reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam :-)...
Jestem pierwsza. Za chwilkę biegnę na podwórko z Ambrem i po chlebek dla Hanuśki. Potem będę robiła albumy wakacyjne dla rodziców...
Aguula, misiako, joanna Mk, wklejcie prosze zdjęcia waszych szkrabków...Bardzo jestem ciekawa tych waszych maluszków :tak:...
Misiako, udanych łowów, a jak by nie wyszły to służę pomocą ;-).

Miłego ranka ...

reklama
0000000000000000000000000000000000000000000000000000

To byl moj syn;-)

Dziendobry
Nocka byla troszke lepsza niz ostatnio,ale i tak walczylismy z chorowitym Anatolem:eek:
Dzis pojdziemy do lekarza.
Kinku jaki album rodzinny bedziesz robila?
Nooo ja tez zapraszam nowe wrzesniowki do ujawniania sie:tak: :tak: :-)

Ide,moze wsune jakas kawe i sniadanie?:eek:

P.S. Bede do Was zagladac;-)

Anineczko, robię albumy z wakacji dla obu babć :happy:. Chcę im zrobić miłą niespodziankę i przypomnieć letnie chwile...Sprzedałam Hankę na spacer z ciocią(fotograficzny skrót transakcji, wiecie gdzie :-)).Wrócą za godzinkę, więc teraz biorę się za sprzątanie :baffled:

Hejka:-)

My juz po lowach i wiecie co:confused: Udalo sie:tak: :tak: :-) :-)
dawno juz nie bylam tak zadowlona z zakupow, kombinezonik kupilam taki jak chcialam amarantowy z coccodrillo i do tego czapeczke i szaliczek ecru z takiego fajniusiego misia. Juz nie moge sie doczekac kiedy Majusie w to ubiore:-) Kombinezonik spelnia wszystkie moje oczekiwania dobry material(szybkoschnacy i latwy do prania), cieplutki i ladny no i dwuczesciowy:-)
Takze Kinek masz wolne, ale kto wie moze kiedys przyda mi sie Twoja pomoc, dzieki za checi:-)
Majka z tata na spacerze, choc troche sie boje bo dalej jest przeziebiona, ale na dworze jest tak pieknie....
A... zapomnialam o najwazniejszym... Maja poszla spac o 18.30, wstala ok.22 i dalam jej kaszke z mlekiem, a potem o 4 wypila sama wode 150ml:eek: i spala do 7.30. Dzis sprobuje jej dac wode jak wstanie 1 raz i kto wie moze w koncu doczekam sie przespanej nocy:confused: :sick:
Bidulka tak przydzwonila warga w nocy w lozko, ze ma brzydkie ala miedzy noskie a warga...:sick:
Pozdrawiam i dp wieczorka:-)

Misiako super,ze jestes zadowolona z zakupkow.

My bylismy u lekarz,ponoc nic niema.Czyste uszy,klatka piersiowa i gardlo.:eek:
Hmm...
Infekcja wirusowa,zadnych lekow nie dawac,a jutro puscic do przedszkola.:baffled:
Tylko ze z goraczka?:wściekła/y:
Niema mowy:no:

Pytalismy o badanie moczu (tak profilaktycznie) i wiecie co?
Oni tu tego dzieciom nie robia:szok:
Ale jestem wsciekla:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Na tutejsza sluzbe zdrowia:dry:
Za kazdym razem ja ide tu do lekarza,to po wizycie,mowie,ze wracam do Polski.
Uwierzcie mi jaka jest taka jest,ale mamy o niebo lepiej wyksztalconych lekarzy:tak:

Anineczka miło słyszeć, że cos u nas jest ok:-) , chociaż oczywiście bardzo Ci współczuję że nie masz pod reką porządnego fachowca do zbadania Antosia.

To przykre, przecież takimi maluchami powinni się szczególnie dokładnie zająć.

Noa ale mam nadzieję, że Antosiek szybko sobie poradzi z infekcją i żadne wyniki nie będą potrzebne.

Joanna MK, aguula, Misiako wklejać zdjęcia! A może juz wklejone - nawet nie sprawdzałam tylko od razu robię zadymę!:-p

Właśnie wróciłam z pracy i co mnie czeka - już nawet nie będę wymawiać tego słowa:wściekła/y:

Misiako, cieszę się że zakupy udane. Ja chyba Hance kupię taki sam kombinezonik :rolleyes:. Będą wyglądały jak siostry bliżniaczki ;-). A jaki rozmiar wzięłaś, 80 :confused:

Anineczko
, słyszałam, że na Wyspach nie ciekawie ze służbą zdrowia...a prywatne wizyty bardzo drogie. Moja koleżanka , która mieszka w UK i zarabia świetnie przyjeżdża prostować zęby do Polski :szok: .
Anineczko, ale pracuś z ciebie. To teraz nogi na stół i kawunia :yes:

Właśnie wróciłam z pracy i co mnie czeka - już nawet nie będę wymawiać tego słowa:wściekła/y:
Teka ... :-D:-D:-D, sorry Edytko. A tak serio to bardzo ci współczuję :tak:

Chyba za wczesnie wypowiedzialam te slowa:wściekła/y:
Antek wlasnie stwierdzil,ze sie wyspal:-(

Kinku ja wogole nie mam darmowych wizyt. Kazda 40 euro.
Tutaj jest o wiele gorzej niz w U.K.
A do Polski to chyba kazdy jezdzi do dentysty, ja tez:laugh2: :laugh2:

Moje dziecko sie robi upierdliwe:eek:

Zagladne jak mi mlody pozwoli,a jak nie to bede wieczorem.

reklama
anineczka a nie jest to mozeliwe zebys zrobila takie badanie prywatnie bon sie nie wiem czy lekarz ci nie chce zlecic badania czy wogole nie robia dziecia????

Do góry