reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edytko;-) a jak dlugo jeszcze Macius bedzie na najlepszym mleczku swiata?

No powiem,ze to jest dla mnie odprezajace,choc pomimo tego,ze wiem, ze tatus wstanie to i tak sie budze i wspomagam meza.
Psychicznie:-D:-D:-D:-D:-D bo ostatnio jak nie mogl znalezc butelki z woda Antka to niezle sie zalamal a i przy okazji powyklinal:laugh2::laugh2::laugh2:
Ale wyszlismy,z tej opresji calo i z humorem:happy:

reklama
Anineczko, ja też ci zazdroszczę takiego wspołpracującego męża...Ja mojemu oświadczyłam, że w sobotę śpię do 12. Ciekawe co z tego wyjdzie..Pewnie Hanka obudzi się z mega rykiem w środku nocy i będzie chciała Tylko mamy, albo smoczek się zgubi albo jakies inne licho :baffled:...
I dobrze, że podzieliłaś obowiązki domowe...porządek musi być :frown: !!!

Mam taki głupi fotel przy kompie i czuję, że mi szyja zaraz pęknie :baffled:...Boli jak nie wiem co...I spać się chce. Wy pewnie do 24 będziecie plotkowały...:tak:...

Dobranoc...

NO TO JA wAM TU TERAZ WYSKOCZE Z INFORMACJa

PRZEPRASZAM ZA CAPSA I ZA BRAK POLSKICH LITEREK :zawstydzona/y:

a u nas teraz w nocy wstaje moj maz :cool2:

przed wyjazdem do uk tez wstawal tylko on :cool2:

E kinek skad wzielas takiego fajnego emota? Ten ostatni taki gniewny?
W rozmowie z chlopakami padaly stwierdzenia typu:
-Eee to nie idz do pracy:dry:
-TO ty Ania sprzatasz wszystko a my nic:eek:
-Aha czyli ty sprzatasz a my sie uczymy od Ciebie:oo:

Cwaniaki:cool2:
Na szczescie nie dalam sie i pomimo tego,ze ja jedna baba w domu (nawet pies plci meskiej:nerd: ) postawilam na swoim:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Oj jestem straszna w tych sprawach:wściekła/y::laugh2:

Edytko hmmm.... kurde niepotrzebnie cie uswiadamialam;-):laugh2::laugh2:

Kinku dobranoc. Chyba sie dzis nie dowiem o tym emotku:-(

Melanie teraz rozumiesz moj bol...bez polskich znakow:-(
Tato Paris dobrze wie, ze musi odciazyc swoja zone od wstawanek nocnych.
W koncu komu, jak komu naleza sie przespane noce;-)

reklama
Mam taki głupi fotel przy kompie i czuję, że mi szyja zaraz pęknie :baffled:...Boli jak nie wiem co...I spać się chce. Wy pewnie do 24 będziecie plotkowały...:tak:...

Dobranoc...

mnie tez kark boli bo sie odzwyczailam juz od lezenia na boku i pisania :eek:
kiedys mi to szlo lepiej...

ja tez ide zaraz kimac, musze odespac wczoraj zabalowalam dluzej w lazience...
...sprztajac :dry:

Do góry