reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

gabi wieczorkiem ci pwoiem pogadam z mama bo ona cos ze swoja ksiegowa na ten temat gadala ;) ;)
A teraz ide bo moj zjeb... brat chce siasc na komputer i poszedl sie juz mamie poskarzyc ;D ;D ;D

reklama
Kociak - to masz tak sama sytuacje co ja ja widuje sie teraz ze swoim jak wroci z pracu a jest to najczesciej poznym wieczorkiem no i niedziele spedzamy razem naszczesnie mieszkamy na tym samym osiedlu

Aniulka - my z Czarkiem naprawde niechcemy brac slubu teraz bo jednak te pieniazki dla matki samotnie wychowujacej dziecko by mi sie bardzo przydały  a jak jednak nie bede mogła zostac  w mojej pracy to bede tylko na utrzymaniu Czarka a on niestety nie zarabia zbyt dozo i jescze musi płacic za wynajem pokoju

no to podasz nazwisko ojca czy nie? bo ja tak zrozumiałam, że jak podasz to od niego będą ściągać alimenty a jak nie podasz to będziesz samotną matką i będzie Ci płacić panstwo tak?

W szpitalu Podaje normalnie imie i nazwisko ojca dziecka nie obchadza mnie pieniadze wazniejsze jest to  :) :) :) :) :) :)
Nie buj sie Aniulka nie dam zrobic dzidzi krzywdy bedzie miec tatusia :)

to juz nie chodzi o to ze sie nie moge dogadac tylko on by z mila chcecia caly czas siedzial a mi nie wolno niech spier papier no :) bede mila ;) Uciekam wieczorkiem was odwiedze i tak jak mowie gabi postaram sie dowiedziec cos to ci wieczorkiem napisze :):):):)

reklama
Dla mnie to wszystko czarna magia! Nie jestem w temacie i nie orientuje się jak to jest. Ja pierwsze dziecko urodziłam jako mężatka i nigdy nie miałam takich problemów. Kiedyś to wogóle było inaczej... samotna matka miała przekichane :(

Do góry