koreczek83
Mama wrześniowa 2005
biedna Martynka chgyba choruje tak jak ja w dzieciństwie co chwile ale miejmy nadzije ze potem bezie chorowac raz na 2 lata tak jak ja teraz
szybkiego powrotu do zdrówka
szybkiego powrotu do zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to fajnie, będziesz częściej na bb:-)napisała Melanie
z dnia na dzień już się nie czuję taka... ogłupiała
i coraz bardziej wychodzi mi wyciułanie dla siebie czasu wolnego
Idę się kąpać bo mąż przyniósł Plan lotu i czeka mnie oglądanie - choć nie jestem pewna czy mi się chce;-)
Martusiu przykro mi z powodu kotka.... :-( Był sliczny! A może na coś chorował i przez to ludzie go wyrzucili z tego samochodu???? Może to wcale niepies go zagryzł??? Może warto by było pokazać kotka weterynarzowi? Ze względu na Sandrusię.
Martusiu przykro mi z powodu kotka:-( :-( :-( :-( :-( Może, tak jak Aniulka pisze, kotek był chory. Warto to sprawdzić, właśnie ze względu na Sandrusię
z dnia na dzień już się nie czuję taka... ogłupiała
i coraz bardziej wychodzi mi wyciułanie dla siebie czasu wolnego