reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniula w sumie to my chyba tylko nalezymy do tych co calymi dniami siedza w domach ::) ::) ::) ::) ::) ::) Wiec nie ma sie co dziwic reszta pracuje

reklama
ja tez całymi dniami siedze w domku tylko ze czasami zamiast plotkowac z wami to ja se jais film obejrze albo pospie a w pracy ostatni raz byłam jakies 4 miesiace temu i strasznie mi sie tam teskni

własnie mnie jakies skurcze zaczeły łapac w dole brzucha i niemoge se miejsca znalezc co to moze byc?

Strasznie boli i brzusio taki twardy

moja babulinaka własnie mi powiedziała ze to moja rosnaca macica mnie tak pobolewa ale juz pomału przechodzi

ale kurcze mnie cos podkusiło zeby se zapalic papierocha ale wziełam dwa maszki i powiedziałam sobie STOP koniec z tym ciekawe na jak długo

Jestem, jestem Poszłam sobie... na obiadek ;)

Kociak ;D ;D ja nie wiem wcale tk dużo.... ale dziękuje za uznanie. ;)

Ja też jestem na L-4 juz od 18 stycznia ;D i wcale mi sie do pracy nie spieszy ;)

A co to może być z tym Twoim brzusiem to nie wiem.... może za dużo dzisiaj pracowałaś?? Weż no-spę albo połóż się i odpocznij :)

Jeszcze troche to dziewczyny tez pojda na zwolnia L4 :) Ile to mozna pracowac ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) Lepiej korzystac z wolnego ;D ;D ;D

hyhyh nie wiem takie same pieniadze dostajesz z zusu ? Bo cos mi sie wydaje ze podobne Wiec po co wstawac i sie meczyc jak mozna sobie spac i robic na co ma sie tylko ochote ;D ;D ;D ;D

reklama
tak bardzo chciałabym sobie obiecac ze juz nie zapale nawet kawałeczka smierdzacych papierosów ale wczesniej jak sobie cos obiecałam to zadko dotrzymywałam słowa

wiec moze obiecam to mojemu synkowki

ja byłam w 5 tyg jak poszłam na zwolnienie

Do góry