reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

cześć Kochane!
u nas nocka spokojna jak zwykle, tyle że Maja swoim zwyczajem zrobiła kupę i o północy musiałam ją przewijać, co by jej się dupina leczyła a nie dalej podrażniała. z dwudniowego chodzenia bez pieluchy wynikła owszem poprawa na pupie, ale za to chyba się przeziębiła i leci jej z nosa :baffled:

życzę Wam miłego dnia!

karioka
, a może po prostu lillypie ma za długie linki do suwaczków i dlatego nie możesz dać dwóch takich samych? bo w starym forum była ograniczona liczba znaków, nie wiem jak jest teraz
martusia dostałam PW :tak:

reklama
Aniulka ja wchodzac w panel urzytkownika potem w edytuj profil a potem w informacjach opcjonalnych nie mam co skasowac chyba ze date urodzin?to czy chce czy nie zeby sie wyswietlala data ur?Pozniej mam adres strony www ? a potem juz tylko komunikatory internetowe i dodatkowe informacje -4 .

Moze cos zle patrze albo robie?Pomocy a i tych karteczek nie posiadam ale moze to i dobrze:-D

Myślę, że nie jest to winna przeglądarki, bo i explorerze , jak i w operze mam tak samo.

Beatko może faktycznie chodzi o długość tych linków, bo co innego, to nie mam pojęcia. Jak sprawdzałam we własciwościach, to ten drugi ma nawet większy rozmiar niż oba z lillypie:confused: . Dziwne to, że tu ich nie widzę a tam w albumie tak:baffled: i w edycji podpisu też:confused: . Ale jak Wy je widzicie to OK:-) Aniulko dwa podpisy widziałaś w jednym poście, bo na żywca w edytorze tekstu wkleiłam, a podpis jest już swoją drogą:-D
Joanno nie wiem co Ci doradzić. Ja zrobiłam dokładnie tak jak pisały dziewczyny. Czyżbyś nie miała tej opcji?? :confused:
Biedna Majeczka z tą odparzoną pupcią i na dodatek ten katarek się przyplątał. Tak to już jest. Leczysz jedno, łapiesz drugie:eek:
Zdróweczka Majusiu
Aniulko dobrze, że u Kuby jest poprawa i wyniki ma dobre:tak: . Ale, to, że to może być w wyniku alegrii, to jestem zaskoczona:baffled: :baffled: :confused: Chyba, że to, że ma alergię, to wyszło przy okazji badań. A ma jakieś szczególne objawy tej alergii, że podejrzewasz akurat kakao
Edytko pewnie nie wykurowałaś się jak należy. Ja nie pracuję zawodowo, a też nie mogę się porządnie wyleczyć. Do łóżka wskoczyć na cały dzień nie da rady.
Czas szybko leci na bb i pilnowaniu mojego synka. Muszę zacząć szykować się do wyjścia aby odebrać Sarę z zerówki. Dzis w przedszkolu mają być pokazowe zajęcia z kółka tanecznego. Chciałabym ją zapisać, tylko zastanawiam się czy w przedszkolu czy w domu kultury.

dzięki karioko :-D
a no i zapomniałam się pochwalić, że Maja po dwóch wieczorach przepłakanych zasypia sama w łóżeczku!
dziś nawet jak jej pieluchę zmieniałam w nocy to obudziła się i rozsyłała piękne uśmiechy :-), po czym odłożyłam ja do łóżeczka, pokręciła sie z 15 minut i sama dalej zasnęła:tak:

Joanno Mk posiadasz posiadasz karteczki:tak:
Tylko ty swoich nie widzisz:-D:-D:-D:-D
Tak jak kazdy nie widzi swoich:-)

A co masz powyzej daty urodzenia w tej opcji?
To powinno byc powyzej.

Aniulko
bocianek doszedl wlasnie dzis!!
Dziekujemy serdecznie. Ale wycelowalas z ta paczuszka:-D:-D:-D
Akurat w Antka swieto:-D:-D:-D
Jak Lukaszek na szczepieniu??
Ahh te alergie.
Antek na szczescie okazal sie uczulony na proszek i plyn do plukaniia.
ufff...dobrze,ze tylko na to;-)

Beatko no to Gratuluje ,ze Majka i ty tak sobie szybko poradzilyscie z zasypianiem we wlasnym lozeczku.
Szybko wam to poszlo:-).

A tak pozatym to witam:-)
Juz drugi dzien leje deszcz.
Wrrr....

