reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ja z tymi ptaszkami przy wątkach dojśc do ładu nie mogę. Czasem wyświetlają mi sie na niebiesko w pięciu, np, watkach, a czasem nie wyświetla mi sie zaden, choć są nowe posty.... i denerwuje mnie to, ze zawsze trzeba otwierac watek na ostatniej stronie. W starym bb było fajnie, ze wytłuszczone były nieprzeczytane strony i zaznaczona ostatnio czytana. To bardzo ułatwiało sprawę. Teraz się gubię i niepotrzebnie otwieram strony tylko po to by sprawdzić czy czegoś nie przegapiłam....:wściekła/y::wściekła/y:

Joanko bo Ty zdolniacha jestes! A z tymi stawami to chyba masz rację. Moze jakiś ortopeda da nam jutro skierowanie. Obawiam sie tylko, że jak wyskocze np z rezonansem, to będą chcieli zostawić Kubę w szpitalu, a na to napewno się nie zgodzę.

reklama
Ale dziś ładnie:-)
A ja czekam z bąblami na Jacka, który zawieruszył się gdzieś w Częstochowie:-D
Nie wiem już sama czy zapisywać Sarę na to kółko taneczne w tym przedszkolu. Będę musiała ją specjalnie zaprowadzać na jakąś późniejszą godzinę, a i tak nie wiem czy będą dzieci z jej grupy:eek: . Muszę jeszcze pomyśleć.
Milenko tylko nie choruj nam. Ja teraz Robercikowi na katarek stosuję tylko wodę morską i daję kilka kropelek cebionu. Zapomniałam, że mam maść majerankową:rolleyes: ;-)
Joanno, to w sumie niewiele Ci postów zostało do pisania. Porównując ze mną, to i tak masz niezłe tempo;-) :-)
napisała Joanka
Karioka, ja zawsze miałam jakiś nieokreślony uraz do linijek...może to po tych podstawówkowych linijkach w łapkę za "posłuszeństwo inaczej i na zapas"...
Poprzestałam więc na zdjęciu i już
Joanko za to Twoje zdjęcie z maluszkami jest śliczne:-). Dziękuję:-) . Nie chciałam Was zasypywać fotkami Sary, bo tu piszemy najczęściej właśnie o tych młodszych bąblach:-). Zresztą ja foteczki Majeczki też z wielką przyjemnością oglądam:-) Postaram się częściej wklejać foteczki córeczki:-D
Joanko Ty to masz pamięć. Ja takich nudnych rzeczy na blaszkę wykuć nie potrafiłam. Jak wiesz skończyłam matematykę, więc jestem raczej umysł ścisły. Ale jak miałam roli się nauczyć, czy wiersza, to samo się jakoś zapamiętywało;-) Ale lepiej weź się za tą naukę, bo szkoda obniżać sobie noty, zwłaszcza, że piąteczkę z pracy już masz;-) Ładnie będzie wyglądać na dyplomie same bdb :biggrin2: :-D Szkoda potem twoich nerwów;-)
Koreczku i Ty się doczekasz niedługo swojego terminu i swojej piąteczki;-) czego ci życzę z całego serca:-)
Kinuś Ty to jesteś pracowita dziewczyna:-) Może jJacek zrobi ci niespodziankę i przyjedzie :-) .
Mi dziś mój Jacek zrobił ;-) i jeszcze nie przyjechał. Ale co zrobić jak klienta mają koło Częstochowy:rolleyes:
Anineczko nie zazdroszczę Ci tych deszczy. aAe pewnie jak u nas będzie lało, to u Ciebie będzie piękne słoneczko świeciło, tak jak pisała Joanka:-) :-)

dzięki Joanko za wyjaśnienie koreczkowi kiedy sie bronię:-)
dziękuję Kochane za gratulacje, szkoda że mam za niską średnią i nie mam szans na piątkę ze studiów :no: ale czwórka już jest:cool2:
ja mam sobie ustalić pytanie ogólnie z finansów i bankowości które zada mi promotorka :happy: a drugie od recenzenta będzie stricte z pracy :rofl:
więc dokładnie tak jak ty Joanko - nic nie tknęłam, nie uczę się tylko obijam jak bąk

dziękujemy za życzonka zdrowia, zobaczymy co to za cholerstwo, ja dwa dni temu miałam sam katar i już mi przeszło, może to to samo:confused:
Ineczko póki co tylko płukałam nosek sterimarem a na noc potraktuję go dodatkowo fridą i nasivinem co by maluch pospał spokojnie. ciekawe czy kaszel jest tylko od tego że jej ścieka wydzielina do gardziołka :confused::confused::sick: mam nadzieję

