reklama
Beatko nie czekaj na nic tylko pędem z Majką do lekarza! Takie wymioty grożą odwodnieniem, a Majka może mieć ropna angine... Przy anginie dzieci wymiotują. :--( Życzę dużo zdróweczka dla Majeczki
Martusiu przykro mi z powodu kotka.... :-( Był sliczny! A może na coś chorował i przez to ludzie go wyrzucili z tego samochodu???? Może to wcale niepies go zagryzł??? Może warto by było pokazać kotka weterynarzowi? Ze względu na Sandrusię.
Edytko no właśnie ... Mnie po głowie chodzi jedna mysl w sprawie z Misiako, ale nie jestem pewna.:sick:
Martusiu przykro mi z powodu kotka.... :-( Był sliczny! A może na coś chorował i przez to ludzie go wyrzucili z tego samochodu???? Może to wcale niepies go zagryzł??? Może warto by było pokazać kotka weterynarzowi? Ze względu na Sandrusię.
Edytko no właśnie ... Mnie po głowie chodzi jedna mysl w sprawie z Misiako, ale nie jestem pewna.:sick:
M
Melanie
Gość
Mel widzę że nareszcie przestałaś latać za kangurami i może w końcu do nas wrócisz tak naprawdę:-)
z dnia na dzień już się nie czuję taka... ogłupiała
i coraz bardziej wychodzi mi wyciułanie dla siebie czasu wolnego
edyta27
O&M
A co? A co? Powiesz?
Mel to super że już się Wam tam wszystko normuje.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Czesc Kobity kurcze nadrabiamn wątek
i ciezko mi to idzie
miałam 3 dni przerwy w nauce jutro z nowu za kuwam
szkoda ze mi sie niechce
pozatym weekend był miły spokojny lubie takei weekendy gdy jestem tylko ja damian i nasza córcia
i ciezko mi to idzie
miałam 3 dni przerwy w nauce jutro z nowu za kuwam
szkoda ze mi sie niechce
pozatym weekend był miły spokojny lubie takei weekendy gdy jestem tylko ja damian i nasza córcia
Kociak a coz zes ty pila,ze masz kaca giganta
w sumie nic takiego tylko dzin z tonikiem ale mama mowila pij z umiarem na 3 osoby 2 butelki poszly ;/
reklama
przelamalam sie jeszcze do was wpadlamu nas stardart martyna znowu chora zalapenie ucha i garda to samo co 1,5 tyg temu dzis dostala kolejny antybiotyk po 5 sek go oddala sie jakos nie chce odemnie odkleic i caly czas sie chce tulac