznie c.o. z poprzedniego mieszkania. Ponad 350pln niedoplaty:-) co tam, to nic,ze oszczedzalismy jak idioci, skoro teraz jako jedyna w bloku chyba mam niedoplate. Kurcze,a nawet juz tam nie mieszkam:confused:

aniulko tego pana mozna sie zasluchac :)
nie mozn na niego spogladac :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
misiako chcialam sie nauczyc jezdzic naszym samochodem ale to jest nie mozliwe :-) :-) :-) :-) :-)
bym nerwicy sie nabawila predzej:wściekła/y:

cześć anineczko!

Kinuś, to kreatywne strzyżenie to takie niby, niebanalne, kreatywne właśnie, dobierane indywidualnie do danej osoby i charakteru :-) robiła w salonie loreal (chyba, prawie jestem pewna), ale niestety jej ulubiona fryzjerka wyjechała do uk. też wiecznie słyszała, że przy takich grubych i gęstych włosach jest skazana na jedą fryzurę, a jak widać guzik prawda i do tego grzywka niegdy w życiu nie miała i nigdy nie wyglądała tak dobrze.

Aniulko, to że jest najkrócej nic nie znaczy. nie martwcie się na zapas.

Gosiczko, a cholera zawsze coś się przyplącze,a jak sprawy zus-owe?

Tuniu toż to powtarzam to małzowi cały czas! jak dla mnie z obserwacji jest najlepszy! no ale niestety nie do mnie nalezy decyzja.... pozyjemy, zobaczymy. Oczywiscie dam Wam znac czy zostal na swoim stanowisku, czy nie

Kinus eksperymentuj. Włoski jakby co odrosna. Ja Tobie kibicuję i czekam na foto w nowym image.

A tym czasem mówie Dobranoc. Do juterka :-)

reklama
Tuniu sprawy zusowe w trakcie- zlozylam odwolanie i czekam na decyzje.
Aniulko chcialabym, zeby to byla nadplata:-) niestety,moja mama bedzie musiala sie skrobnac po portfelu,bo ja z powodu spraw zusowych kiepsko z gotowka stoje:-)
Ale co tam, pieniadz-rzecz nabyta:-)

Do góry