reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Jestem dzis zdenerwowana na maksa i ryzec mi sieche bo nasz kotek nie zyje :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Nie wiadmo jak to sie stalo.
Rano go nie bylo u siebie a kokolo poludnia, myslelismy, ze sobie spi na trawce, a on juz nie zyl :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( v
Uratowalam mu zycie, a i tak los byl dla niego nielaskawy. Jakie to niesprawiedliwe.
Podejzewam tego paskudnika LOBO bo byl o niego zazdrosny, wpierdziel dzis taki dostal, ze powinien zapamietac na zawsze.
Szczerze mowic to wolalabym zeby LOBA nie bylo niz kotka. Takie malenstwo i tak juz musial w zyciu sie nacierpiec.
Koncze bo juz zaczynam ryczec.
Niby tylko zwierze ale jednak czlowiek sie przywiazuje, choc byl tylko pare dni to kazdy go pokochal.
Rano go nie bylo u siebie a kokolo poludnia, myslelismy, ze sobie spi na trawce, a on juz nie zyl :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( v
Uratowalam mu zycie, a i tak los byl dla niego nielaskawy. Jakie to niesprawiedliwe.
Podejzewam tego paskudnika LOBO bo byl o niego zazdrosny, wpierdziel dzis taki dostal, ze powinien zapamietac na zawsze.
Szczerze mowic to wolalabym zeby LOBA nie bylo niz kotka. Takie malenstwo i tak juz musial w zyciu sie nacierpiec.
Niby tylko zwierze ale jednak czlowiek sie przywiazuje, choc byl tylko pare dni to kazdy go pokochal.
anineczka
królowa mrówek :P
:---------(
Oj tak mi przykro Martusiu.
Wstretny Lobo
Biedactwo.
Kinek to straszne!!!!!
Jak tak mozna zginac:-(
Oj tak mi przykro Martusiu.
Wstretny Lobo
Biedactwo.
Kinek to straszne!!!!!
Jak tak mozna zginac:-(
anineczka
królowa mrówek :P
No i stalo sie!
Antek dolacza do zakatarzonych:-(
Wstal z popoludniowej drzemki marudny i cieknacy
Jasny gwint!!!!
Antek dolacza do zakatarzonych:-(
Wstal z popoludniowej drzemki marudny i cieknacy
Jasny gwint!!!!
co to za felerny dzień, same złe wieści!
tak mi przykro Martusiu z powodu kotka, trzymaj się dzielnie
Antosiowi życzymy zdrówka, kuruj się Mały
u nas niby lepiej, ALE... Majka nie chce nic jeść, dziś zjadła kaszkę, serek i zupę i - jak to mówi nasza pani wicepremier WRÓĆ! poszła zupa i serek z powrotem co się dzieje z tym dzieckiem? chyba pójdę jutro do doca
tak mi przykro Martusiu z powodu kotka, trzymaj się dzielnie
Antosiowi życzymy zdrówka, kuruj się Mały
u nas niby lepiej, ALE... Majka nie chce nic jeść, dziś zjadła kaszkę, serek i zupę i - jak to mówi nasza pani wicepremier WRÓĆ! poszła zupa i serek z powrotem co się dzieje z tym dzieckiem? chyba pójdę jutro do doca
M
Melanie
Gość
Mel, a co się jada w dalekiej Australii na śniadania ? :-) Nie martw się będziemy Ci Magdę i Taniec... nagrywać ;-)
oooo to super
:-);-)
na śniadanie jemy płatki z mlekiem albo pyszne kanapki np z twarożkiem
albo serkiem
pomodorem i ogórem :-)
taki polski standard
dużo zdrówka dla Antosia
dla Majeczki apetytu
kurcze nie nadrobie zaległości buuuuu
M
Melanie
Gość
Melacia musisz sobie w tej Australii jakis dekoder sprawic,albo niech Ci ktos wysle Cyfre+ ;-)
Choc jak bedziesz ogladala Australijskie seriale to jezyk szybciej podszkolisz
narazie słucham radia
cyfre zostawiłąm w domu
plany był taki ze mąż miał po wszystko jechać i sprowadzić ale....
są małe przeszkody ku temu
M
Melanie
Gość
Jestem dzis zdenerwowana na maksa i ryzec mi sieche bo nasz kotek nie zyje :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
martusiu :--------------(
edyta27
O&M
Martusiu strasznie żal kociaka, jeszcze rano pokazywałaś go na fotkach a tu taki smu:-( :-( :-(
Kinek Dżizes, ale ciocia musiała przeżyć... brak słów.
Mel widzę że nareszcie przestałaś latać za kangurami i może w końcu do nas wrócisz tak naprawdę:-)
Aniulka mnie tez zastanawia Misiako, ostatnio też ją wytropiłam a nie się odezwała.
No i aguula - Beatka coż pisałaś, że miała problemy z zalogowaniem, może trzeba kogoś o tym powiadomić? Może dziewczyna się do nas dostać nie może?
Kinek Dżizes, ale ciocia musiała przeżyć... brak słów.
Mel widzę że nareszcie przestałaś latać za kangurami i może w końcu do nas wrócisz tak naprawdę:-)
Aniulka mnie tez zastanawia Misiako, ostatnio też ją wytropiłam a nie się odezwała.
No i aguula - Beatka coż pisałaś, że miała problemy z zalogowaniem, może trzeba kogoś o tym powiadomić? Może dziewczyna się do nas dostać nie może?
reklama