reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

No a tak poza tym to Antek juz dawno kima (dzis w przedszkolu byl o godzine dluzej,tak mu stopniowo wydluzamy pobyt tam).
NAwet sie zdrzemnal tam godzinke,ale zjadl wszystko i zeszytu wynika,ze pielucha byla zapelniona o 11:40:-D:-D:-D:-D

A ja sie musze uczyc do prawka...ale mnie sie nie chce...

reklama
dzisiaj nuz nie przeczytam wszystkiego...:no: idę spac bo padam na twarz :confused2:

Dobranoc bebeczki i.... wy wiecie co.... co ja bym bez was zrobiła...:tak:

Buziaki, kochane

Kinek, swego czasu wszystko co miała, miała czerwone... to był jej ulobiony kolor. Ale odkąd zrobiłą się, jak to mówi, dorosła, zrozumiała, że dużym dziewczynkom wypada nosić się na różowo , i tak jej preferencje uległy zmianie.

Czekam na okres, kiedy pokocha czerń...za jakieś 10 lat...:dry:

Dziewczyny, co robicie ?

O , Anineczko, kolejny udany dzień, ale co Ty porabiasz podczas tych długich godzin ?

Aniulko, karaluchy pod poduchy.

Piotrek ogląda mecz, a ja co chwilę opukuję Majkę.
Ciągle męczy ją ten kaszel. :-(
Jutro znów podejdziemy na osłuchanie. W piątek wycieczka przedszkolna i wolałabym nie ciągnąc jej nigdzie jeśli okaże się to niewskazane...

Chyba potrzepię troszkę poduszkę, i ułoże na niej swoją cięzką głowę. Zapowiada się kolejna długa i wstająca noc...
Dobranoc Kochane.

Chyba potrzepię troszkę poduszkę, i ułoże na niej swoją cięzką głowę. Zapowiada się kolejna długa i wstająca noc...
Dobranoc Kochane.

Joanko, ujęłaś cudownie to co napisać miałam, więc podpinam się pod twojego posta i również mówię Dobranoc...
Rozumiem że Ty do Majeczki bedziesz wstawała, nie ? Bo Krzyś pewnie śpi jak prawdziwy mężczyzna..;-)

Joanko a bylo kilka spraw na miescie;-)
zalatwienie konta w banku dla ojca,jakies zakupy za ostatnie pieniadze:dry:
Dobrze,ze w piatek wyplata:tak:
Chacinke trza bylo wysprzatac...
edytko27 niechcem ale muszem:-D:-D i chyba w koncu przeprosze sie z ksiazka z pytaniami testowymi,choc wkurza mnie,bo odpowiedz jest odrazu zaznaczona przy prawidlowym pytaniu:szok: i sciaga mi wzrok:-D

MNie też nie było zaledwie dzień i tyle stron do nadrobienia

Anineczko no to zeszyt Antosia szybko, sie zapełbni, pozatym to tak jakby jego pamiątnik

Beatko Niech majcia wraca do zdrówka , dodoam ci jeszcze że Daria tez dzisiaj zrzuci,la doniczke , nadodatek ulubiona babci

Joannko wyprawa do zoo super , widać że miały dziecizki super zabawe , zaraz przypomina nam sie nasz wypad,

Wszytkim schorowanym mamusią i dzieciaczką szybkiego powrotu do zdrówka

AHA ZDAŁAM HEHE 4+ super ale miałam nerwy

reklama
Koreczku no to wielkie gratulację Tobie :-)
Joanko coś wiem na ten temat zmiany preferencji kolorów u mojej pannicy z pomarańczowego przeszło na błękitny :cool:
Anineczko do nauki to nawet dobrze gorzej jak by się sparwdzić :nerd:
Ja egzamin mam 13 listopada i już wiem że nie zdam, bo jest w mieście gdzie wogole nie jexdziłam :wściekła/y:

Do góry