reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Koreczku, wspaniale! oplacily sie te nerwy? wspaniale, ze juz masz to za soba :-D

Anineczko widze, ze wszystko masz zaplanowane pod nieobecnosc synka, nie zapomnij w planach uwzglednic pozytywnego pierwszego egzaminu :-D

Joanko, alez ty potrafisz malowac opowiesciami w mojej wyobrazni! a zdjecia potwierdzaja, ze bylo wspaniale
jak cudnie wygladaja takie 2 dzieciaczki razem! rozbraja mnie ta parka :-D

Edytko zycze cudownego namnozenia zawartosci teczki, termin nieodlegly, ale mobilizacja pelna :-)

Kinus Milenka zdrowa, (tak sie wydaje), ale Juleczka JoankiMK troszke walczy z chorobskiem
wszystkim zyczymy zdrowka bez wyjatku, zdrowych zeby nie opuszczalo, chorych zeby obdarowalo :-D

Martusiu, Milenka poplakuje przed snem i podczas jedzenia, na szczescie poza tymi epizodami humorek jej dopisuje :-D

moj mezulek nie pobiegl dzis na siatkowke i po obejrzeniu meczu jest tylko dla mnie, a humorek mu dopisuje, wiec pedze
milej nocki Kochane :-D

Jestem pierwsza!!!!

Joanko, będę się powtarzać, ale dzieci masz cudne, Krzyś wygląda już tak dorośle jak mały facet, Maks przy nim to ciągle taka dzidzia:) A co do przesyłki to wysłałam na szczęście poleconym więc udam się dziś na pocztę i zrobię co trzeba:) Jak się nie znajdzie to chociaż mi kasę zwrócą:p grube 3,5:) a jeszcze kilka tabletek mam więc jak co to mogę oddać, mnie też ostatnio przypiliło 3 dni:/ nienawidzę tej migreny, już chyba wolę rodzić...

KORECZKU GRATULACJE!!!

To i ja się pochwalę że jak się uda zebrać kase to w lutym będę się już bronić;) a potem szybko wyjedziemy za morze:)

Chyba dziś zrobię Maksiowy sesyjkę zdjęciową bo nie będę miała co mu pokazywać jak już urośnie...

nie zaczęłam dziś chyba optymistycznie, ale trochę mi smutno.
Ale miłego dzionka mamuśki

Cześć kobietki

Koreczku gratuluje!

Miłego dnia życze wszystkim babeczkom. Więcej chyba na razie nie napisze bo moje dziecię domaga się mamusi:tak::-D:-D

Ładny dzień się zapowiada:happy2:

Dzien dobry mamusie

Koreczku ogromne gratulacje, jestes wielka:-) :-) :-)
Joanko super masz dzieciaczki , no i fajny mieliscie dzien -super wyprawa do zoo. My u nas niestety nie mamy zoo, ale jst tropical world , chyba sie wybierzemy z Nikusiem w przyszlym tygodniu:-)

Anineczko powodzenia w nauce, ja juz trzymam kciuki za egzam:tak:

Edytko napewno dasz rade z ta teczka - zobaczysz zdazysz z wszystkim na czes:tak:

wszystkim chorujacym maluszkom zyczymy duzo zdrowka:-) :tak:

Koreczek GRATULACJE prz:happy2: ez duze G.!!!!!!!:-) :-) :-)

Joanko Jula z wielka radoscia ogladala ze mna relacje foto z Waszej wyprawy.Oczywiscie najbardziej spodobaly jej sie krowy pieknie muczyyyy..hihihi,ale i pozostale zwierzatka wygladaja superasnie. Zazdroszcze Ci Wroclawskiego zoo -juz od paru lat jedziemy wlasnie tam zwiedzic zoo bo warszawskie tez jest fajowe ale tyle sie mowilo swego czasu o Gucwinskich zoo ze gula skacze i chcialo by sie juz tam byc.

Edytko powodzenia w teczkomani,juz niedlugo bedzie po wszystkim:tak:

U nas nocka minela wbrew zapowiedziom katarowym dosc dobrze .
Wczoraj wyszlysmt na 30min i byla przecudna jesienna pogoda.Jula troszke wiecej niz wczoraj kaslala z rana ale stukam i pukam jej plecki.ZA to wyskoczyly jej na buziaku mnostwo krosteczek sa slabo widoczne ale za to w dotyku buziaczek jak tareczka.Nie wiem czy to potoweczki czy efekt uboczny na jakis lek:-(
Moja siostra jutro ma egzamin na prawko teorie o 13-stej.hihihi.
Anineczko masz racje co to za nauka skoro czytasz od razu poprawne odpowiedzi.

Ja tez zmykam pomamusiowac Julci.

oderwalam sie tylko nachwilke bo zapomnialam wczesniej Wam "powiedziec" ze Jula od paru dni budzi mnie rano slowami "mama am"...dobrze ze chociaz przy tej chorobie apetycik dopisuje.Wlasnie zajada paroweczke i oglada domowe przedszkole,ktore bardzo jej sie podoba.

to jak już jestem to zdjęcie sprzed 2 tygodni;)
ma322eqt3.jpg

reklama
Do góry