reklama
Czesc mamuski kochane:-)
Widze, ze mam duze zaleglosci przez te pare dni co mnie nie bylo, wlasnie staram sie nadrobic, ale najpierw chcialam cos npisac- zeby nie bylo, ze podczytuje;-)
W nowym domu czujemy sie dobrze, chociaz ciagle sie urzadzamy i rozpakowujemy tylko Nicolasek troche zle przezyl zmiane miejsca zamieszkania , mial goraczke i bardzo plakal,i pierwsza noc spal z nami w lozku- no ale teraz juz czuje sie jak ryba w wodzie tymczasem lece do Nikusia ,a potem sobie jeszcze poczytam i popisze z wami:-)
Widze, ze mam duze zaleglosci przez te pare dni co mnie nie bylo, wlasnie staram sie nadrobic, ale najpierw chcialam cos npisac- zeby nie bylo, ze podczytuje;-)
W nowym domu czujemy sie dobrze, chociaz ciagle sie urzadzamy i rozpakowujemy tylko Nicolasek troche zle przezyl zmiane miejsca zamieszkania , mial goraczke i bardzo plakal,i pierwsza noc spal z nami w lozku- no ale teraz juz czuje sie jak ryba w wodzie tymczasem lece do Nikusia ,a potem sobie jeszcze poczytam i popisze z wami:-)
M
Melanie
Gość
Nooo baasiu :-)
czekałam na Ciebie
Cieszę się, że Nikuś już się czuje wyśmienicie na nowym miejscu
o Parisce można powiedzieć to samo
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę pięknym Paniom
czekałam na Ciebie
Cieszę się, że Nikuś już się czuje wyśmienicie na nowym miejscu
o Parisce można powiedzieć to samo
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę pięknym Paniom
anineczka
królowa mrówek :P
Dziendoberek:-)
U nas pogoda marna:-( Zachmurzylo sie, poczarnialo na dworze,a moje dziecie wlasnie robi mi porzadki w szafkach
Wlasnie cos mamrocze po swojemu "yyy tuju tuju yyyy" i z uwielbieniem wyrzuca wszystkie ciuchy
chyba sobie nie posiedze
To tak szybciutko napisze:
Baasia Welcome home
U nas pogoda marna:-( Zachmurzylo sie, poczarnialo na dworze,a moje dziecie wlasnie robi mi porzadki w szafkach
Wlasnie cos mamrocze po swojemu "yyy tuju tuju yyyy" i z uwielbieniem wyrzuca wszystkie ciuchy
chyba sobie nie posiedze
To tak szybciutko napisze:
Baasia Welcome home
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
czesc dziewczyny
u nas słoneczko ale mnie ejszcze sie dupy z domku ruszyc niechce
Basiu witaj spowrotem
wkur............ mnie to że jeszcze nie znam terminu obrony
u nas słoneczko ale mnie ejszcze sie dupy z domku ruszyc niechce
Basiu witaj spowrotem
wkur............ mnie to że jeszcze nie znam terminu obrony
Witam Pięknie
Nocka byle jaka :-( ale tym razem z powodu Ambra. Rozchorował się biedaczek i przez całą noc biegunka. Wychodziłam z nim o 8.20, 22.30, 23.15, 2.20, 6.18. w międzyczasie jedna kupencja na balkonie niestety i rigoletto też było . Teraz wpadła ciocia i wzięła Hankę na spacer. Mam godzinkę na prasowanie i ugotowanie obiadku dla Hanuski, no i na bb oczywiście;-). Walnę sobie porządną kawę i będę jak nowonarodzona ( razem czy osobno )
Baasiu, cieszę się że znowu jesteś z nami. Obcykaj chałupkę
Anineczko,zapraszam do Polski...pogoda śliczna a poza tym jak zwykle afera goni aferę. R.Begier nagrała jak PIS próbuje, ją przekupić...kusili ministerstwem.Chciałabym gdzieś abroad wyjechać żeby choć przez chwilę nie słuchać o tej durnej polityce :unibrow:
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
No ja dziecko moje uspałam więc ma czas znów troche powkuwać al jeszcze mi sporo zostało
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Oj kinku biedny Amberek.
A na co on sie tak polasil, ze mu tak niedobrze?
Choc moj Paco dzis tez puscil pawia,ale to za to,ze jest taki lasy:-)
Ehhh kinku wlasnie wlaczylam TVN24.
Wiesz,jak czasami brakuje mi absurdu to sobie cykne na polityke
I juz mi sie lepiej robi,ze nie uczestnicze w zyciu Polski;-)
Ale ze mnie patryjotka
Ale musze sie pochwalic,ze Antonio juz wszedzie na dwoch nogach:-):-):-)
Jeszcze sie lekko chwieje,ale juz pomyka na nogach:-):-)
A na co on sie tak polasil, ze mu tak niedobrze?
Choc moj Paco dzis tez puscil pawia,ale to za to,ze jest taki lasy:-)
Ehhh kinku wlasnie wlaczylam TVN24.
Wiesz,jak czasami brakuje mi absurdu to sobie cykne na polityke
I juz mi sie lepiej robi,ze nie uczestnicze w zyciu Polski;-)
Ale ze mnie patryjotka
Ale musze sie pochwalic,ze Antonio juz wszedzie na dwoch nogach:-):-):-)
Jeszcze sie lekko chwieje,ale juz pomyka na nogach:-):-)