reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
kinek butki śliczne, ja kupiłam Majce podobne za 19.90zł, na zdjęciach były - takie niebiekie. tyle że ona jeszcze sama nie chodzi :-D a w domu to najczęściej ją puszczam tylko w antypoślizgowych skarpetkach albo rajstopkach.

beatko, Hanka też jeszcze nie chodzi ale strasznie lubi buty i dzisiaj terroryzuje mnie żeby w nich maszerować, choć za duże są :tak: i nie ma rady :-D

ma322xr2.jpg

Witam.
Joanko powodzeniaaaaaaaaa ;-):-):-):-)

Antek w nocy szlal z katarem. Ale i tak mi sie wydaje,ze nie bylo zle.
Budzil sie co dwie godziny ,odciagalismy smarki,kropilismy i znow na dwie godziny spac.
Owczem przy odciaganiu kataru wielki placz i lament,ale usypial zaraz.
Teraz lata taki jeden wielki smark,kicha i gluty wisza mu az po pas:-D
Krople nie pomagaja w dzien:baffled:
Dobrze,ze mam zapas masci majerankowej z Polski.

Bylismy dzis na blilansie roczniaka,ale pani doktor wogole nie przejela sie jego katarem:eek:
Zachwycona byla sama osoba Antka,a on jak to czarus,czarowal ile sie da.
Bioderka,sluch,oczy,motoryka,genitalia,Vocal is very good :-)

Tescie wyjechali:tak:
Moj biedny maz,niedosc,ze Antek go skutecznie wybudzal w nocy, musial wstac o 3:30 w nocy,a o 4:10 wyjechal na lotnisko odwiezc rodzicow.
Byl z powrotem o 8 rano, na 10:30 poszedl,ze mna do przychodni i polecial biedaczek do pracy.
A jak juz wracal z lotniska to usypial za kierownica:-(
Kazalam mu pozalatwiac najwazniejsze sprawy i zwolnic sie na dzis.
Musi to odespac:tak:

Witajcie Kochane, Dziękuję za Wasze kciukasy, no napewno za ich sprawą jakoś poszło.
Ach,. jak ja nie lubię mówić. Mogę napisać wszystko ale mowa nie jest moją najlepszą stroną. A już szczególnie w stresującej sytuacji. Dostałam 3 pytania i wyobraźcie sobie, żadne nie dotyczyło pracy. Wściekłą jestem jak nie wiem co. Jak już Wam pisałam, nie dostałam od promotora zadnych pytń ani zagadnień. Uczyłąm się więc różnych pojęć literackich, filmowych, nazwisk itd. tyleeeee czasu. A oni kurka z choinki spadli i pytali mnie np. o literaturę australijską :szok: :eek: , o reżyseró płci damskiej pochodzenia brytyjskiego :szok: :eek: o viktoriańskich autorów których prace podlegały jakimś adaptacjom....:szok: :eek: Kosmos jakiś...Jakoś wybrnęłam, i jestem już po. Ufff....:-p
Musieli mnie ocenić na 4 bo ogólną ocenę na dyplomie na 4,5. :dry:

Idę spać. Krzyś w nocy znó dostał gilasów. Tydzień był zdrowy, z tym, że u niego to tylko katar, dwutygodniowy, przy wielkim apetycie na jedzenie i zabawę, więc się nie martwię.
Ale noc była przeokropna !!! Zero spania Krzysia plus mój stres, plus moja biegunka. Boziu, jak dobrze, że to już za mną.:tak: :-D
Idę spać.
Dzieci są z babcią :tak: :-) , więc mam zasłużony luz. :-)

Dziękuję jeszcze raz za kciukasy. :-********

Bylysmy na spacerku bo przepiekna pogoda :tak: :-)

I w koncu wybralysmy sie do fotografa :-) Ale byly cyrki ze zrobieniem fotki ruchliwej Sandruni ale jakos poszlo. I jutro jak dobrze ojdzie skladamy wnioski o paszporty :-) :-)

Kinus sliczna fotka Hani taka rozesmian i szczesliwa, ze mama pozwolila w nowych papuckach pochodzic :-)

Joanko nie wiesz jak sie ciesze :tak: :tak: :tak:
Moje gratulacje kochana :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-)
A swoja droga to u nas od poczatku studiow mowili, ze obrona mgr jest z calych 5 lat. U nas tez z pracy nie pytaja. Wazne, ze juz jestes po :-D :-D :-D

Anineczko fajnie, ze Antos dorodny chlop :-) :-) Bidulek maz. Wspolczuje mu, ale musi sie dzis czuc, zeby tylko na stojaco nie usnal ;-) A w domku pozwol mu pospac przez cala nocke i sama biegaj do dzidziusia :-)

Zdrowka dziciaki zdrowka :tak: :tak: :tak: :tak:

Joanko cudownie że już masz to za sobą! wredne małpiszony, że CI takie pytania dowalili, ale 4,5 to też piękna ocena!
bardzo się cieszę Kochana, mam nadzieję że chciaż trochę odespałaś i teraz w pełni możesz się cieszyć z udanego egzaminu, chyba dziś jakieś świętowanie się szykuje, co? ;-):rofl2::biggrin2:

z Majką jeszcze nie poszłam do lekarza :-( ale dziś jakby lepiej z nią

reklama
Do góry