reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Czesc mamuski kochane:-)
Widze, ze mam duze zaleglosci przez te pare dni co mnie nie bylo, wlasnie staram sie nadrobic, ale najpierw chcialam cos npisac- zeby nie bylo, ze podczytuje;-)
W nowym domu czujemy sie dobrze, chociaz ciagle sie urzadzamy i rozpakowujemy:-p tylko Nicolasek troche zle przezyl zmiane miejsca zamieszkania , mial goraczke i bardzo plakal,i pierwsza noc spal z nami w lozku- no ale teraz juz czuje sie jak ryba w wodzie:tak: tymczasem lece do Nikusia ,a potem sobie jeszcze poczytam i popisze z wami:-)

Nooo baasiu :-)
czekałam na Ciebie :tak:

Cieszę się, że Nikuś już się czuje wyśmienicie na nowym miejscu :happy:
o Parisce można powiedzieć to samo :happy:

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę pięknym Paniom :cool2:

Dziendoberek:-)

U nas pogoda marna:-( Zachmurzylo sie, poczarnialo na dworze,a moje dziecie wlasnie robi mi porzadki w szafkach:eek:
Wlasnie cos mamrocze po swojemu "yyy tuju tuju yyyy" i z uwielbieniem wyrzuca wszystkie ciuchy:eek:

chyba sobie nie posiedze:baffled:

To tak szybciutko napisze:

Baasia Welcome home

Witam Pięknie :yes:

Nocka byle jaka :-( ale tym razem z powodu Ambra. Rozchorował się biedaczek i przez całą noc biegunka. Wychodziłam z nim o 8.20, 22.30, 23.15, 2.20, 6.18. w międzyczasie jedna kupencja na balkonie niestety i rigoletto też było :baffled:. Teraz wpadła ciocia i wzięła Hankę na spacer. Mam godzinkę na prasowanie i ugotowanie obiadku dla Hanuski, no i na bb oczywiście;-). Walnę sobie porządną kawę i będę jak nowonarodzona ( razem czy osobno :confused:)

Baasiu, cieszę się że znowu jesteś z nami. Obcykaj chałupkę :happy:

Anineczko,zapraszam do Polski...pogoda śliczna a poza tym jak zwykle afera goni aferę. R.Begier nagrała jak PIS próbuje, ją przekupić...kusili ministerstwem.Chciałabym gdzieś abroad wyjechać żeby choć przez chwilę nie słuchać o tej durnej polityce :unibrow:

reklama
Oj kinku biedny Amberek.
A na co on sie tak polasil, ze mu tak niedobrze?
Choc moj Paco dzis tez puscil pawia,ale to za to,ze jest taki lasy:-)

Ehhh kinku wlasnie wlaczylam TVN24.
Wiesz,jak czasami brakuje mi absurdu to sobie cykne na polityke:-D:-D
I juz mi sie lepiej robi,ze nie uczestnicze w zyciu Polski;-)
Ale ze mnie patryjotka:szok::szok:

Ale musze sie pochwalic,ze Antonio juz wszedzie na dwoch nogach:-):-):-)
Jeszcze sie lekko chwieje,ale juz pomyka na nogach:-):-)

Do góry