reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cicho jak makiem zasiał. Czeka mnie prasowanie ale najchętniej to poszłabym spać...po takiej nocce należy mi się. Jeszcze tylko z Ambrem wyjdę :baffled:..Miłych snów dziewczyny...

Aaaaaa...i gdzie sie Ineczka podziewa ?

reklama
Dobry wieczór.

Właśnie się uporałam z praniem, zmywaniem, prasowaniem i różnymi mało przyjemnymi rzeczami.
Dziś znów wróciłam do domu po 18, tym razem miałam korki.

Jakoś tak mi smutno było jak jechałam dziś do domu i widziałam mamy wracajace ze spacerów z dziećmi, ja mojemu dziecku w tym tygodniu poświęciłam bardzo mało czasu i jest mi z tym strasznie, tęsknię za nim okropnie. Jutro znowu wrócę wieczorem, tym razem mam radę.
K%$#@@****!!! Niech mi ktoś powie, że nauczyciele mają za duzo wolnego czasu:baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Kociak całuski dla Martynki. A odebrałaś te wyniki? I co?

kinek dobranoc. Oby Amber dał Ci pospać tej nocki.

Mel a ja to za granicą właśnie bym za tym całym naszym polskim politycznym cyrkiem tęskniła:-) :tak: SERIO:szok:

Edyta :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kociak, jestem za pomysłem anineczki, trzeba szukać prawdziwych specjalistów i nie ma co zwlekać, szkodza dziecka i Ciebie :-(

Kinuś kolorowych snów.

Mąż w robocie .... a ja gotuję barszcz

wiecie, że miałam dość duży problem, żeby tu kupić buraki :eek:
a orzechy włoskie są już w Polsce ?

juz prubowalam ale ciezko jest sie dostac moja ciocia w lodzi starala sie zalatwic to dziecko tak sie zmienia z wizyty na wizyte jest coraz barzdiej rozdrazniona placze to juz nie taki zwykly placz tylko sie zanosi i pozniej jest ja strasznie ciezko uspokoic placze conajmniej z godzine a co bedzie przy szczepiniu pobraniu krwi kiedy bedzie ja to bolec ?????badania lekrza nie bola a ona sie boi i placze wyniki niby sa ok ale jeszcze jutro raz pojde z nimi niech sobie zobaczy je bo tak przez telefon to bardzo ciezkoMel sa juz orzeszki dzisiaj wlasnie nam sasiadka przyniosla cala zrywke :)aha i jeszcze chcialam sie ciebie dowiedziec czy ty tez przeczytalas na temat magdy m ze trzeba wyslas smsa zeby obejzec ten nowy odcinek ???

Wkoncu znalazlam chwile na bb, kurcze mam tyle roboty, ze nie wiem za co sie zabrac- mam nadzieje, ze niedlugo z wszystkim sie uporam- dzisiaj nadrabialam zaleglosci w prasowaniu - nazbieralo sie tego tyle:szok: ze caly dzien mi zszedl i jeszcze musze wypakowac rozne rzeczy jest tego troche ale pewnie skoncze w przyszlym tygodniu bo narazie czekam na dostawe szafy:baffled:
poza tym jest super :-) tylko pogoda nieciekawa- pada i pada...........
w piatek bylismy z Nikim na szczepionce- zniosl ja dzielnie i nawet bardzo nie marudzil:-) ale niestety ze wzgledu na przeprowadzke musze zmienic osrodek zdrowia- bo tu jest rejonizacja, troche zaluje bo mielismy bardzo dobra opieke , mam nadzieje ze w nastepnym tez bedzie ok.
W nowym domu jest super- duzo miejsca:-) fajna okolica czysto, cicho, zielono- tylko wczoraj zrobilam sie jakas sentymentalna i troche tesknilam za starym mieszkaniem - praktycznie tam wszystko sie zaczelo- nasze zycie w Anglii............ no ale coz nie mozna stac w miejscu- i jak sobie przypomnialam o wlascicielu mieszkania to odrazu mi przeszlo:baffled:

Joanko ogromne gratulacje :-) :-) :-)
Beatko i Koreczku za was caly czas trzymam kciukasy:-)

wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka

reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Na początek
Joanko GRATULUJĘ:-) :-) :-) :-) :-) :happy: :happy: super obronionej pracy:-) :-)
Kociak przykro mi, że Martynka tak ciężko choruje:-( Z tymi jej mikcjami to nie najlepiej wygląda:-( . Pewnie ma teraz zapalenie pęcherza. Sara miała kiedyś właśnie podobne objawy i w wyniku badania moczu miała bardzo dużo czerwonych krwinek i leukocytów (białych) A po pół roku okazało się (dopiero badanie cystografia to wykazało), że ma refluks i to stopnia conajmniej III. Życzę Martynce dużo dużo zdrówka:tak:
Edytko trzymaj sie dziewczyno;-) . Ja też nie lubiłam tych zebrań:wściekła/y: . Zwykle w ciągu roku szkolnego nie miałam czasu dla własnego dziecka, a spać chodziłam o 3- 4 w nocy, bo tylko wieczorem, jak Sara szła spać, mogłam zająć się swoją pracą domową (wbrew pozorom sprawdziany mi najmniej czasu zajmowały:eek: )
Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam:eek:
Dobranoc zmęczonym mamusiom;-) :-)
Ja jeszcze sobie poczytam co dzis naskrobałyście;-) :-)

Do góry