reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
To Gabi, najlepiej nie obiecuj tylko nie pal ;) Ja też poszłam w 5 tygodniu.

A kasę dostaję większą niż wypłątę bo mi liczą średnią :laugh:  Więc rozumiecie...

Z zakładu pracy nie dostanę kasy tylko z ZUS-u i z ubezpieczenia. Jestem ubezpieczona w Alianzie i mój mąż też :D

ja jestem ubezpieczona w pracy w ubezpieczeniu grupowym i jesli bedzie tak jak jest napisane na umowie to dostane 1000zł

ale ja jestem w nieciekawej sytuacj jeli chodzi o powrot do pracy

urodze we wrzesniu 25-tego a i potem bede na maciezynskim w rtakcie jego trwania bo 18 listopada koniczy mi sie umowa tak wiec  niewiem co mam robiz zeby do tej parcy jescze wrocic i jak mi sie zakoczy ta umowa to kto bedzie mi płacił maciezynskie

Ja też mam ubezpieczenie zbiorowe w pracy.
Gabi to nie ciekawie masz, ale nawet jak by nie chcieli Ci podpisać dalszej umowy, to muszą. Do końca macierzyńskiego, ale potem mogą Cię zwolnić jak tylko wrócisz do pracy.

Tyle się orientuję, chyba że coś się zmieniła, ale nie sądzę :)

reklama
kurcze wiem ze bede dostwac kase z zusu Bo na praktykach mi szefowa placila zus A jak zaczynalam szkole to nas ubespieczali w jakiejs firmie  ::) ::) Opruicz tego to mnie rodzice w pzu  ::)

Do góry