reklama
ja tez całymi dniami siedze w domku tylko ze czasami zamiast plotkowac z wami to ja se jais film obejrze albo pospie a w pracy ostatni raz byłam jakies 4 miesiace temu i strasznie mi sie tam teskni
własnie mnie jakies skurcze zaczeły łapac w dole brzucha i niemoge se miejsca znalezc co to moze byc?
Strasznie boli i brzusio taki twardy
własnie mnie jakies skurcze zaczeły łapac w dole brzucha i niemoge se miejsca znalezc co to moze byc?
Strasznie boli i brzusio taki twardy
moja babulinaka własnie mi powiedziała ze to moja rosnaca macica mnie tak pobolewa ale juz pomału przechodzi
ale kurcze mnie cos podkusiło zeby se zapalic papierocha ale wziełam dwa maszki i powiedziałam sobie STOP koniec z tym ciekawe na jak długo
ale kurcze mnie cos podkusiło zeby se zapalic papierocha ale wziełam dwa maszki i powiedziałam sobie STOP koniec z tym ciekawe na jak długo
Jestem, jestem Poszłam sobie... na obiadek
Kociak ;D ;D ja nie wiem wcale tk dużo.... ale dziękuje za uznanie.
Ja też jestem na L-4 juz od 18 stycznia ;D i wcale mi sie do pracy nie spieszy
A co to może być z tym Twoim brzusiem to nie wiem.... może za dużo dzisiaj pracowałaś?? Weż no-spę albo połóż się i odpocznij
Kociak ;D ;D ja nie wiem wcale tk dużo.... ale dziękuje za uznanie.
Ja też jestem na L-4 juz od 18 stycznia ;D i wcale mi sie do pracy nie spieszy
A co to może być z tym Twoim brzusiem to nie wiem.... może za dużo dzisiaj pracowałaś?? Weż no-spę albo połóż się i odpocznij
reklama
tak bardzo chciałabym sobie obiecac ze juz nie zapale nawet kawałeczka smierdzacych papierosów ale wczesniej jak sobie cos obiecałam to zadko dotrzymywałam słowa
wiec moze obiecam to mojemu synkowki
ja byłam w 5 tyg jak poszłam na zwolnienie
wiec moze obiecam to mojemu synkowki
ja byłam w 5 tyg jak poszłam na zwolnienie