reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Anineczko pogaduszki sa zawsze super, zwlaszcza jak jest reakcja
dzis skusilam sie na spacerkowe pogaduszki z kolezanka-mamusia i niestety mojej rozmowczyni sie buzia nie zamykala, stworzona do gadania, ze sluchaniem gorzej :-D

ja sie prawie co roku szczepilam, ale w tym roku jakos mi wypadlo z glowy
jednego roku homeopatyczna szczepionke tez bralam - tansza i mniej bolesna :-D

Dokladnie tak jak mowisz Ineczko.
Lubie ludzi,ktorzy umieja takze sluchac;-)
Hmmm...a mnie sie zawsze wydaje,ze to ja jestem osoba wyslu****aca,ale na szczesscie mam forum:happy:
Tutaj to sie moge tak wygadac,ze hej:laugh2:

Moj malzon zrozumial i dal mi jeszcze troszke czasu:tak::tak:

Anineczko sa pewne typy osobowosci dajace komfort wysluchania i wzbudzajace zaufanie, zwykle gaduly lgna do nich, powinny jeszcze tylko pamietac o wplacie na konto za sesje :-D

Anineczko ja tez sie juz nie moge doczekac az zawitam do Irlandii.
Edytko nie emigruje, bo postanowilam najpierw skonczyc studia, ale planuje krotkie wakacje u szwagra, ktory w Irlandii pracuje i mieszka:-)

Ufff, Gosiczko, na wakacje to sobie jedź...
Trochę mnie przeraża to masowe uciekanie Polaków za granicę.
No ale trudno się ludziom dziwić. Gdyby nie moje ogromne zżycie z rodziną tu na miejscu, pewnie wystarczyłoby jedno moje słówko i mąż już by nas zaczął pakować.

I znowu zaraz mnie północ zastanie przed kompem, ale cały dzień chciało mi się z Wami poplotkować... No ale... wszystko co dobre szybko się kończy i ja już niestety muszę zmykać do wyrka.

DOBRANOC:rofl:

reklama
Do góry