reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam wieczorkiem.

Hej misiako,gdzies ty byla kobitko tyle czasu,juz myslalysmy ze sie obrazilas na nas:eek: ;-)

Antek chory:baffled:
Jest nie do zniesienia.Non stop marudzi,moja glowa jest wielka jak hipermaket.
A najgorsze,ze nie chce cholera spac.
Niedosc,ze w nocy spal jak nietoperz to w dzien ucial sobie zaledwie 30 minutowa drzemke:szok:
Gdzie ten chlop ma tyle sily:eek:
Dziecko chore spi chyba wiecej?
Niema goraczki,katar leciutki ale ten glos:szok:
Jakby w swoim krotkim zyciu wychlal juz z tuzin jaboli:laugh2: :laugh2:
Teraz tatus go usypia,bo ja juz rady nie dalam:-(
Jutro zamiast przedszkola do lekarza idziemy:wściekła/y:

Hmmm...i tak sie zastanawiam,czy zarazil sie od tatusia,czy jakis kolega z przedszkola sprzedal zarazka:eek: :eek:

Ehh...mam nadzieje,ze sie teraz wlasnie przy was zrelaksuje:-)

Martusiu niemam zamiaru z Was rezygnowac;-) Nigdzie nie ide.O nie;-)

reklama
Anineczko, no masz ci los...Musiał w przedszkolu się zarazić od jakiegoś malucha. Tak to jest z tymi kindergartenami :wściekła/y:. Biedny Antek...
Cieszę się, że nie odchodzisz od nas, bo to że czynisz jakieś przemyślenia zabrzmiało złowieszczo :huh:

Misiako, wpadaj na tort oczywiście :tak:. Jeszcze jakieś 2 kawały mam. Ja dzisiaj cały dzien tortuję.I mam dość :-p. Nawet obiadu nie jadłam.Zaraz chyba jakiegoś mięcha z ogórasem zjem żeby się odsłodzić :baffled:
A właśnie ta firma coccodrillo dobra jest?
Dzisiaj znalazłam sklep inernetowy gdzie mają zimowy zestawy fińskiej firmy Reima...ponoć b. dobre ale cena odpowiednia. Nie wiem czy na poznańskie mrozy warto kupować taki extra. A poza tym mają tylko jednoczęściowe.

Czerwony Kapturek

Wydaje mi się, że 2 częściowy jest praktyczniejszy :dry:

O a tutaj mają coccodrillo...

Coccodrillo - odzie� dzieci�ca, ubrania dla dzieci, kurtki, bluzy, bluzki

Wpadł mi w oko ten amarantowy komplet :tak:

Aniulko, wiem że o kombinezonach powinnam na wyprawce ale jakoś tak wyszło :eek:

Dobry wieczor :-):happy:

paaadam na twarz, po prostu rysuje nosem po biurku :sick:
mam tyle pracy, a terminy na zeszly tydzien :dry:

jedyny plus, to ze udalo mi sie dzis wywalczyc w administracji wlaczenie ogrzewania i moze przestaniemy spac w skapetkach, dresach i pod kocami, ciezko sie tak obrocic :-p:laugh2:

aaach, zapomnialabym powiedziec o drugim plusie (ale to dlatego, ze boje sie zapeszyc) bo dzisiejszej nocy nasza corenka przespala caaala noc :-D oby Jej tak zostalo ;-)

bylismy dzisiaj na szczepieniu, ale o tym na odpowiednim watku

Kochane, caluje Was mocno
przepraszam, ze nie odpowiadam na zadne posty, ale jutro sie poprawie

dobrej nocy!

udalo mi sie martyne uspic

Anineczko martyna tez tak spi w nocy budzi sie co troche a dzisiaj w dzien przespala sie zaledwie 45 minut dzisaij na kursach bylam nieprzytomna

wykladowca trumaczyl co to jest to co to jest tamto a ja nawet nic nie wiem po tych wykladach
ciekawe jak ja zdam to prawko jak ja go bede tak sluchac na nastepnych zajeciach a pan godny uwagi :-) :-) :-)

Cze Anineczko no w pewnym momencie atmosfera wydala mi sie troche zgnila wiec sie ulotnilam, a mialam tez troche zamieszania w zyciu o czym moze kiedys cosik wspomne. Ja tez mam z Majka problem bo jest przeziebiona na szczescie jest juz lepiej, ale tez spi 45minut, czasem 30, czasem godzine:confused: :eek:
Ostatnio chodzi spac 18.30-19.0 i wstaje tez w zaleznosci od niewiadomo czego 6.30 (najczesciej),7.0, 7.30 (sporadycznie).
Duzo zdrowka dla Antosia:-) :-) :-) :-) i cierpliwosci dla Ciebie:-) :-)

Kociak bedzie dobrze ja tak naprawde nauczylam sie jezdzic swoim autkiem, jak nikt nie wciskal za mnie pedalow, co strasznie mnie wkurzalo:wściekła/y: :wściekła/y:

dobry wieczór!
czy u Was też tak lodowato?!
czy tylko ja taka przemarznięta, ale wieczorkiem wyskoczyłam do sklepu ubrana jak na mróz i wiecie co?, i tak zmarzłam!
czapka, szalik, rękawiczki, nawet grube rajstopy pod spodniami!
jak ja nienawidzę zimna!!!!

oddałam dzisiaj te wypociny szumnie nazywane pracą magisterską! obrona za tydzień :)
Aniulko, a z terminami to niestety tak wyszło, jaśnie szanowny pan dziekan nie miał czasu i dlatego wszystko się przesunęło a pamięć masz bardzo dobrą :)

Blanus gratuluję przespanej nocki i oczywiście czekam jutro na więcej Twojego pisadła :-D:-D:-D:-D

Kociak mówisz, ze Pan godny uwagi??? No to go sluchaj w skupieniu:-D:-D:-D:-D

Tuniu, to zaczynam kciuki trzymać :tak:
U nas w dzień było bardzo przyjemnie. Na spacerze rozbierałyśmy się. A teraz to wolę nosa z domu nie wystawiać:baffled:. Rajstop pod spodniami nie znoszę: nawet jak -20 ... wiem, że to niezdrowo ale jakoś tak mam :hmm:

ja się tez na prawko wybieram.... ale ostatnio mamy trochę problemów w pracy i wszystko9 stoi pod znakiem zapytania. Budowa naszego domu tez. Być może dane nam bedzie wyjechac.... bardzo bym nie chciała:baffled::no::no::no::no:

Tuniu u mnie w domku ciepeło, a dodatkowo rozgrzalam siedzisiaj winkiem:tak::-D:-D:-D Na dworze nie wiem jak bo byłam po południu. Ale rano zaopatyrzę się w ciepłe ciuchy o 5,30 :tak::tak::-p:eek::confused::sick::baffled::dry:

reklama
Do góry