reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam Dziewczyny...

Koreczku, Gratulacje !!! A nie mówiłam :-)...

Ineczko, cieszę się że Milenka zwalczyła katarzysko :tak:...Pewnie cudowny wieczór miałaś :rolleyes:. Ale ci zazdroszczę...Mój dopiero jutro przyjedzie...ale zapewne romantycznie nie będzie, bo w sobotę Hanulkowa impra i trzeba dom do porządku doprowadzić. I on mi w tym pomoże :chief::rofl::dry: !!!

baasiu, tym "tropical world" obudziłaś we mnie straszliwą tęsknotę za ciepłym morzem, białaym piaseczkiem i nic nierobieniem.Chyba pójdę sobie zrobić jakiegoś drinka...all inclusive

Edytko, walcz z tekami dzielnie :ninja2::growl: !!!

Anineczko, jaki wy macie w Erlandii ruch, prawo czy lewostronny ?

Kangurki, ale Maksiu wyprzystojniał :szok::rolleyes:...Czy on mamowy, czy tatowy...;-)?

Joanko MK, gratuluję coraz bardziej kontaktowej córeczki...Hania nie lubie oglądać telewizji. Szybko się nudzi. Woli kombinować, żeby telewizor zrzucić ze stolika :sorry2:

Hej, Mamusie :-)

Koreczku G R A T U L A C J E wielkie i jeszcze wieksze usciski! Strach ma wielkie oczy ;-)

ja zdjec Maksia nie widze :zawstydzona/y:

Ineczko zdrowka dla Milenki zycze, moze sprobuj z inhalacja, Arisie pomogla najbardziej ze wszystkiego i katar poooooszedl :cool2:

Joanno mnie w nocy budzi mama am i szrpanie za pidzame i tylko to ratuje mnie przed zloscia ;-)

no, i popisalam :wściekła/y:
juz sie Lobuzica budzi :dry:

joanko pomocy ponoc ty cos pisalas o lapaniu moczu u dziewczynek ja sobie kompletnie nie daje rady !!!!!!!!!!!!! martyna nie chce sikac lapalam do pojemnika nic przykleilam jej woreczke nic
martusia mi radzila zebym puscila wode puscilam oklady robilam i guzil
wypila teraz 2 butelki po 150 cherbatki + w nocy duzo pila
i nic 0 moczu :(
pomocy

Kangurki fajnie Was zobaczyc.:-)

Kaciaku ztego co nam pediatra nasza mowila to do zlapania moczu trzeba sie przygotowc z rana jak jeszcze dziadzia spi i zalozyc ten woreczek
przyklejany i JUla jak tylko sie budzila to po paru chwilach robila nam siuski. Kurcze a dlaczego twoja Martynka nie robi to ja zielona jestem.skonsultuj to chyba szybciej z lekarzem.Moze jakis zastoj..nieznam sie na tym:-( Trzymam kciuki zeby bylo wpozadku i zeby Wam sie udalo.

Jula usnela mi na rekach.Nie pamietam zeby tak zasypiala ale zaryczala sie okropnie,meczy ja ten zapchany nosek pewnie i dlatego tak wyla.

Blanus Jula jak sie budzi w nocy to tez tak mowi ale wtedy szybko cyc i spi dalej .a te pranne mama am jest przeszlodkie.
MADRE MAMY DZIECIACZKI i tyle..:-D

reklama
Do góry