Antek poszedl w kimke, bo sie chyba nie wyspal w nocy:-p
Znowu mielismy przerywana noc;-)

Anineczko powyzej to mam wszystkie pola sa wymagane i edytuj emaila i haslo.Wiec chyba tego nie mam..i co ja mam poczac:-( Jeszcze duzo musze sie nauczyc w obsludze nowego forum.Tylko dlaczego niemoge byc wrzesniowa mamusia:-(

Beatko ale Ci zazdroszcze i gratuluje.Byle tak dalej:tak: .Czy duzo plakala zanim zasypiala i czy czesto do niej przychodzilas?:confused:

Witam Pięknie :happy:

Hanulka śpi a ja piorę i prasuję pokrowce z sofy...Tak bym strasznie chciała żeby Jacek przyjechał dzisiaj.Cały tydzień siedzę sama :-(

Beatko, gratuluję Majce sypiania we własnym łóżeczku i współczuję bolącej pupki i zakatarzonego noska. Hania zasypia w swoim wyrku ale w nocy czesto sie budzi i np siada i patrzy jak ja śpie albo rozpłaszcza się na szczebelkach i woła mama. Serce mi mięknie i biorę ją do łóżka...Muszę ją i siebie tego oduczyć ale jak to zrobić. Gdybyśmy miałay oddzielne sypialnie może poszłoby łatwiej :baffled:

Witajcie Mamusie :-)

Przepiękny dziś dzień mamy, no...z wyjątkiem wysp i innych...;-) Ale i do ciebie dotrą Anineczko promyki, a kiedy my będzieby umierać z mrozu -30, u Was nadal będzie zielona trawka i będziemy czytac " Byłam dzisiaj na pikniku, Antoś zrywał źdźbła trawy a ja zażywałam kąpieli słonecznych na clifach..."
Eh, żeby tak przeskoczyć tą zimę...

Aniulko, cudownie, że Kubasnemu już lepiej, wzorowo się nim zajęłaś, i znów dałaś radę bez szpitala ! :tak: :-D

Joanno, kombinuj kochana, w końcu się uda ;-)

Anineczko, rzeczywiście, to wspaniale, że to tylko proszek i płyn. Minie z czasem ta wrażliwośc, tak jak minęła Majce :tak: :-)

Martusiu, wyspij się wieć z Sandrunią również za mnie ;-) :-)

Karioka, ja zawsze miałam jakiś nieokreślony uraz do linijek...może to po tych podstawówkowych linijkach w łapkę za "posłuszeństwo inaczej i na zapas"...:confused: :baffled: :-p
Poprzestałam więc na zdjęciu i już ;-) :-)
Zdjęcie Sary przecudowne. Pokazuj mi ją częsciej bo bąble bąblami, ale ja mam również Majkę i lubię czytać i oglądać też te starsze urwiski :tak: :-)

Beatko, Ciebie zostawiłam na deser. Jak mogłaś !!!!:dry:
Zostawiłaś mnie samą na polu walki i wstydu i kompromitacji i w ogóle...
Rety, ależ mam pietra............
GRATULUJĘ bdb-dziaka !!!!! Mocarz z Ciebie !
Co do spania Majki, pozwól że to napiszę, bo mnie mrówki zeżrą..."a nie mówiłam " :-D Na nasze dzieci najlepszy jest środek złożony z dwóch składników: cierpliwość plus czas. Przepisane przez dr joankę :nerd:

No a u mnie, jak już pisałam. Trzęsę portkami nic nie robiąc:no: :-p
Bo jak pisała Ineczka, dopóki nie mam noża na gardle, nie mam też weny.
A 5 dni do obrony to kaaaaawał czasu...:dry:
Rety, ależ mi się nie chce czytać tej pracy jeszcze raz... :-p :-p
może by tak ją wkuć na pamięc :confused: :dry: :-p

Pamiętam, że na studiach ekonomicznych wkułam stronę po stronie ksiązkę z prawa cywilnego. A że profesor-egzaminator był autorem owej publikacji, dawał na egzaminie pytania zatytuowane dokładnie tak jak podrozdziały ksiązki. Pisałam więc z pamięci strona po stronie i dostałam 4,5...:eek:
Gdzieś chyba musiałam zjeśc przecinek....:eek: Albo symbol paragrafu....:eek: :laugh2:

Buziaki Kochane :-)

reklama
Anineczko powyzej to mam wszystkie pola sa wymagane i edytuj emaila i haslo.Wiec chyba tego nie mam..i co ja mam poczac:-( Jeszcze duzo musze sie nauczyc w obsludze nowego forum.Tylko dlaczego niemoge byc wrzesniowa mamusia:-(

Beatko ale Ci zazdroszcze i gratuluje.Byle tak dalej:tak: .Czy duzo plakala zanim zasypiala i czy czesto do niej przychodzilas?:confused:
Joanno rozmawialam z dziewczynami ktore tak jak ty sa "entuzjastkami" i one tez nie maja tej opcji.
Wnioskowac mozna,ze za malo masz postow,aby cos zmienic:-(
Musisz czesciej z nami pisac,pisac i jeszcze raz pisac;-);-)

Do góry