martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Martusiu, Aguulę i Misiako kojarzę ale jsp. i mileny w ogóle. Kiedy one się pojawiły ? No i faktycznie co jest z Martą3X
anineczka ci kinus wszystko wytlumaczyla :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martusiu, Aguulę i Misiako kojarzę ale jsp. i mileny w ogóle. Kiedy one się pojawiły ? No i faktycznie co jest z Martą3X
jaki artykuł? Ja nic nie wiem:-(Mel własnie przeczytałam artykuł łezka kręci sie w oku
Mel, a co dobrego zajadasz ?
Kociak przykro mi, że Martynka tak ciężko choruje:-( Z tymi jej mikcjami to nie najlepiej wygląda:-( . Pewnie ma teraz zapalenie pęcherza. Sara miała kiedyś właśnie podobne objawy i w wyniku badania moczu miała bardzo dużo czerwonych krwinek i leukocytów (białych) A po pół roku okazało się (dopiero badanie cystografia to wykazało), że ma refluks i to stopnia conajmniej III. Życzę Martynce dużo dużo zdrówka