reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
a no pracujemy w takiej firmie, ze nie znasz dnia ani godziny.... dzisiaj dowiedzieliśmy sie ze przechodzimy na 3 zmiany po 8 godzin dziennie... co będzie dalej... tego nikt nie wie:confused::-(

Kinuś, a czego Ty używasz do włosów, że masz ich tyle?!

Tuniu, no właśnie to mój mały problem. Są takie geste, że nic z nimi zrobić nie można. Marzy mi się zmiana fryzurki, choć grzywka, ale fryzjerzy chyba boja się mojej czupryny :eek: Zawsze uzywam odżywki, bo w przeciwnym razie mam na głowie 2 razy więcej :baffled:.....włosów oczywiście :-D

ja też niecierpię rajstop!! dopóki się da do spódnic noszę pończochy, ale jak jest zimno, to szlag mnie trafia na myśl o rajstopach, ale noszę profilaktycznie, bo łapię każde cholerstwo.

u mnie w domu jest teraz 25 stopni, mój ojciec nie ma umiaru, ale ja tak lubię :) ale na zewnątrz jest przerażająco zimno.
właśnie sobie grzeję pifko z miodem.

no i jak w tej Polsce ma być dobrze skoro człowiek nie jest pewny tego czy jutro i pojutrze będzie pracował.trzymam kciuki Aniulko za Was i za domek!

A ja idę wziąść prysznic, bo jakoś mi zimno :baffled:. w lodówce mam drina bacardi ale grzany z pewnością jest ochydny :-p:tak:...nie wiem , czy wrócę, więc jakby co , to pchły na noc ;-):-)

Tuniu, no właśnie to mój mały problem. Są takie geste, że nic z nimi zrobić nie można. Marzy mi się zmiana fryzurki, choć grzywka, ale fryzjerzy chyba boja się mojej czupryny :eek: Zawsze uzywam odżywki, bo w przeciwnym razie mam na głowie 2 razy więcej :baffled:.....włosów oczywiście :-D

wiesz, ja to chciałabym mieć taki problem :) ale moja starsza siostra ma kosmicznie gęste włosy. kiedyś myłam jej włosy to namęczyłam się tak, jakbym prała koc w rękach! zawsze nosiła długie, albo tylko trochę podcięte, ale jakiś czas temu odważyła się pójść na kreatywne srzyżenie. wygląda super, ma krótką fryzurę i grzywkę i jest dowodem na to że z gęstymi też można coś zrobić innego.

no kinek, grzane bacardi odradzam :laugh2: ale rozgrzewający prysznic jak najbardziej godny polecenia. miłych snów!

hopu hopu! jest tu ktoś jeszcze?

reklama
Do góry