reklama
Kociak - to masz tak sama sytuacje co ja ja widuje sie teraz ze swoim jak wroci z pracu a jest to najczesciej poznym wieczorkiem no i niedziele spedzamy razem naszczesnie mieszkamy na tym samym osiedlu
Aniulka - my z Czarkiem naprawde niechcemy brac slubu teraz bo jednak te pieniazki dla matki samotnie wychowujacej dziecko by mi sie bardzo przydały a jak jednak nie bede mogła zostac w mojej pracy to bede tylko na utrzymaniu Czarka a on niestety nie zarabia zbyt dozo i jescze musi płacic za wynajem pokoju
Aniulka - my z Czarkiem naprawde niechcemy brac slubu teraz bo jednak te pieniazki dla matki samotnie wychowujacej dziecko by mi sie bardzo przydały a jak jednak nie bede mogła zostac w mojej pracy to bede tylko na utrzymaniu Czarka a on niestety nie zarabia zbyt dozo i jescze musi płacic za wynajem pokoju
to juz nie chodzi o to ze sie nie moge dogadac tylko on by z mila chcecia caly czas siedzial a mi nie wolno niech spier papier no bede mila Uciekam wieczorkiem was odwiedze i tak jak mowie gabi postaram sie dowiedziec cos to ci wieczorkiem napisze
reklama
Dla mnie to wszystko czarna magia! Nie jestem w temacie i nie orientuje się jak to jest. Ja pierwsze dziecko urodziłam jako mężatka i nigdy nie miałam takich problemów. Kiedyś to wogóle było inaczej... samotna matka miała przekichane