reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dziecko spi,ja pranie wstawilam,troche ogarnelam chalupe:-p
I dalej mam leniuszka.
Pokroilam ziemniaczki i zasypalam przyprawa do ziemniakow.
Jeszcze nie wstawiam do pieczenia,bo troszke za wczesnie.
Zrobie szybko sos z indykiem i pieczarkkami.
Taki leniwy i szybki obiad.:tak:

Maz wpadl przejazdem na kawe :cool2:

Martusiu ale mieliscie akcje w paszportowym:-D:-D:-D
Ja tez zawsze obladowana tysiacami rzeczy Antka wyruszam.
I zazwyczaj sie przydaja:eek:

Mel własnie przeczytałam artykuł łezka kręci sie w oku
jaki artykuł? :confused: Ja nic nie wiem:-(
Joanko z tego co lekarka mówiła, to złapaliśmy po prostu wirusa. Najgorzej, że jak się go złapie, to nie chce puścić:-( . Choć mam wrażenie, że dziś już lepiej z tym kaszlem. Ale Robert jakiś marudny się zrobił:eek:
Martusiu ale Sandrusia Cię załatwiła;-) Po prostu olała;-) :-) Dobrze, że miałaś zapasowe ubranko, tylko, że dla siebie nie przewidziałaś;-)
Kiedyś na imprezce sylwestrowej u mojej koleżanki w mieszkaniu, wznosiliśmy akurat kieliszki z szampanem do góry, a tu doberman podszedł do kolegi i go najzwyczajniej w świecie olał, podniósł nogę i gotowe:-D :-D Gdybyście widziały nasze miny, a najbardziej zaskoczony był nasz olany kolega:baffled: :laugh2: A tak jakoś mi się ta historyjka przypomniała;-)

reklama
Kociak przykro mi, że Martynka tak ciężko choruje:-( Z tymi jej mikcjami to nie najlepiej wygląda:-( . Pewnie ma teraz zapalenie pęcherza. Sara miała kiedyś właśnie podobne objawy i w wyniku badania moczu miała bardzo dużo czerwonych krwinek i leukocytów (białych) A po pół roku okazało się (dopiero badanie cystografia to wykazało), że ma refluks i to stopnia conajmniej III. Życzę Martynce dużo dużo zdrówka

Do góry