reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja sie o wozkach nie wypowiem :no: bo....
nie czytalam

nie czytalam , bo mi sie nie chce

nie chce mi sie, bo nie.

pogoda u nas nie fajna
wialo i padalo
i dzisiaj spaceru niet
tylko do marketu po jedzenie i wczesniej wspomniane krzeselko

moje dziecko dzisiaj ryczalo kilkadziesiat minut przed zasnieciem
powod mi nie znany
ryczala, ryczala i zasnela

co by tu jeszcze....
moze za chwile jak mi sie przypomni

reklama
Ululałam Hanulkę :tak:...Pewnie i tak obudzi się z 3 razy zanim pójdę spać ale co tam...Ponieważ wieczorem wpadła moja siostra i przyniosła ciasto, które oczywiście Hanusia jadła( niewiele), to o wieczornym mleku zaciągniętym kaszką za radą Aniulki nawet mowy nie było. Czyli szykuje mi się znowu karmienie nocne. I niech tam...tylko żeby raczyła zjeśc i padła jak kamień do 7, bez pobudek, wiercenie się i obijania głowy o szczebelki :baffled:...

Anineczko, fajnie że z Antosia taki towarzyski chłopak. Łatwiej ci będzie wrócić do pracy wiedząc, że nie zostawiasz go płaczącego...

Edyta, a Maciek tego danonka łyżeczką zajada :confused::surprised: ?

Powtórzę za Edytką : Martusia życzę Sandruni dużo zdrówka, żeby szubciutko Was z tego szpitala wypuścili do domku. No i żeby maleńka była zdrowa jak rybka.

Joanko, a ty z mężem na impre do Gdańska jedziesz? Jakoś mi to umknęło :rolleyes2:?

A za oknem Łysy świeci...okrąglutki ja nie wiem co :tak:...normalnie pełnia w pełni :rolleyes::-)

no dobra przeczytalam :eek:

i nic mi to nie dalo
jakos nie mam zdania

moze jedno zdanie mi sie nasuwa po przeczytaniu:

dobrze ze mutsy nie wymieniono

Tak, sam jadł danio, (nie danonka, bo danonki są dla niego bleeeeeeeee:tak: ), łyżeczką. Ubaw miał po pachy, ja trochę miejszy, a on latał po całym pokoju i był z siebie dumny że tak mu świetnie idzie.

Edyta, bardzo to kuszące...Ciekawe jakby Hanka sobie poradziła :tak:? Najpierw jednak musze pokonać mój strach przed serkiem WSZĘDZIE :szok: :laugh2:
A tak w ogóle, to podzielam zdanie Maćka, że danio smaczniejsze :happy:

O tak Kinuś ja też wcale mu się nie dziwię bo mi te danonki też nie za bardzo smakują... Spróbuj dać Hanuli pojeść łyżeczką - na pewno się zakocha i będziesz miała karmienie z głowy:-) .
A tak serio, muszę kupić małemu taką wygiętą łyżkę specjalnie dla dzieci, zeby mu było łatwiej trafiać do buzi, bo radzi sobie nawet nawet:-)

Witam
Antek juz kima.
Mam nadzieje,ze w nocy nie bedzie przezywal przedszkola:laugh2::laugh2:
Choc i tak dzis meza kolej na wstawanie:eek::-)
I o dziwo kiedy jest moja kolej nocna to spi jak aniolek,a kiedy taty to budzi sie ze 2 razy w nocy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ale mu wspolczuje:dry::-D:-D

Wlasnie zrobilismy zebranie z moim M,kumplem i tatem. Bo ja idac juz niedlugo do pracy musialam rozdzielisc obowiazki:happy:
No bo tak to mieli luz totalny(zwlaszcza kumpel sie przeokropnie lenil:wściekła/y:)
A teraz nie ma! Kazdy bedzie sprzatal:tak::tak::tak:

Edytko Macius pewnie uroczo wygladal:-)

Przeczytalam raport...mojego wozia tez tam nie ma:eek:

reklama
Do góry