reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Anineczko pogaduszki sa zawsze super, zwlaszcza jak jest reakcja
dzis skusilam sie na spacerkowe pogaduszki z kolezanka-mamusia i niestety mojej rozmowczyni sie buzia nie zamykala, stworzona do gadania, ze sluchaniem gorzej :-D

ja sie prawie co roku szczepilam, ale w tym roku jakos mi wypadlo z glowy
jednego roku homeopatyczna szczepionke tez bralam - tansza i mniej bolesna :-D

Dokladnie tak jak mowisz Ineczko.
Lubie ludzi,ktorzy umieja takze sluchac;-)
Hmmm...a mnie sie zawsze wydaje,ze to ja jestem osoba wyslu****aca,ale na szczesscie mam forum:happy:
Tutaj to sie moge tak wygadac,ze hej:laugh2:

Moj malzon zrozumial i dal mi jeszcze troszke czasu:tak::tak:

Anineczko sa pewne typy osobowosci dajace komfort wysluchania i wzbudzajace zaufanie, zwykle gaduly lgna do nich, powinny jeszcze tylko pamietac o wplacie na konto za sesje :-D

Anineczko ja tez sie juz nie moge doczekac az zawitam do Irlandii.
Edytko nie emigruje, bo postanowilam najpierw skonczyc studia, ale planuje krotkie wakacje u szwagra, ktory w Irlandii pracuje i mieszka:-)

Ufff, Gosiczko, na wakacje to sobie jedź...
Trochę mnie przeraża to masowe uciekanie Polaków za granicę.
No ale trudno się ludziom dziwić. Gdyby nie moje ogromne zżycie z rodziną tu na miejscu, pewnie wystarczyłoby jedno moje słówko i mąż już by nas zaczął pakować.

I znowu zaraz mnie północ zastanie przed kompem, ale cały dzień chciało mi się z Wami poplotkować... No ale... wszystko co dobre szybko się kończy i ja już niestety muszę zmykać do wyrka.

DOBRANOC:rofl:

reklama
Do góry