reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Biedna edzia...
Ja sie zastanawialam o pneumokokach,ale tutaj jeszcze nie maja:no:
Ale maja wprowadzic jako obowiazkowe szczepienie:tak:
JAk obowiazkowe to i chyba darmowe?:-D :szok:
Szczepienie nabardziej poleca sie dzieciaczkom ktore czesto antybiotyki biora:tak:

Nie mają? A ja czytałam że na Zachodzie ta szczepionka jest obowiązkowa - no cóż, widocznie nie mieszkasz Anineczko na Zachodzie:-) ;-)

Zalecają ją również dzieciom mającym kontakt z innymi dziećmi.

Moja szwagierka zaszczepiła synka jak skończył rok. 2 dawki kosztowały prawie 600 zł... ale chyba warto, sama nie wiem:dry:

reklama
Kurde,chyba nie mieszkam na zachodzie:surprised::eek:
Wiem,ze w Stanach sa darmowe.
Ja dzielnie poczekam.
Edzia czy ty z pracy piszasz?

A ja sie snuje z kata w kat:wściekła/y:
Zamiast skorzystac,ze Antka nie ma ,posprzatac,to ja siedze i pije kawusie:dry:
Hmm...czy to sie nazywa odpoczynek?:-)

Miyu dowiedz sie naprawde,bo uwazam,ze warto...
choc kurde,gdybysmy chcieli tak uchronic nasze dzieciaczki przed zlem tego swiata to non stop bysmy musieli je kluc iglami:-:)dry:
WIem,ze jest tez ponoc duzo osob ktore sa bardzo przeciwko jakimkolwiek szczepieniom:nerd:
I badz tu madry:dry:

Dzien dobry :tak:

Na pocztaku chcialam wam bardzo podziekowac za slowa otuchy, wsparcia i za to ze martwilyscie sie o nas i ze zyczylyscie nam duzo zdrowka. I podzialalo. Jestesmy cale i zdrowe.

Jak narazie u nas bez zmian. Tylko meza rozlozylo i to on dzis cala noc do kibelka wedrowal. Paskudztwo takie sie przyplatalo. Dzis mowila tesciowka, ze jak byla u nas w niedziele to ja musialam zarazic bo dzis ja zaczyna cos brac. uwazajcie na siebie bo bardzo szybko mozna sie zarazic. Ja tak myslalam skad nam sie to wzielo i wydaje mi sie, ze jak bylismy w hipermarkecie po pieska uczniaka to pewnie ktos z ty wirusem byl i teraz sie posypalo pokolei. Wczoraj poprasowalam gore ciuchow, a dzis wzielam sie za sprzatanie i padl mi odkurzacz. Cos poknelo, zasmierdzialo i po nim. A ja jeszce mam 2 pokoje do odkurzenia i tak siadlam na chwilke do was i nie moge sie zebrac i sprzatac dalej ;-) Dzis mam dzwonic do lekarki w sprawie tego polozenia sie do szpitala a tak mi sie nie chce, chcialabym odpoczac i wydobrzec, a boje sie ze jutro nas bedzie chciala zobaczyc w szpitalu :-( No nic zadzwoni to zobaczymy.

Pogoda piekna, a corcia spi. Jak wstanie to skoczymy na placyk :tak: :-)

Aguula ciesze sie, ze w koncu jestes :-D Wysciskaj i wybuziakuj Dawidka.

Miyu i kangurki milo was znow powitac:-)

Anineczko trzymam kciuki za Antosia i ciebie :tak: :-) :tak:

Milego dzionka :cool2:

reklama
Do góry