reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No fakt Ineczko! To już znak że musze iśc od kompa bo mi się trójkąciki z kwadracikami myla....

anineczko w tysiąca powiadasz??? Jeju ale bym pograła.... kiedys prawie do rana grywalismy w tysiaka albo w kierki....

Edzia Ty z nowu z żelazkiem???? Zapraszam do Leszna moja sterta lezy i krzyczy: " zmiłuj się nad nami i nas wyprasuj".... a ja jestem niewzruszona.

Kupiłam sobie dzisiaj jakies specyfiki które mają mi dodac sił.... ciekawe czy sie sprawdzą...:confused:

Pa mamuski (ale jak znam życie to tak odrazu kompa nie wyłączę;-))

reklama
Właśnie wkleiłam kilka fotek Hanki z ostatniego weekendu. Niedługo wkleję też zdjęcia z wakacji ale jest ich tyle, że wybieranie i opisywanie troche potrwa.
W weekend się wezmę jak Jack się zjawi, bo on teraz cały tydzień w Szczecinie :no: :wściekła/y:

Edzia Ty z nowu z żelazkiem???? Zapraszam do Leszna moja sterta lezy i krzyczy: " zmiłuj się nad nami i nas wyprasuj".... a ja jestem niewzruszona.

No wiesz Aniulka, ostatnio czekałam na przesyłkę z Irlandii i juz nie pamiętam skąd jeszcze, ale dziewczyny się chyba przestraszyły że im tych ciuszków uprasowanych nie odeślę, a tony tego miały być.
Więc jak chcesz to prosze bardzo, przysyłaj:tak:

dziewczyny kurcze trudno nadal mi sie przyzyczaic do tego nowego naszego wyglądu gupie sie w waszych postach

wiem jedno życze zdrówka KUBUsiowi żeby sie wykurowął n nasze spotkanie w przyszłym tygodniu

bede musiała w tym sie bardziej pouczyc zeby z wami sie spotkac hihihihihi

Aniulka mam pytanie w starym forum było tak ze jak wysłałm posta to ukazywały mi sie wszytkie watki które naleza do wrzesniowych mam a teraz jak wysyłam posta to np zostaje tylko w tym watku np wrzesien czy jest opcja zebym po wysłaniu posta mogła widziec wszytkie watkinz naszego działu

Koreczek, musisz wejść w panel uzytkownika, edytuj profil i tak wpisać samodzielnie swój tekst, czyli wrześniowe mamy, itd...
A jeśli chodzi o fotki to ja nie miałam problemu, przed chwilą wstawiłam jedną tak na próbę przez imageshacka.

reklama
Do góry