reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Beatko czy dobrze zrozumiałam ty już jestes po obronie
Joanka ty przynajmnije juz wiesz kiedy ja masz a ja nadal czekam na termin i ryje juz włąsnie codziiennie staram sie 5 pytan wkuć ale nie zawsze mi się chce
Pozatym my juz po spacerku niunia utulano do popołudniowej drzemki a mamam zaczyna ryć te zagadnienia do obrony
kurde wiedziałm ze czegos zapomne kupic plusz aktiv ,
Joanka ty przynajmnije juz wiesz kiedy ja masz a ja nadal czekam na termin i ryje juz włąsnie codziiennie staram sie 5 pytan wkuć ale nie zawsze mi się chce
Pozatym my juz po spacerku niunia utulano do popołudniowej drzemki a mamam zaczyna ryć te zagadnienia do obrony
kurde wiedziałm ze czegos zapomne kupic plusz aktiv ,
czesc Kochane Wrzesnioweczki :-)
nocka u nas pod znakiem zatkanego noska, bo maz przywlukl do domu katar i Milenka sie troszke meczy
Beatko pewnie razem bedziemy walczyc z cieknacymi noskami naszych panienek, podziel sie madrosciami co stosujesz
ja podnioslam lozeczko, zaraz lece do apteki po masc majerankowa i bede czekac, moze sie nie pogorszy
mamy male reakcje poszczepienne tzn. luzne kupki i troszke rozpalone czolko
musze tylko obserwowac co dalej
na spacer oczywiscie pojdziemy, ale do przychodni nie mam zamiaru, bo jeszcze cos gorszego przywleczemy
oczywiscie zyczymy wszystkim szybkiego popapania chorobskom
i milego dnia
nocka u nas pod znakiem zatkanego noska, bo maz przywlukl do domu katar i Milenka sie troszke meczy
Beatko pewnie razem bedziemy walczyc z cieknacymi noskami naszych panienek, podziel sie madrosciami co stosujesz
ja podnioslam lozeczko, zaraz lece do apteki po masc majerankowa i bede czekac, moze sie nie pogorszy
mamy male reakcje poszczepienne tzn. luzne kupki i troszke rozpalone czolko
musze tylko obserwowac co dalej
na spacer oczywiscie pojdziemy, ale do przychodni nie mam zamiaru, bo jeszcze cos gorszego przywleczemy
oczywiscie zyczymy wszystkim szybkiego popapania chorobskom
i milego dnia
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Milcia zdrowiej nam szybciutko
anineczka
królowa mrówek :P
Tak sobie pomyslalam,ze to moze byc to
Widzicie przy "Dzieci wrzesniowe 2005" Taki czerwony lub niebieski haczyk-ptaszka?
Jak przycisniecie na to-to bedzie was powiadamialo o o nowych postach.
Jak bedzie ptaszek czerwony-to sa nowe posty
jak bedzie ptaszek niebieski-nie ma nowych postow.
Niewiem,ale chyba dobrze wykalkulowalam
Widzicie przy "Dzieci wrzesniowe 2005" Taki czerwony lub niebieski haczyk-ptaszka?
Jak przycisniecie na to-to bedzie was powiadamialo o o nowych postach.
Jak bedzie ptaszek czerwony-to sa nowe posty
jak bedzie ptaszek niebieski-nie ma nowych postow.
Niewiem,ale chyba dobrze wykalkulowalam
Milenko, Majeczko, duuuużo zdrówka Kochane, katar jak katar, za góra 14 dni minie. Krzysiowi zawsze mija po 14 dniach. jakoś tak na zapas chyba ;-)
A jeśli chodzi o niedogodności, zwykle mijają one po 3 dniach. Dziecko przyzwyczaja się do zatkanego noska, mama zresztą też
na noc dwie kropelki Nasivin soft, maśc majerankowa pod niuchalka i duuużo pić Kochane smarkatki :-)
Koreczku, Beatka nie broniła się jeszcze. Miała się bronić ze mną, ale przełożyłą termin na póxniej...:-( Piątkę zaliczyłą z pracy zdolniacha nasza
Powiedz mi Kochana, z czego Ty masz te zagadnienia ? i jakim cudem w ogóle je masz ? Ja idę niestety w ciemno. Nie wiem nic poza tym, że czegoś będą pytać . 3 pytania od promotora i 1 od recenzenta.:sick:
A tak w ogóle, to jaki masz temat pracy ?
Anineczko, złociutka jesteś za to, że z taką troską zajęłaś się sprawą Joasi.
Joanno, Anineczka ma świętą rację : pisz pisz pisz pisz pisz itd....
A jeśli chodzi o niedogodności, zwykle mijają one po 3 dniach. Dziecko przyzwyczaja się do zatkanego noska, mama zresztą też
na noc dwie kropelki Nasivin soft, maśc majerankowa pod niuchalka i duuużo pić Kochane smarkatki :-)
Koreczku, Beatka nie broniła się jeszcze. Miała się bronić ze mną, ale przełożyłą termin na póxniej...:-( Piątkę zaliczyłą z pracy zdolniacha nasza
Powiedz mi Kochana, z czego Ty masz te zagadnienia ? i jakim cudem w ogóle je masz ? Ja idę niestety w ciemno. Nie wiem nic poza tym, że czegoś będą pytać . 3 pytania od promotora i 1 od recenzenta.:sick:
A tak w ogóle, to jaki masz temat pracy ?
