reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cicho jak makiem zasiał. Czeka mnie prasowanie ale najchętniej to poszłabym spać...po takiej nocce należy mi się. Jeszcze tylko z Ambrem wyjdę :baffled:..Miłych snów dziewczyny...

Aaaaaa...i gdzie sie Ineczka podziewa ?

reklama
Dobry wieczór.

Właśnie się uporałam z praniem, zmywaniem, prasowaniem i różnymi mało przyjemnymi rzeczami.
Dziś znów wróciłam do domu po 18, tym razem miałam korki.

Jakoś tak mi smutno było jak jechałam dziś do domu i widziałam mamy wracajace ze spacerów z dziećmi, ja mojemu dziecku w tym tygodniu poświęciłam bardzo mało czasu i jest mi z tym strasznie, tęsknię za nim okropnie. Jutro znowu wrócę wieczorem, tym razem mam radę.
K%$#@@****!!! Niech mi ktoś powie, że nauczyciele mają za duzo wolnego czasu:baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Kociak całuski dla Martynki. A odebrałaś te wyniki? I co?

kinek dobranoc. Oby Amber dał Ci pospać tej nocki.

Mel a ja to za granicą właśnie bym za tym całym naszym polskim politycznym cyrkiem tęskniła:-) :tak: SERIO:szok:

Edyta :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kociak, jestem za pomysłem anineczki, trzeba szukać prawdziwych specjalistów i nie ma co zwlekać, szkodza dziecka i Ciebie :-(

Kinuś kolorowych snów.

Mąż w robocie .... a ja gotuję barszcz

wiecie, że miałam dość duży problem, żeby tu kupić buraki :eek:
a orzechy włoskie są już w Polsce ?

juz prubowalam ale ciezko jest sie dostac moja ciocia w lodzi starala sie zalatwic to dziecko tak sie zmienia z wizyty na wizyte jest coraz barzdiej rozdrazniona placze to juz nie taki zwykly placz tylko sie zanosi i pozniej jest ja strasznie ciezko uspokoic placze conajmniej z godzine a co bedzie przy szczepiniu pobraniu krwi kiedy bedzie ja to bolec ?????badania lekrza nie bola a ona sie boi i placze wyniki niby sa ok ale jeszcze jutro raz pojde z nimi niech sobie zobaczy je bo tak przez telefon to bardzo ciezkoMel sa juz orzeszki dzisiaj wlasnie nam sasiadka przyniosla cala zrywke :)aha i jeszcze chcialam sie ciebie dowiedziec czy ty tez przeczytalas na temat magdy m ze trzeba wyslas smsa zeby obejzec ten nowy odcinek ???

Wkoncu znalazlam chwile na bb, kurcze mam tyle roboty, ze nie wiem za co sie zabrac- mam nadzieje, ze niedlugo z wszystkim sie uporam- dzisiaj nadrabialam zaleglosci w prasowaniu - nazbieralo sie tego tyle:szok: ze caly dzien mi zszedl i jeszcze musze wypakowac rozne rzeczy jest tego troche ale pewnie skoncze w przyszlym tygodniu bo narazie czekam na dostawe szafy:baffled:
poza tym jest super :-) tylko pogoda nieciekawa- pada i pada...........
w piatek bylismy z Nikim na szczepionce- zniosl ja dzielnie i nawet bardzo nie marudzil:-) ale niestety ze wzgledu na przeprowadzke musze zmienic osrodek zdrowia- bo tu jest rejonizacja, troche zaluje bo mielismy bardzo dobra opieke , mam nadzieje ze w nastepnym tez bedzie ok.
W nowym domu jest super- duzo miejsca:-) fajna okolica czysto, cicho, zielono- tylko wczoraj zrobilam sie jakas sentymentalna i troche tesknilam za starym mieszkaniem - praktycznie tam wszystko sie zaczelo- nasze zycie w Anglii............ no ale coz nie mozna stac w miejscu- i jak sobie przypomnialam o wlascicielu mieszkania to odrazu mi przeszlo:baffled:

Joanko ogromne gratulacje :-) :-) :-)
Beatko i Koreczku za was caly czas trzymam kciukasy:-)

wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka

reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Na początek
Joanko GRATULUJĘ:-) :-) :-) :-) :-) :happy: :happy: super obronionej pracy:-) :-)
Kociak przykro mi, że Martynka tak ciężko choruje:-( Z tymi jej mikcjami to nie najlepiej wygląda:-( . Pewnie ma teraz zapalenie pęcherza. Sara miała kiedyś właśnie podobne objawy i w wyniku badania moczu miała bardzo dużo czerwonych krwinek i leukocytów (białych) A po pół roku okazało się (dopiero badanie cystografia to wykazało), że ma refluks i to stopnia conajmniej III. Życzę Martynce dużo dużo zdrówka:tak:
Edytko trzymaj sie dziewczyno;-) . Ja też nie lubiłam tych zebrań:wściekła/y: . Zwykle w ciągu roku szkolnego nie miałam czasu dla własnego dziecka, a spać chodziłam o 3- 4 w nocy, bo tylko wieczorem, jak Sara szła spać, mogłam zająć się swoją pracą domową (wbrew pozorom sprawdziany mi najmniej czasu zajmowały:eek: )
Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam:eek:
Dobranoc zmęczonym mamusiom;-) :-)
Ja jeszcze sobie poczytam co dzis naskrobałyście;-) :-)

Do góry