reklama
anineczka
królowa mrówek :P
NiopAnineczko, i za co w końcu dostałas czerwoną kartkę ?
Mam narazie ostrzezenie ktore wygasa po 10 dniach. Jak cos jeszcze przeskrobie w tym czasie to mnie beda torturowac:-).
A tak serio to moga mnie nawet wyrzucic z bb:-(
Aniaslu powiedziala,ze to wyjasni.
W niej tylko nadzieja...:-(
Heheh nieno mysle,ze bedzie Okey;-);-)
Musi byc!!!!!
anineczko nikt Cię nie wyrzuci z forum.... przeciez Beatka coś tam napisała, ze kombinowała i to przez nią. Nie zakumałam do końca o co chodzi ale to ma chyba jakiś związek z tymi zółtymi i czerwonymi karteczkami w naszym profiluu...
anineczka
Pewnie tak Aniulko, ale troszke to bez sensu,ze kazdy forumowicz ma do tego dostep.
Ostrzezenia powiini wysylac tylko moderatorzy i admin.
Wiem,ze beatka zrobila to przez pomylke.
Ale pewnie jest kilka osob na forum,ktore chcialyby sie kogos pozbyc.I tutaj droga otwarta
Powinni wylaczyc ta opcje "zwyklym-niezwyklym forumkom" Bo sie pomylki moga czesto zdarzyc,zwlaszcza teraz kiedy poznajemy to forum.
Beatko nic a nic nie jestem zla na Ciebie.
Ot pomylka,ktora mogla sie przydazyc kazdej z nas;-)
Ale pewnie jest kilka osob na forum,ktore chcialyby sie kogos pozbyc.I tutaj droga otwarta
Powinni wylaczyc ta opcje "zwyklym-niezwyklym forumkom" Bo sie pomylki moga czesto zdarzyc,zwlaszcza teraz kiedy poznajemy to forum.
Pewnie tak Aniulko, ale troszke to bez sensu,ze kazdy forumowicz ma do tego dostep.
I tu się z Tobą zgadzam! O tym samym przed chwilą myslałam.
zolte i czerwone karteczki to ikonka do wysylania pv, a ten trojkacik narobil Anineczce problemow, bo naciskajac go wysylas sygnal, ze ten post jest np. obrazliwy
wiec jak ktos bedzie rozrabial i kilka osob kliknie na ten trojkacik przy obrazliwym poscie to moze wyleciec
wiec jak ktos bedzie rozrabial i kilka osob kliknie na ten trojkacik przy obrazliwym poscie to moze wyleciec
anineczka
Aniulko ja tyz spadam.
Posiedze troche z tesciami, moze zagramy w tysiaca;-)
Dobranoc Kochane Forumki
Posiedze troche z tesciami, moze zagramy w tysiaca;-)
Dobranoc Kochane Forumki
reklama
edyta27
O&M
zolte i czerwone karteczki to ikonka do wysylania pv, a ten trojkacik narobil Anineczce problemow, bo naciskajac go wysylas sygnal, ze ten post jest np. obrazliwy
Kurna, tzn że łatwo można się kogoś pozbyć, no ale przecież to musi być sprawdzone i zweryfikowane i nie wystarczy przecież kilka razy komuś kliknąć na trójkącik i tak po prostu go wyrzucić - nie, powinni usunąć tą opcję, zawsze można napisać priva do moderatora jak sie dzieje coś niepokojącego.