Anineczko, złociutka jesteś za to, że z taką troską zajęłaś się sprawą Joasi.
Joanno, Anineczka ma świętą rację : pisz pisz pisz pisz pisz itd....
Hejka!
Jestesmy z Łukaszem po spacerku. Mały trochę marudny po szczepionce. Zaraz będę go kładła spać.
Anineczko ale się ciesze że się udało na dzisiaj... a pani na poczcie chciała sie ze mną zakładac że nie dojdzie Mam nadzieję że Antkowi się spodobała niespodzianka ;-)
Joanko z ta nogą to nie do końca tak dobrze, bo jedmnak mamy jutro skonsultowac to z ortopedą. I czeka nas przeswietlenie rtg stawu.... ale i tak nie dam go do szpitala!! A Kuba już dostaje rogów i pomimo bólu zaczyna urzędowac po domu wrrr
Koreczek przyjemnej nauki:-):-) Napewno pójdzie gładko;-) Trzymam kciuki
Beatko gratuluję bdb Następna zdolniacha
Joanko wykułas całą ksiązke na pamięc?????? No to zazdroszcze pamięci O Ciebie sie nie martwię bo wiem że zdasz śpiewająco, nawet bez przygotowania;-)
Jestesmy z Łukaszem po spacerku. Mały trochę marudny po szczepionce. Zaraz będę go kładła spać.
Anineczko ale się ciesze że się udało na dzisiaj... a pani na poczcie chciała sie ze mną zakładac że nie dojdzie Mam nadzieję że Antkowi się spodobała niespodzianka ;-)
Joanko z ta nogą to nie do końca tak dobrze, bo jedmnak mamy jutro skonsultowac to z ortopedą. I czeka nas przeswietlenie rtg stawu.... ale i tak nie dam go do szpitala!! A Kuba już dostaje rogów i pomimo bólu zaczyna urzędowac po domu wrrr
Koreczek przyjemnej nauki:-):-) Napewno pójdzie gładko;-) Trzymam kciuki
Beatko gratuluję bdb Następna zdolniacha
Joanko wykułas całą ksiązke na pamięc?????? No to zazdroszcze pamięci O Ciebie sie nie martwię bo wiem że zdasz śpiewająco, nawet bez przygotowania;-)
Anineczko, jeśli mowa o privach, to ja mam wprost informację o tym ile mam wszystkich wiadmości i ile jest nieprzeczytanych ...
Zaraz pod napisem wyboldowanym Witaj Joanka ( Anineczka)...
A ptaszka niebieskiego też mam...:-)
z lewej strony obok : "Pierwszy nieprzeczytany", ale wydaje mi się że tu mowa o postach... w danym wątku. Sama nie wiem...
........
O rety, no czytać ze zrozumieniem to ja ostatnio nie mogę....
Anineczko, już kapejszyn :-) I nieźle to wykombinowałaś
Zaraz pod napisem wyboldowanym Witaj Joanka ( Anineczka)...
A ptaszka niebieskiego też mam...:-)
z lewej strony obok : "Pierwszy nieprzeczytany", ale wydaje mi się że tu mowa o postach... w danym wątku. Sama nie wiem...
........
O rety, no czytać ze zrozumieniem to ja ostatnio nie mogę....
Anineczko, już kapejszyn :-) I nieźle to wykombinowałaś
acha a co do alergii to Kuba miał dodatkowe badania z krwi rozmaz i tam wyszło, ze sa jakieś alergeny podwyższone.... A to że od kakao to wiem już od jakiegos czasu bo on dużo pije kakao i zjada czekoladowych słodkości i na policzkach wychodzi mu taka "kaszka" Kiedy odstawiliśmy wszystkie dobrości, kaszka z bużki zniknęła. Teraz po kakao znowu się pojawiła.
reklama
Hejka!
Aniulko, skoro poprawa to poprawa :-) Ale koniecznie zbadajcie przyczynę tych stanó zapalnych, może by tak zrobić Kubusiowi rezonans albo tomografię komputerową. Wtedy będzie wiadomo czy ma jakięs ( puk puk puk) zwyrodnienie stawu.
Rtg, jak na moją wiedzę o stawach i ich chorobach, nie za wile mówi o przyczynie bólu. ( Moja mama ma reumatoidalne zapalenie stawó, niestety dziedziczne, i sporo się na temat kości naczytałam )
Dopytaj się pediatry, nie powinno być problemów z tymi badaniami, są refundowane i nieszkodliwe.
Jak bum cyk cyk, że wkułam, i to ze zrozumieniem. A treść byłą dla mnie wyjątkowo przyjemna. Prawo cywilne łatwo zapamiętywać na zasadzie skojarzeń. Poza tym ksiązka, mimo iż w większości teoretyczna przy każdym podrozdziale miała zabawne i wpadające w pamięć przykłądy.
Mam pamięc wzrokową i kiedy podano mi pytanie, ja widziałąm najpierw stronę, póxniej jej układ, a póxniej jej treść.