reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczko to nieźle Milenka wystawia Twoją cierpliwość na próbe;-) . Mam nadzieję, że wkrótce sobie odpuści... Bardzo się cieszę, ze u ortopedy wszystko w porządku.
Wyobrażam sobie Maćka wyciągającego nabiał... nie z lodówki:-) :-) :-) :szok:

To ja Gosiczko juz sie doczekac nie moge;-):-):-)

Edytko to dobrze,ze szczepia,ale Antka lekarz z Polski polecil granulki pod jezyk,homeopatyczne. Ponoc dobre. Dla dzieci i doroslych (Ale jak tu wsadzic dziecku cos pod jezyk?:baffled:)
Moze dla ciebie beda dobre?
Nazywaja sie :Thymuline9ch o ile panietam bierze sie co 7 dni pare granulek.
O reszte mozesz sie dopytac w aptece;-)

Witaj Ineczko.
Swietnie opisalas Macka w lodowce:laugh2::laugh2::laugh2:
Moze Milenka przechodzi okres buntu;-)

Tak edytko to ponoc uodparnia.
Antek w Polsce czesto chorowal.
A ze jemu ciezko wcisnac cos pod jezyk to ja sobie to zaserwuje:laugh2:
I pamietam,ze grosze kosztowalo- a jak wiadomo-nie udowodniono,ze hemopatia szkodzi to wezme se. A co!:laugh2::laugh2:

Witajcie Kochane wieczorową porą, jak tu dzisiaj cudownie tłoczno.

Przeczytałam i na wszystkie posty nasuwa mi się jedna odpowiedź: he he he, bądź hi hi hi, haha :-D Boskie macie nastroje :tak: :-) .
Gosiczko, avatarek wow, szał :wink:

Anineczko, podział ról godny pozazdroszczenia, u mnie funkcjonują komendy, tylko i wyłącznie. Krzyś się budzi, pada komenda: Piotrek zrób mleko, Piotrek niczym zombie wstaje i wraca z flachą, ja niczym zobiena wsuwam smoka od butli w oczekującą paszczę zombienka i ..byle do rana.:sick:

Ineczko, wspaniałe wieści. Milenko, jeszcze nam na wybieg wskoczysz i zaprezentujesz najnowszą kolekcję top-baby :-)

Edytko, z tego samego powodu wzięłam zwolnienie na cały okres ciąży. Jak gąbka wsiąkały we mnie szkolne bakcyle...:-( Szczepiłaś się już wcześniej na grypę ? Co roku mam ten sam dylmat, szczepić się czy nie...

Melanie, Kinuś, słodkich snów i przespanej nocki, a w sobotę do 12:00 Morfeusz jest tylko Wasz :cool2:

Kinuś, małż wybywa na 3 dniową imprezę firmową w Gdańsku, a ja wybywam do rodzinki, swojej, a w niedzielę, do nie mojej na chrzest.

Ooo Joanko , jak milo Cie widziec o tej porze!!!
Mam nadzieje,ze zaraz nie znikniesz!
Brakuje Nam Ciebie:happy:

Tylko ja czekam kiedy mnie malz wygoni z kompa:baffled:
Chyba teskni za mna:eek:
A ja tesknie za Wami:dry:

No nie,za nim tez tesknie:-):laugh2::laugh2::laugh2:
Ale tak brakuje mi pogaduszek z Wami:szok:

reklama
Edytko, z tego samego powodu wzięłam zwolnienie na cały okres ciąży. Jak gąbka wsiąkały we mnie szkolne bakcyle...:-( Szczepiłaś się już wcześniej na grypę co roku mam ten sam dylmat, szczepić się czy nie...

W życiu się nie szczepiłam ale boję się tej grypy, a praca nasza wiadomo - tak jak sama piszesz, jak gąbeczki chłoniemy choróbska...
Strasznie się uśmiałam z zombinkowej rodzinki Joaśkowej:-) :-) :-)

Do góry