reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Czesc, Dziewczyny!
dawno nas nie bylo - chrobska i praca nie pozwalaja posiedziec sobie na bb :no:

tak po trochu probuje nadgonic i dowiedziec sie co u Was? :sorry2: Bo nie lubie wpasc raz na jakis czas i pisac tylko o tym, co u nas...
takze jak jeszcze podczytam, to sie wypowiem ;-)

na razie pozdrawiam
i sciskam mocno
Blanka

Martusiu moc buziakow dla Ciebie i Sandrusi
chetnie zaglosuje, tylko nei wiem, gdzie ten konkurs?

czesc Kochane Wrzesnioweczki :-)

Mielnka jeszcze spi przed obiadkiem
pogoda u nas nadal piekna, wiec dzien jak codzien:-D
dzisiaj mielismy panow od kablowki, bo jakies nowe modemy zakladali i mialam maly balagan kabelkowy, ale Milenka swietnie sobie radzila w tej plataninie, jest specjalistka w tym temacie :-D
w sobote tesciowa mi sie zalila, ze kablowke jej specjalnie wylaczyli jak transmitowali wiece poparcia, a tu sabotazystka okazala sie wnusia :-D:-D:-D:-D

Anineczko, chyba mozesz oddac jeszcze jeden glos w konkursie z drugiego komputera, chyba :dry:
Martusiu popros meza niech z pracy tez zaglosuje
i moze jak odwiedzisz kafejke internetowa to Ci sie glosy rozmnoza :cool2:

Martusiu ciesze sie ze juz u Was lepiej, ale widze ze wirus poszedl w swiat

Anineczko pewnie juz jutro kryzysik Cie opusci jak zobaczysz ile dobrego robi dla Antosia przedszkole, niedlugo on bedzie Cie uczyl nowych rzeczy :tak:

Miyu i kangurki, widze, ze jednak zatesknilyscie za niepowtarzalna atmosfera bb
Miyu o pneumokokach pisalysmy juz kilka razy, jeszcze jak tutaj bywalas, wiec nie skomentuje, zeby sie nie powtarzac:-D

Edytko, mialas straszna nocke, a probowalas dac sie Mackowi wyplakac, zeby sam zasnal? nam wczoraj pomoglo wyplakanie, Milenka obudzila sie dopiero po 5 godzinach, a tak to wstawalaby co godzinke

Baasiu te budzenia przez zeby chyba nigdy sie nie skoncza :no:, mam nadzieje, ze Nikusiowi choc w dzien humorek dopisuje

Joanko, ale fajny dzien Ci sie zapowiada, wycieczka do zoo!!! koniecznie zagladne wieczorem, zeby przeczytac relacje z Krzysiowych zachwytow :-D

JoannaMK mam nadzieje, ze wszystko u Was ok, bo zawsze przed spacerkiem sie odzywalas

Milego dnia Kochane!

Ineczko ;-) DZIEKI sliczne, juz zaglosowalam i znalazlam Dariusie :-D
moze w nastepnym konkursie wezmiemy udzial... szczeglonie jesli bedzie temat "Jak sie denerwuje i terroryzuje rodzicow" :cool2:

buziaki :happy2:

zmykam na plac zabaw, bo malzon wydzwania, ze Arisa zabiera pilke chlopakom, wiec spiesze na odsiecz :tak:

Hej blanus i Ineczko
Blanusku dawno cie tu nie bylo;-) Juz uciekasz:-(

A ja dzis o 14:30 mam spotkanie w sprawie pracy:szok:
Kolejny raz trzymajcie kciuki :-D:-D:-D

P.S. moj malz dzwonil do przedszkola.
Dziecko zjadlo,spalo ,wtedy kiedy napisalam w "Plan Dnia Antka":szok:
Ponoc zachowuje sie rewelacyjnie i wogole super:-)
Ufff:-D

Anineczko, no prawdziwe uffff !

No przecudna ta pogoda, spacer zaliczony i zaraz się zbieramy do zwierzątkowa, musiałam wcześniej naruszyć majkową świnkę....:-( Ale maja to wyrozumiałą babeczka i hojna. Wie, ze mama oddaje z procentem.;-) :-)

Strzałka mamusie.

p.s. Włąsnie sobie coś uświadomiłam... Gdyby wypaliły nasze plany siedzielibyśmy już w samolocie do Shannon... Alez mnie nostalgia dopadła.... Poczuąłm się jakby mi jakiś kawałek DNA odjęto.... Zaraz minie.

Dzien dobry po południu.

Piszę od rodziców bo właśnie przyjechałam po małego i zaraz jedziemy do domku.

Miłego popołudnia...

Do poczytania później.

reklama
Kurka, Krzysiek spi i spi, i chyba pojedziemy do tego Zoo w nocy, polować na sowy.... :dry:

A najbardziej mi przykro tej relacji dla Ineczki, której ją najwyraźniej pozbawię... Ineczko, coś dla Ciebie sklecę...może opowieść o kłótni Majki z pewną dziewczynką, któa upierałą się ,że krzyś jest "mały"...

Do góry