reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edytko;-) a jak dlugo jeszcze Macius bedzie na najlepszym mleczku swiata?

No powiem,ze to jest dla mnie odprezajace,choc pomimo tego,ze wiem, ze tatus wstanie to i tak sie budze i wspomagam meza.
Psychicznie:-D:-D:-D:-D:-D bo ostatnio jak nie mogl znalezc butelki z woda Antka to niezle sie zalamal a i przy okazji powyklinal:laugh2::laugh2::laugh2:
Ale wyszlismy,z tej opresji calo i z humorem:happy:

reklama
Anineczko, ja też ci zazdroszczę takiego wspołpracującego męża...Ja mojemu oświadczyłam, że w sobotę śpię do 12. Ciekawe co z tego wyjdzie..Pewnie Hanka obudzi się z mega rykiem w środku nocy i będzie chciała Tylko mamy, albo smoczek się zgubi albo jakies inne licho :baffled:...
I dobrze, że podzieliłaś obowiązki domowe...porządek musi być :frown: !!!

Mam taki głupi fotel przy kompie i czuję, że mi szyja zaraz pęknie :baffled:...Boli jak nie wiem co...I spać się chce. Wy pewnie do 24 będziecie plotkowały...:tak:...

Dobranoc...

NO TO JA wAM TU TERAZ WYSKOCZE Z INFORMACJa

PRZEPRASZAM ZA CAPSA I ZA BRAK POLSKICH LITEREK :zawstydzona/y:

a u nas teraz w nocy wstaje moj maz :cool2:

przed wyjazdem do uk tez wstawal tylko on :cool2:

E kinek skad wzielas takiego fajnego emota? Ten ostatni taki gniewny?
W rozmowie z chlopakami padaly stwierdzenia typu:
-Eee to nie idz do pracy:dry:
-TO ty Ania sprzatasz wszystko a my nic:eek:
-Aha czyli ty sprzatasz a my sie uczymy od Ciebie:oo:

Cwaniaki:cool2:
Na szczescie nie dalam sie i pomimo tego,ze ja jedna baba w domu (nawet pies plci meskiej:nerd: ) postawilam na swoim:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Oj jestem straszna w tych sprawach:wściekła/y::laugh2:

Edytko hmmm.... kurde niepotrzebnie cie uswiadamialam;-):laugh2::laugh2:

Kinku dobranoc. Chyba sie dzis nie dowiem o tym emotku:-(

Melanie teraz rozumiesz moj bol...bez polskich znakow:-(
Tato Paris dobrze wie, ze musi odciazyc swoja zone od wstawanek nocnych.
W koncu komu, jak komu naleza sie przespane noce;-)

reklama
Mam taki głupi fotel przy kompie i czuję, że mi szyja zaraz pęknie :baffled:...Boli jak nie wiem co...I spać się chce. Wy pewnie do 24 będziecie plotkowały...:tak:...

Dobranoc...

mnie tez kark boli bo sie odzwyczailam juz od lezenia na boku i pisania :eek:
kiedys mi to szlo lepiej...

ja tez ide zaraz kimac, musze odespac wczoraj zabalowalam dluzej w lazience...
...sprztajac :dry:

Do góry