reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dobrty wieczór.

Przepraszam Was przede wszystkim bo pół dnia byłam zalogowana a się nie odezwałam, ale to dlatego że robię wiadomo co:baffled: :sick: :-( i po drodze trochę nadrabiam zaległości na bb.

I tak mi sie nie udało, ale bardzo chciałam.
Już bym chciała żeby moje życie wróciło do normy bo ta teczka mnie powoli wykańcza. SERIO!

Pozdrawiam każdą z Was i chyba już spadam spać bo prawie nie widzę monitora.

A tak w ogole to Witajcie. :-)
Nie ma znowu czasu na bb :no: . Na razie duzo sie u nas dzieje, mnostwo stresow itp. Jak to wszystko sie skonczy, opowiem Wam co sie dzialo...

Walczylam dzisiaj z paskiem Dawidka i nie moge go zmienic.
Nie moge dokonac zadnych zmian w swoim profilu. Moze Wy mi pomozecie?

Witaj Misiako!!! Milo Cie znow czytac :-)

Jak zwykle rzucilam tylko okiem co u Was, nigdy tego nie przeczytam :no:

A u Dawidka ok. Z niania juz lepiej :-)

Sciskam Was mocno.

reklama
Witaj aguula.
Jestem bardzociekawa jakie zmiany w zyciu sie Wam trafiaja.
Jak dobrze,ze Dawidek ma sie dobrze.
Czekamy tutaj na was, a i na watku zamknietym,ktory jest juz otwarty dla Ciebie:tak: :-D :-)

Jakiej pomocy potrzebujesz w zwiazku z suwaczkiem?

Edzia ja Ci wybaczam:laugh2: :laugh2:

Do góry