reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczko to nieźle Milenka wystawia Twoją cierpliwość na próbe;-) . Mam nadzieję, że wkrótce sobie odpuści... Bardzo się cieszę, ze u ortopedy wszystko w porządku.
Wyobrażam sobie Maćka wyciągającego nabiał... nie z lodówki:-) :-) :-) :szok:

To ja Gosiczko juz sie doczekac nie moge;-):-):-)

Edytko to dobrze,ze szczepia,ale Antka lekarz z Polski polecil granulki pod jezyk,homeopatyczne. Ponoc dobre. Dla dzieci i doroslych (Ale jak tu wsadzic dziecku cos pod jezyk?:baffled:)
Moze dla ciebie beda dobre?
Nazywaja sie :Thymuline9ch o ile panietam bierze sie co 7 dni pare granulek.
O reszte mozesz sie dopytac w aptece;-)

Witaj Ineczko.
Swietnie opisalas Macka w lodowce:laugh2::laugh2::laugh2:
Moze Milenka przechodzi okres buntu;-)

Tak edytko to ponoc uodparnia.
Antek w Polsce czesto chorowal.
A ze jemu ciezko wcisnac cos pod jezyk to ja sobie to zaserwuje:laugh2:
I pamietam,ze grosze kosztowalo- a jak wiadomo-nie udowodniono,ze hemopatia szkodzi to wezme se. A co!:laugh2::laugh2:

Witajcie Kochane wieczorową porą, jak tu dzisiaj cudownie tłoczno.

Przeczytałam i na wszystkie posty nasuwa mi się jedna odpowiedź: he he he, bądź hi hi hi, haha :-D Boskie macie nastroje :tak: :-) .
Gosiczko, avatarek wow, szał :wink:

Anineczko, podział ról godny pozazdroszczenia, u mnie funkcjonują komendy, tylko i wyłącznie. Krzyś się budzi, pada komenda: Piotrek zrób mleko, Piotrek niczym zombie wstaje i wraca z flachą, ja niczym zobiena wsuwam smoka od butli w oczekującą paszczę zombienka i ..byle do rana.:sick:

Ineczko, wspaniałe wieści. Milenko, jeszcze nam na wybieg wskoczysz i zaprezentujesz najnowszą kolekcję top-baby :-)

Edytko, z tego samego powodu wzięłam zwolnienie na cały okres ciąży. Jak gąbka wsiąkały we mnie szkolne bakcyle...:-( Szczepiłaś się już wcześniej na grypę ? Co roku mam ten sam dylmat, szczepić się czy nie...

Melanie, Kinuś, słodkich snów i przespanej nocki, a w sobotę do 12:00 Morfeusz jest tylko Wasz :cool2:

Kinuś, małż wybywa na 3 dniową imprezę firmową w Gdańsku, a ja wybywam do rodzinki, swojej, a w niedzielę, do nie mojej na chrzest.

Ooo Joanko , jak milo Cie widziec o tej porze!!!
Mam nadzieje,ze zaraz nie znikniesz!
Brakuje Nam Ciebie:happy:

Tylko ja czekam kiedy mnie malz wygoni z kompa:baffled:
Chyba teskni za mna:eek:
A ja tesknie za Wami:dry:

No nie,za nim tez tesknie:-):laugh2::laugh2::laugh2:
Ale tak brakuje mi pogaduszek z Wami:szok:

reklama
Edytko, z tego samego powodu wzięłam zwolnienie na cały okres ciąży. Jak gąbka wsiąkały we mnie szkolne bakcyle...:-( Szczepiłaś się już wcześniej na grypę co roku mam ten sam dylmat, szczepić się czy nie...

W życiu się nie szczepiłam ale boję się tej grypy, a praca nasza wiadomo - tak jak sama piszesz, jak gąbeczki chłoniemy choróbska...
Strasznie się uśmiałam z zombinkowej rodzinki Joaśkowej:-) :-) :-)

Do góry