reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
amnineczko z tym że nie ucze sie tego na pamiec a ma 50 zagadnien do nauczenia i potem cąła swoja prace,

na egzaminie bede losowac dwa pytania z tych 50 i potem jeszcze mi zadadza 2 z pracy koszmar

a ja znam termin obrony - 3 październik 13.30.
i nie uczę się nic a nic, posprzątałam chałupę póki co :eek:
ech i zaraz muszę lecieć po Majkę i do teściowej z nią... może tam trochę poczytam własne wypociny a babcia wyżyje się z wnuczką?
buziaki i miłego dnia laseczki

a ja znam termin obrony - 3 październik 13.30.
i nie uczę się nic a nic, posprzątałam chałupę póki co :eek:
ech i zaraz muszę lecieć po Majkę i do teściowej z nią... może tam trochę poczytam własne wypociny a babcia wyżyje się z wnuczką?
buziaki i miłego dnia laseczki
Ech te babcie....:rolleyes2:..Też bym tak chciała Hankę sprzedać na trochę :cool2:

Beatko a gdzie Maja sie podziewa,ze musisz po nia leciec?
Kinek ja tez zazdroszcze tym,ktore maja babcie kolo siebie:-)

Antkowa nooc byla super.
Wstawalam tylko 3 razy, a i widze,ze katar gesciejszy sie zrobil.
Tylko mam nadzieje,ze gardlo nie bedzie chore bo cos juz zaczyna chrypac:-(

anineczko Majka jest u mojej mamy :-)
ratunku, Majka ma nawrót jakichś niemowlęcych odruchów i kopie mnie niemiłosiernie :-( tak mi skopała piersi (zwłaszcza przy czyszczeniu nosa) że obie mnie bolą :szok: co robić? nie wiem czy do lekarza nie muszę iść

KINUś to sobie pospałaś :baffled: biedny psiak :-( co mu zaszkodizło ?

Ja się wcale nie dziwie tą aferą
dla mnie było jasne, ze to nie o dobro dla ludzi chodzi w polskiej polityce tylko o władzę :eek:

kurde jak się cieszę, że już nie jestem skazana na codzienność z moim ojczystym rządem :no:
i mam nadzieję, że nie będe musiała do tego burdelu wracać :wściekła/y:

O ! Taka się robie nerwowa jak chodzi o polską politykę :baffled:

A dzisiaj na śniadanie miałam jajecznice :-D
i zjadłam tyle, że zaraz chyba zrobie to co Pako :baffled:

reklama
Do góry