reklama
po urodzeniu chyba z Zusu dostaniesz ale jesteś uczennicą więc musiałabyś się dowiedzieć jak to jest, bo nie wiem czy wtedy nie są to inne zasady. A z pzu to musisz iść do nich i poczytać regulamin czy Ci przysługują jakieś pieniądze. Z Zusem to trzeba krótko bo oni oszukują mi po urodzeniu Kuby nie chcieli wypłacić szpitalnego
ANIULKA- JAK BEDE MIAŁA Z KIM ZOSTAWIC SYNKA TO NAPEWNO MI PODPISZA NOWA UMOWE WIEM TO BO UNAS W tESCO CIAGLE POTRZEBUJA KASJEREK A POCO MIELI BY ZATRUDNIAC KOGOS NOWEGO SKORO JA JUZ DOSWIADCZONA JESTEM TYLKO BEDE MUSIAŁA NIANIE ZNALEZC MOZE MOJEGO MAMA SIE ZGODZI
i mm jeszcze pytanie do kociak ty nie masz meza prawda
a zamiezacie ze swoim sie pobrac jak urodzi sie dzidzia?
i mm jeszcze pytanie do kociak ty nie masz meza prawda
a zamiezacie ze swoim sie pobrac jak urodzi sie dzidzia?
gabi narazie to ze slubem to sa koszty zwiazane wiec raczej nie a co ?
Wiem ze teraz bede mi sie wlasnie pieniadze nalezaly takie jak dla samotnej matki Tylko jak nie pwiem kto jest ojcem mojego dziecka to chyba na takiej zasadzie jest bo innaczej to bede chyba sciagac pieniadze od chlopaka : :
Wiem ze teraz bede mi sie wlasnie pieniadze nalezaly takie jak dla samotnej matki Tylko jak nie pwiem kto jest ojcem mojego dziecka to chyba na takiej zasadzie jest bo innaczej to bede chyba sciagac pieniadze od chlopaka : :
no własnie o to mi chodzi bo z Czarkiem tez narazie ze slubem sie nie spieszymy a ja naewt niewiem gdzie sie zgłosic zeby te pieniazki dostawac i co im tam powiedziec
przeciez oni nie musza wiedziec ze moj facet jest ze mna a chyba i tak jak urodze to nadal bedziemy mieszkac osobno
Kociak a ty mieszkasz ze swoim czy mieszkacie osobno
przeciez oni nie musza wiedziec ze moj facet jest ze mna a chyba i tak jak urodze to nadal bedziemy mieszkac osobno
Kociak a ty mieszkasz ze swoim czy mieszkacie osobno
Gabi to super. W takiej sytuacji to chyba nie musisz się o nic martwić do końca macierzyńskiego możesz być spokojna a skoro później też chyba podpiszą nową umowe to zaczynaj rozglądać się za nianią W ostateczności są jeszcze żłobki....
Kociak to co Ty zrobisz?? Jak nie podasz nazwiska ojca dziecka to nie będzie miał praw do niego?Na tym to ja się za bardzo nie znam. A nie musicie robić wesela... możecie po prostu iść do USC i załatwić formalności... A impreza... hm no cóż kiedy indziej
Kociak to co Ty zrobisz?? Jak nie podasz nazwiska ojca dziecka to nie będzie miał praw do niego?Na tym to ja się za bardzo nie znam. A nie musicie robić wesela... możecie po prostu iść do USC i załatwić formalności... A impreza... hm no cóż kiedy indziej
reklama