Aniulko a mi pokazuje zawsze najswiezsze posty, czyli ostatnio napisane:eek:
A z tymi ptaszkami to musze sie bardziej im przypatrzec :-D

:confused::confused::baffled::baffled::baffled: no to ja już nic nie wiem.... teraz dwa razy kliknęłam na wrzesniu w ten niebieski dziubek i tez otwarło mi sie na ostatnim nowym poście.... ale rano kiedy było więcej nowych watków, kiedy kliknęłam na pierwszy, automatycznie skasowały sie wszystkie dziubki na pozostałych watkach...:dull:

Kurcze mam nadzieję ze w końcu dojdziemy do ładu...

A czy którejs udało sie znaleźć funkcję, żeby podczas wysyłania posta pokazywały sie wszystkie napisane w tym czasie nowe posty, tak jak było to w starym bb???:confused:

Ja tylko na chwile i nie zabardzo jestem w temacie forumowych nowosci:-( Jula daje mi tak ostro w kosc ale ciesze sie bo Jarek juz przyszedl i teraz mam pomoc.dzis po praostu przeszla sama siebie.Jak wstala po 9 tak dopiero zasnela o 17 i do tego zrobila mi taki cyrk...lzy plynely strumieniem a i cala sie zasmarkala..a tylko siedziala w lozeczku chwile bo musialam cos pilnie zrobic w kuchni .I jak ja mam ja nauczyc samej zasypiac w lozeczku skoro ona traktuje je jak jakies wiezienie..kare...Non stop podchodzi do sprzetu i ciagnie za wystajace kabelki lub noga spycha z polki ja jej mowie NIE a ona w smiech i dalej.Dalam jej nawet w pupe ale wiecie zle sie z tym czuje teraz.Ona sobie nic z tego klapsa nie zrobila a nawet jej sie spodobalo...szok....Niewiem ile z taka "maruda wytrzymam".
dobrze ze wyjezdzamy na urlopik to moze odreaguje jakos tymi grzybami i spacerami po lesie.

Oj Joanno wiem że niełatwo z takimi małymi bąblami, które jeszcze nie wszystko rozumieją... tylko cierpliwośc i pomysłowośc mogą nas uratowac. Jak mała rozrabia, najlepiej odwrócic jej uwagę i zająć ją czymś innym.

Wiem, że łatwo się pisze, ale uwierz, można sobie poradzic;-)

witam was kochane mamusie u nas w domu trwa remont mamy podnoszony komin i patryk musial sciagnac antene no i nie mam w tym momenice neta musze korzystac z laptopa i modemu jesli tylko jest w domu :)
w sobote jade do lodzi no i w niedziele bede wracac jeden dzien
ciocia tyle razy nas zapraszala wiec musimy skorzystac
przy okazji pobiegam troszke po sklepach :)

Joanko u nas w szkole bierze sie pod uwage ocene promotora, ocene recenzenta, srednia z ocen trzech lat,ocene z egzaminu , do tego mamy 50 pytan z wszytkich pzredmiotów na egzaminy wylosuje 2 z nich na które musze odpowiedziec i potem zostanie mi zadane pytanie od promotora i recenzenta

wiec napewno 5 nie dostane bo mam srednia 4.2 cio juz poowduje ze mam szanse tylko na 4,

a temat mojoej pracy to dostosowanie polskiego sektora bankowego do standardów UE i UGiW

reklama
Aniulka wiem wiem..staram sie jak moge,ale dzisiejszy dzien byl bo juz sie niedlugo konczy straszny.Jutro jest nowy dzien i mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej.:tak:

Wrocilismy teraz z szybkich zakupow,JUla w sklepie jezdzila w koszyku i troszke chodzila przy mojej pomocy.Teraz podchodzi do nas i obsypuje calusami ale ma takie "zle spojrzenie" takiego urwisa.Od niedzieli rusza ten program polska edycja pt niania i juz mysle co by Juli tam nie poslac bo niezle ziolko z niej rosnie....:-D

Do góry