reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja sie o wozkach nie wypowiem :no: bo....
nie czytalam

nie czytalam , bo mi sie nie chce

nie chce mi sie, bo nie.

pogoda u nas nie fajna
wialo i padalo
i dzisiaj spaceru niet
tylko do marketu po jedzenie i wczesniej wspomniane krzeselko

moje dziecko dzisiaj ryczalo kilkadziesiat minut przed zasnieciem
powod mi nie znany
ryczala, ryczala i zasnela

co by tu jeszcze....
moze za chwile jak mi sie przypomni

reklama
Ululałam Hanulkę :tak:...Pewnie i tak obudzi się z 3 razy zanim pójdę spać ale co tam...Ponieważ wieczorem wpadła moja siostra i przyniosła ciasto, które oczywiście Hanusia jadła( niewiele), to o wieczornym mleku zaciągniętym kaszką za radą Aniulki nawet mowy nie było. Czyli szykuje mi się znowu karmienie nocne. I niech tam...tylko żeby raczyła zjeśc i padła jak kamień do 7, bez pobudek, wiercenie się i obijania głowy o szczebelki :baffled:...

Anineczko, fajnie że z Antosia taki towarzyski chłopak. Łatwiej ci będzie wrócić do pracy wiedząc, że nie zostawiasz go płaczącego...

Edyta, a Maciek tego danonka łyżeczką zajada :confused::surprised: ?

Powtórzę za Edytką : Martusia życzę Sandruni dużo zdrówka, żeby szubciutko Was z tego szpitala wypuścili do domku. No i żeby maleńka była zdrowa jak rybka.

Joanko, a ty z mężem na impre do Gdańska jedziesz? Jakoś mi to umknęło :rolleyes2:?

A za oknem Łysy świeci...okrąglutki ja nie wiem co :tak:...normalnie pełnia w pełni :rolleyes::-)

no dobra przeczytalam :eek:

i nic mi to nie dalo
jakos nie mam zdania

moze jedno zdanie mi sie nasuwa po przeczytaniu:

dobrze ze mutsy nie wymieniono

Tak, sam jadł danio, (nie danonka, bo danonki są dla niego bleeeeeeeee:tak: ), łyżeczką. Ubaw miał po pachy, ja trochę miejszy, a on latał po całym pokoju i był z siebie dumny że tak mu świetnie idzie.

Edyta, bardzo to kuszące...Ciekawe jakby Hanka sobie poradziła :tak:? Najpierw jednak musze pokonać mój strach przed serkiem WSZĘDZIE :szok: :laugh2:
A tak w ogóle, to podzielam zdanie Maćka, że danio smaczniejsze :happy:

O tak Kinuś ja też wcale mu się nie dziwię bo mi te danonki też nie za bardzo smakują... Spróbuj dać Hanuli pojeść łyżeczką - na pewno się zakocha i będziesz miała karmienie z głowy:-) .
A tak serio, muszę kupić małemu taką wygiętą łyżkę specjalnie dla dzieci, zeby mu było łatwiej trafiać do buzi, bo radzi sobie nawet nawet:-)

Witam
Antek juz kima.
Mam nadzieje,ze w nocy nie bedzie przezywal przedszkola:laugh2::laugh2:
Choc i tak dzis meza kolej na wstawanie:eek::-)
I o dziwo kiedy jest moja kolej nocna to spi jak aniolek,a kiedy taty to budzi sie ze 2 razy w nocy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ale mu wspolczuje:dry::-D:-D

Wlasnie zrobilismy zebranie z moim M,kumplem i tatem. Bo ja idac juz niedlugo do pracy musialam rozdzielisc obowiazki:happy:
No bo tak to mieli luz totalny(zwlaszcza kumpel sie przeokropnie lenil:wściekła/y:)
A teraz nie ma! Kazdy bedzie sprzatal:tak::tak::tak:

Edytko Macius pewnie uroczo wygladal:-)

Przeczytalam raport...mojego wozia tez tam nie ma:eek:

reklama
Do góry