reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

To ja też już mówię dobranoc - jutro pracuję od rana do około 17, bo mam radę - znowu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Poza tym znowu coś mnie mdli i ledwo patrzę na oczy.

Pa pa i kolorowych snów.

reklama
Wiecie co bawię się tymi podpisami i jedno co widzę, to że może nie da się póki co zapisać ich w "edycji podpisu", ale mogę sobie je wkleić w poście:rolleyes: . A i jeszcze jedno, ja piszę zawsze w operze, a tam nie miałam tej funkcji AA, a w explorerze jest. Aniulka nie wiem czemu , ale nadal nie widzę twoich suwaczków i u niektórych dziewczyn też ich nie widać.
O dziwne to, bo właśnie przed chwileczką sprawdziłam w podglądzie postu, że suwaczków jednak nie widać, a w edytorze tak:baffled: :confused: :baffled:

jakos mi to nie wycghodzi z fotkami ja tez przez imageshacka robie wiem ze sie kopiuje ostatnio linjkie z adresem zdjeica i wczesniej na forum obejmowało jeszcze taki skrot myślowy {img} adres zdjecia {/img} i była do tego taka ikonka a teraz gdzie ona jest

ale namotałam :wink::ninja2::unsure::rofl::rofl::rofl:
no więc to było tak - anineczka napisała że nie może wysyłać PW no więc chciałam jej wysłać i właśnie zrobiłam to przez żółto-czerwone karteczki.
i okazało się że dałam jej ostrzeżenie, hehehhe
tak więc już nie wiem jak się wysyła PW i może nie będę dalej próbować :-):-):-):-)

wszystkie chorowitki kurujcie się!!!!!
i dobrej nocki :-D

Dzien doberek :-)

Wczoraj przyjechal moj tesc, nie widzial wnuczki od czerwca i stwierdzil, ze bardzo sie zmienila i wydoroslala :-) :-) i koniecznie chcial ja na rece wziasc, ale ona sie nawet dotknac nie dala hihihi :-p

Nocka minela bezproblemowo :tak: Sandrunia obudzila sie tylko raz po 3 :-) ale wstala za to o 6 :-p :-p a ja ledwo zyje i oczka mnie bola tak, ze pojdziemy razem na pierwsza drzemke :-D

Beatko dostalas ode mnie priva ???? Bo ja chyba wiem jak sie wysyla, tylko nie wiem czy dochodza :confused: :confused:

Życzymy duzo zdroweczka chorujacym.

To narazie babolki :tak: ;-) ;-) :tak:

Witam.

Mam okienko w pracy więc zaglądam się przywitać i poczytać co tam u Was.
Znowu dziś się źle czuję, niech to:wściekła/y: :no:

Życzę Wam miłego dnia.

Witam:-) Ale u nas mgła tego ranka:rolleyes: . Na szczęście słoneczko już się przebija, więć powinno być ładnie:-)
Martusiu, to długo Sandrusia nie widziala dziadka. Jak dziadek ma podejście do dzieci, to szybko nadrobi zaległości:-)
Koreczku ja jeszcze nie wstawiałam zdjęć, więc nie mogę Ci nic doradzić
Pewnie informatycy cały czas dopracowywują system i jeszcze trochę poczekamy zanim wszystko bedzie działało poprawnie ;-)
Ja z tymi podpisami dziwne rzeczy obserwuję. Wiem, że ja robię wszystko prawidłowo i to, że jestem w operze nie ma wpływu na te moje suwaczki. Np. jak wchodzę do albumu, suwaczki są widoczne, a tu natomiast nie widać. Jeszcze dziwna sprawa:baffled:, jak w edycji podpisu wklejam te linijki z adresami suwaczków, to muszą być z różnych stron. Kiedy miałam obydwa suwaczki ze strony Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06., to nie dało się zapisać i wyskakiwał ciągle błąd, a jak mam teraz jeden ze strony Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06. a drugi Ticker Central - The ULTIMATE resource for pregnancy, birthday, TTC, wedding, anniversary, christmas and more tickers, to się dało zapisać:baffled: :confused:

reklama
Cześć dziewczynki :-D:-D

Piekna pogoda. Jak tylko Łukasz się wyśpi, to ruszamy na spacerek.
Bylismy dzisiaj rano z dziecmi w przychodni. Łukasz u szcze[ienia a Kuba u kontroli z nóżką. Jest lekka poprawa, ale dostaliśmy na jutro skierowanie do poradni ortopedycznej. Na szczęście wszystkie wyniki sa w normie, jedynie wyszło że Kuba ma na coś alergię. Podejżewam kakao, czekoladę i wszystkie tego typu słodkości:-(.

Edytko co ty masz za dolegliwości kochana???? A może teścik trzeba zrobić??:confused:

Prywatne wiadomości
można wysyłaćtak jak kiedyś. Klikając na profil danej osoby. To działa bo wczoraj wypróbowałam;-)

koreczku
co do powracania do strony głównej a nie do watków to napewno jest taka opcja w ustawieniach. Trzeba poszukać. Jak coś znajde to dam Wam znać.

Ja zdjęcia wysyłam przez TinyPic Video and Image Hosting i nie mam najmiejszego problemu z wysłaniem. Robię to tak samo jak na poprzednim forum.

Karioko dziwna sprawa z tymi Twoimi suwaczkami.... w jakims tam poście widziałam u Ciebie je podwójnie. Ja korzystam z przeglądarki mozilla firefox i widze wszystkie suwaczki i wszystkie wklejane zdjęcia.

JoannoMK nie wiem dlaczego nie możesz zmienic??? Robiłas tak jak pisała anineczka??:confused:

miłego dnia kochane wrzesnióweczki

Do góry