reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka

no własnie jak to zrobiz zeby dzidzia miała nazwisko Czarka a ja zebym dostawała kase moze powiem ze on pmnie zostawił tuz po urodzeniu dziecka i niewiem gdzie teraz jest i ze niechcem podawac go o alimenty

reklama
Gabi ja się na tym nie znam. Kociak Ci powie, ona jest mądrzejsza w te klocki. ja wogóle nie wiedziałam że samotne matki dostają jakies pieniążki

Z tymi pięniążkami dla samotnych rodziców nie jest tak pięknie,
narazie dostają wszyscy,o ile dochód nie przekracza 504 zł, na jedną osobę.
ale od września ma być tak ,że dostają tylko te dzieci których ojciec jest nie znany albo nie żyję!

to jest 170 zł na dziecko.
ale z tego co wiem to opieka społeczna, bo ona się tym zajmuje wnikliliwe sprawdza jak to jest z ojcem.

reklama
nie wiem Gabi co Ci doradzić,musiała byś powiedzieć,że nie wiesz kto jest ojcem dziecka.żeby przyznali Ci te pieniądze

Do góry