reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam Dziewczyny...

Koreczku, Gratulacje !!! A nie mówiłam :-)...

Ineczko, cieszę się że Milenka zwalczyła katarzysko :tak:...Pewnie cudowny wieczór miałaś :rolleyes:. Ale ci zazdroszczę...Mój dopiero jutro przyjedzie...ale zapewne romantycznie nie będzie, bo w sobotę Hanulkowa impra i trzeba dom do porządku doprowadzić. I on mi w tym pomoże :chief::rofl::dry: !!!

baasiu, tym "tropical world" obudziłaś we mnie straszliwą tęsknotę za ciepłym morzem, białaym piaseczkiem i nic nierobieniem.Chyba pójdę sobie zrobić jakiegoś drinka...all inclusive

Edytko, walcz z tekami dzielnie :ninja2::growl: !!!

Anineczko, jaki wy macie w Erlandii ruch, prawo czy lewostronny ?

Kangurki, ale Maksiu wyprzystojniał :szok::rolleyes:...Czy on mamowy, czy tatowy...;-)?

Joanko MK, gratuluję coraz bardziej kontaktowej córeczki...Hania nie lubie oglądać telewizji. Szybko się nudzi. Woli kombinować, żeby telewizor zrzucić ze stolika :sorry2:

Hej, Mamusie :-)

Koreczku G R A T U L A C J E wielkie i jeszcze wieksze usciski! Strach ma wielkie oczy ;-)

ja zdjec Maksia nie widze :zawstydzona/y:

Ineczko zdrowka dla Milenki zycze, moze sprobuj z inhalacja, Arisie pomogla najbardziej ze wszystkiego i katar poooooszedl :cool2:

Joanno mnie w nocy budzi mama am i szrpanie za pidzame i tylko to ratuje mnie przed zloscia ;-)

no, i popisalam :wściekła/y:
juz sie Lobuzica budzi :dry:

joanko pomocy ponoc ty cos pisalas o lapaniu moczu u dziewczynek ja sobie kompletnie nie daje rady !!!!!!!!!!!!! martyna nie chce sikac lapalam do pojemnika nic przykleilam jej woreczke nic
martusia mi radzila zebym puscila wode puscilam oklady robilam i guzil
wypila teraz 2 butelki po 150 cherbatki + w nocy duzo pila
i nic 0 moczu :(
pomocy

Kangurki fajnie Was zobaczyc.:-)

Kaciaku ztego co nam pediatra nasza mowila to do zlapania moczu trzeba sie przygotowc z rana jak jeszcze dziadzia spi i zalozyc ten woreczek
przyklejany i JUla jak tylko sie budzila to po paru chwilach robila nam siuski. Kurcze a dlaczego twoja Martynka nie robi to ja zielona jestem.skonsultuj to chyba szybciej z lekarzem.Moze jakis zastoj..nieznam sie na tym:-( Trzymam kciuki zeby bylo wpozadku i zeby Wam sie udalo.

Jula usnela mi na rekach.Nie pamietam zeby tak zasypiala ale zaryczala sie okropnie,meczy ja ten zapchany nosek pewnie i dlatego tak wyla.

Blanus Jula jak sie budzi w nocy to tez tak mowi ale wtedy szybko cyc i spi dalej .a te pranne mama am jest przeszlodkie.
MADRE MAMY DZIECIACZKI i tyle..:-D

reklama
Do góry