A ja znalazłam sposób na czyszczenie nosa Hance, bo też były awantury z kopaniem.Najpierw psikam jej sterimar do bużki a jak smakuje sobie to cyk do nosa. Kilka razy strzeliłam jej w oko ale praktyka czyni mistrza ...
reklama
Jeżeli chodzi o politykę, to już mi ręce opadły i tylko mnie mdli.
Ambra pewnie też zemdliło od tych afer . A tak serio to pojęcia nie mam co mu zaszkodziło, bo na spacerze nigdy nie zjada żadnych świństw.Ostatnio dostał ode mnie kość, może jakiś kawałek stanął mu w poprzek
Anineczko, gratulacje dla Antonia...na stojąco dopiero będzie bajerował
Ambra pewnie też zemdliło od tych afer . A tak serio to pojęcia nie mam co mu zaszkodziło, bo na spacerze nigdy nie zjada żadnych świństw.Ostatnio dostał ode mnie kość, może jakiś kawałek stanął mu w poprzek
Anineczko, gratulacje dla Antonia...na stojąco dopiero będzie bajerował
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
bo już wszytko umiesz hehehea ja znam termin obrony - 3 październik 13.30.
i nie uczę się nic a nic, posprzątałam chałupę póki co
ech i zaraz muszę lecieć po Majkę i do teściowej z nią... może tam trochę poczytam własne wypociny a babcia wyżyje się z wnuczką?
buziaki i miłego dnia laseczki
anineczka
królowa mrówek :P
witam was kochane mamy strasznie was zaniedbuje ale naprawde czasu nie mam a jak mam to sily brakmam znowu problem z martynka od 3 dni lapalysmy mocz i nie dawalysmy rady bo ciagle cos sie nie udawalodzisiajsie przylozylysmy do tego a tu wystapil maly problemmartyna nie mogla sie wysikac plakala i co jakis czas wypuscil;a jakas kropelke od samego rana nie sikalo dopiero po 18 zrobila siku i biegiem zxawiozlam do szpitalao 20 po 20 mam sie wybrac po badania i az sie boje co zobacze
M
Melanie
Gość
dziękuję złociutka
M
Melanie
Gość
Kociak
przykro się tak ciągle czyta nie miłe wieści Martynkowe :---(
przykro się tak ciągle czyta nie miłe wieści Martynkowe :---(
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Kociak tak mi przykro biedna ty i Martynka
reklama
:------(dziewczyny ja juz mam dosc psychicznie nie wytrzymuje martyna sie meczy a ja nie moge na to patrzec i na dodatek nie ma madrego lekarza zeby powiedzial laskawie co dziecku dolega